Mötet avklarat

Hemma en liten kort stund innan jag ska iväg till salongen. Mötet på skolan gick bra, det var  jag, Robin, Robins två klassföreståndare (mentorer) och rektorn som var med vid mötet.

Anledningen till mötet var att Robin har det svårt i skolan och behöver mer hjälp, att rektorn var med vid mötet beror på att det är hon som måste godkänna vissa åtgärder. Det som blev bestämt idag var iaf att nästa termin så kommer Robin gå i en mindra klass i de flesta ämnen för att kunna få mer hjälp, även specialpedagogen ska träffa Robin för att se om hon kan hjälpa till på ngt sätt.

Musik, Idrott och slöjd kommer han ha med sin vanliga klass.

Han kommer även få lite hjälp med läxor vissa dagar i veckan efter att skolan slutat, detta var han inte så pigga på från början men dom skulle erbjuda ngn mer elev detta så då var det ok. Och så har Robin haft innan med och då va det likadant, först ville han inte det men sen var det jättebra och nästan hela klassen valde att va kvar på läxhjälpen de dagar de erbjöds detta.

Sen har ju Robin från början gått Idrottsprofilen men det märkte vi ganska tidigt att det inte va ett bra val så nu har han ingen profil för tillfället utan under de lektionerna hjälper han till i "Luckan" (cafeterian). Hur det blir nästa termin är inte riktogt klart men de ska försöka hitta ngt som kan passa Robin.

Så just nu känns det väldigt bra och Robin är nöjd med detta med då han själv har velat gå i en mindra klass för att det funkar bättre för han.

När det gäller biologiprovet så blev hans ena klassföreståndare lite förvånad med att det hade gått så dåligt för hon hade också pluggat med Robin inför detta....

Nu är det snart jullov och sen börjar vi om igen och hoppas att nästa termin blir bättre :)


Kommentarer
Postat av: Locklig

Helt klart en bra början låter det som.

2009-12-08 @ 17:30:09
URL: http://locklig.webblogg.se/



Du heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat?:



Trackback

Om

Välkomna till min blogg! Presentation kommer inom kort och fram tills dess så tveka inte att fråga om det är något ni undrar över. Lämna gärna en liten kommentar när ni vart här. //Petra