Måndag morgon



Dags att starta upp en ny vecka, hoppas på en bra vecka med mycket sol och massa roligt :)

Ledig i morgon och sen även helgen så på jobbfronten så ser det bra ut iaf.

Dags att fylla på kaffekoppen nu tror jag och sen blir det at bege sig till jobbet, har endel frågetecken att reda ut idag med.

Och idag är det dags att lägga nästa Oriflamebeställning :)


Kommentarer
Postat av: M i z c a

Glow är en cidersort. Jag köpte strawberry & tangelo och den var supergod samt äpple och dragonfruit, sådär.. den går ner =)

2010-04-12 @ 12:29:25
URL: http://rodeback.blogg.se/
Postat av: Heyli

ååh men då kanske jag kan köpa av dig då? om du skickar förstås :) fanns det någon ögonkräm också eller har jag bara inbillat mig? är den bra? den med kola såg jag också men jag tror jag fortsätter med den rosa, vill inte gå runt och lukta kola i ansiktet och så :p

2010-04-12 @ 20:25:37
URL: http://heyli.blogg.se/
Postat av: Heyli

åh men vad bra! roligare att låta någon person tjäna lite på mig istället för att jag bara ska beställa direkt från oriflame :) jag köper gärna nu på en gång, du kan väl kanske maila mig när du har tid vad och vart jag ska betala in och så :) hittade förresten ögonkrämen http://se.oriflame.com/products/product-detail.jhtml?prodCat=skincare&prodFilter=ptsceyecreams&prodCode=4635 så har du den så köper jag gärna den och den lilla rosa burken :)



kikade runt lite mer nu, den här ögonkrämen http://se.oriflame.com/products/product-detail.jhtml?prodCat=skincare&prodFilter=ptsceyecreams&prodCode=10796 lät ju ännu bättre jag som verkligen har mörka ringar under ögonen! får alltid sminka som tusan menjag tror de syns ändå :p vet du om den verkligen funkar?

2010-04-12 @ 23:08:15
URL: http://heyli.blogg.se/



Du heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat?:



Trackback

Om

Välkomna till min blogg! Presentation kommer inom kort och fram tills dess så tveka inte att fråga om det är något ni undrar över. Lämna gärna en liten kommentar när ni vart här. //Petra