Mycket uppdateringar....

Gick igenom bloglovin nyss, jisses vad ni har vart flitiga idag :)

Ser på klockan nu med att jag borde sova eftersom jag ska upp tidigt i morgon, Liam ska lämnas på fritids och jag ska åka och jobba. Efter det  blir det att packa in det sista i husvagen och sen åker vi på några dagars semester...det ska bli så skönt!

Inte massa flängande utan bara avkoppling, precis vad jag behöver. fast samtidigt kommer jag säkert bli rastlös. Robin har iaf fått tag på en kompis som ska med nu så 2 tonåringar kommer vi ha med som jag hoppas kommer trivas och att de hittar ngt att sysselsätta sig med, för uttråkade och sura tonåringar vill vi inte ha ;)

Lovar att uppdatera bloggen trots att jag är på semester, den lilla rosa är redan nerpackad :)

Nu ropar sängen på mig så det är nog bäst att avsluta så jag orkar med morgondagen, mest spännade blir nog när vi ska försöka få upp förtältet..hehe. men fredrik har märkt alla pinnar ( på sitt sätt ) ,så jag får nog bara förlita mig på han i morgon...även om jag är säker på att vi satte pinnarna fel när vi testade det ;) Fick några pinnar över med....tror ni att man ska ha det? ;)


Kommentarer



Du heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat?:



Trackback

Om

Välkomna till min blogg! Presentation kommer inom kort och fram tills dess så tveka inte att fråga om det är något ni undrar över. Lämna gärna en liten kommentar när ni vart här. //Petra