Lite sugen.....

Jag vill shoppa :)

Hehe...förstår inte varför vi tjejer tycker det är så kul att få shoppa lite. Att hitta ngt som bara känns så rätt och till ett bra pris....jisses vad nöjd man är sen :)

Men vad skulle jag shoppa?

Ngt till mig är inte kul eftersom jag bara växer och växer just nu, ngt till hemmet är inte kul heller eftersom vi letar efter annat boende och vet inte riktigt vad vi kommer behöva då...och så är det ju roligare att få köpa lite nytt tillsammans :)

Till barnen handlar jag när det behövs och just nu är det inget akut....skulle väl va Lim som behöver lite nya byxor.

Till lillan vågar jag inte köpa ngt mer just nu innan vi gått igenom vad vi redan har köpt, har ju köpt en del redan :) Fast lite mer påslakan till spjälsängen och korgen behöver jag.
Sen funderar jag över det här med skötbord....har ingen plats men har ändå funderat på ett väldigt enkelt som inte är så stort. Har kollat på ett alternativ på Ikea men kollar även blocket, vore ju bra om man fick tag på ett begagnat.

Men idag blir det ingen shopping ändå, mer än mat som måste inhandlas. men på söndag är jag och hjärtat själva..hehe, kanske kan få med han på något då :)

Dags att sluta drömma om shopping, dags att plocka fram dammsugaren istället :)


Kommentarer
Postat av: Nathy DeMecho - Gravid i 9:e månaden!

Känner precis samma! Kläder är ju onödigt för mig att köpa alls just nu eftersom att jag om (förhoppningsvis) 2 veckor är smal igen! Försöker komma på något jag verkligen behöver bara för att få köpa något.. haha

2010-12-30 @ 14:06:48
URL: http://nathydemecho.blogg.se/



Du heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat?:



Trackback

Om

Välkomna till min blogg! Presentation kommer inom kort och fram tills dess så tveka inte att fråga om det är något ni undrar över. Lämna gärna en liten kommentar när ni vart här. //Petra