Anna Anka och Farfar

Läste denna bedrövliga kvinnas namn ngn stans nu på morgonen och kom då att tänka på att jag tycker det vart tyst om henne nu...eller har jag missat ngt?

Kan det va så att hennes tid i rampljuset blev kort och är över?

Jag hoppas verkligen det iaf :)

Sen över till ngt helt annat...."Farfar"....

Jag hoppas verkligen på lite goda nyheter idag för i går va inga bra nyheter. Dom trodde ju att det va en liten propp han hade fått och han verkade ha återhämtat sig..., men sen vet jag inte vad som hände för helt plötsligt kunde han inte svälja riktigt :( Så tydligen klarar han inte av att äta nu, hoppas verkligen bara att det är ngt tillfälligt.

Hur det är med farmor vet jag inte riktigt heller för hon va tydligen på lite olika undersökningar i går och mamma hade inte myckats få tag på henne.

Alltsammans känns lite olustigt just nu och man väntar på besked hela tiden, ovissheten är jobbig.... Får väl se vad som händer under dagen och om det kanske blir så att vi behöver åka in till Borås, det får mamma avgöra.


Kommentarer



Du heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat?:



Trackback

Om

Välkomna till min blogg! Presentation kommer inom kort och fram tills dess så tveka inte att fråga om det är något ni undrar över. Lämna gärna en liten kommentar när ni vart här. //Petra