Fredag kväll och barnledig :)

Och i kväll är det 30 + på kinna hotell :) Och gissa vad jag gör??

Sitter i myskläder i Fredriks kök och bloggar medans han lagar mat...hehe. Inte illa av mig att va hemma en sån här fredag istället för att gå ut :) Fast både jag och Fredrik kände att vi ville ta det lugnt, går man ut på krogen blir det ju lätt så att dagen efter blir lite förstörd eftersom man oftast inte är så pigg då :)

Så direkt efter jobbet åkte vi o fixade ett databord till Robin och sen har vi monterat ner Robins garderob, min säng och flyttat runt massa saker så i morgon har vi att göra kan jag lova :) (Läs: Fredrik har att göra)
 Hehe...nä...jag har också att göra men det är ganska mycket som jag överlåter till han...som att dra bredband upp till andra våning, förlänga kablar, sätta lite mer uttag och tapetsera :)

En fondvägg ska tapetseras i mitt nya rum, är tvungen att göra ngt där eftersom väggarna är vita nu och Robin har haft sin säng mot ena väggen så den är inte så vit längre om man säger så ;)

Nu ska jag ta en sv'ng runt bland mina bloggvänner innan det e dags för mat, men jag kikar in senare igen för jag har en jättesöt sak att visa er sen :)


Kommentarer



Du heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat?:



Trackback

Om

Välkomna till min blogg! Presentation kommer inom kort och fram tills dess så tveka inte att fråga om det är något ni undrar över. Lämna gärna en liten kommentar när ni vart här. //Petra