Go´kväll

I kväll när jag kikade in här såg jag att jag hade haft lite extra besök idag, undrade hur det kom sig...

Svaret fick jag när jag va inne och läste i Auroras blogg, hon hade länkat mig idag :) Tack!!

Har tyvärr inte orkat kommentera så mycket ikväll men jag har iaf vart inne och läst hos er!

Tänkte att jag skulle lägga in några nya kategorier här på bloggen, en tänkte jag kalla bloggvänner där jag efter hand kommer presentera mina bloggvänner och de bloggar som jag brukar läsa. En annan kategori kommer bli presentation av vänner och familj.

Ofta nämner jag ju olika vänner och familjemedlemmar i bloggen och om man inte känner mig så kanske man inte vet vem personen ifråga är egentligen så då kan det kanske va jul om det även finns en presentation av personen...vad tror ni om det?

Frågan är då vem som ska bli först ut att bli presenterad i den kategorin? Har ni ngt förslag kanske?

Förrutom att ha läst bloggar i kväll så har jag ju jobbat vilket gick bra, men det är alltid lika skönt när man slutar ;) 1 arbetsdag kvar denna veckan, sen 2 dagar ledigt...nästan iaf, ska jobba några timmar å söndag kväll.

Lite planer för helgen finns nu, och det är projet "byta rum". japp... så blir det, Jag och Robin ska byta rum och även om det låter enkelt så blir det alltid mer jobb än vad man tror.

I morgon börjar vi med att plocka ner Robins garderob, så Petra: Vill du ha den hör av dig så kan du komma bort i morgon och hjälpa till att montera ner den ;) Annars blir den brasved :)

Tycker nog att jag babblat på lite väl mycket nu ikväll och hjärtat tycker nog jag är mindre rolig i kväll så jag tror det e bäst att lägga i från sig datorn nu ;)

Önskar alla redan nu en underbar helg!!


Kommentarer



Du heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat?:



Trackback

Om

Välkomna till min blogg! Presentation kommer inom kort och fram tills dess så tveka inte att fråga om det är något ni undrar över. Lämna gärna en liten kommentar när ni vart här. //Petra