Plugga och mat

Så var man hemkommen igen och efter all den information man fått nu så känner man sig lite smått snurrig. Mycket att tänka på när det gäller nya scheman. Det blir nog bra till slut men än så länge så vet vi inte hur vi ska göra mer än att det blir nytt schema.

Nu en kopp kaffe och lite data för att varva ner och sen blir det McDonalds så man får lite mat i sig, ska laga riktig middag senare idag.

Studier står sen på mitt schema, det jag ska läsa och skriva om idag är bl.a Psykoser, affektiva störningar, olika typer av depressioner, manodepressivitet och neuroser.

Ska beskriva vad det är för något och gärna beskriva en person, ska även skriva om skillnaderna.

Så nu vet ni vad jag har för rolig läsning under dagen, vill ni veta ngt om just det jag ska läsa om så passa på att fråga ;)

(kollade mailen när jag va inne på jobbet innan med och inget där....väntar på ännu ett nytt mail angående det som gjorde mig så glad i går. Kan inte gå vidare med tanken innan jag fått det mail.....evig väntan just nu..... )



Kommentarer
Postat av: Aurora

Glöm inte att ta en nypa sol under dagen också. Kram

2010-02-24 @ 14:23:14
URL: http://www.metrobloggen.se/oro
Postat av: Petra

Dom som har fått kod har inte lagt in om det själva utan bara fått det..Du har det oxå....

2010-02-24 @ 16:24:51
URL: http://metrobloggen.se/hospetra



Du heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat?:



Trackback

Om

Välkomna till min blogg! Presentation kommer inom kort och fram tills dess så tveka inte att fråga om det är något ni undrar över. Lämna gärna en liten kommentar när ni vart här. //Petra