Sjukhus....

I går kväll precis när jag kom hem från jobbet ringde mamma och jag fick gå över, hon berättade då att "farmor" och "farfar" blivit dåliga och fått åka akut till sjukhuset.

"Farfar" hade fått en hjärnblödning, vilket visade sig senare va en liten som tur va och han var kontaktbar senare på kvällen igen. "Farmor" hade väl blivit så orolig så hon fick ont i hjärtat. Så båda ligger nu på lasarettet.

Mamma har idag pratat med "farmor" och det va rätt ok med henne, "farfar" vet de inte så mycket om än eftersom ronden på sjukhuset är nu.

"Farmor" och "farfar" är egentligen inte mina biologiska farföräldrar utan de är farföräldrar till mina syskon, och de är de nämaste anhöriga vi har av den äldre generationen. Farmor och farmar har inget av sina barn i livet utan har endast tre barnbarn, min lillebror Daniel är ett av dom.

Jag hoppas att farfar blir bra igen och återhämtar sig, är säker på att farmor piggnar till då med.


Kommentarer
Postat av: lilla my

Kramar om och håller tummarna.

2010-02-01 @ 12:13:10
URL: http://www.metrobloggen.se/miumiu
Postat av: Aurora

Vi pratade om det här hemma igår. Att vi måste bereda oss på att våra föräldrar är gamla och att allt kan hända. Man vill inte ens tänka i de banorna. Kram

2010-02-01 @ 19:34:47
URL: http://www.metrobloggen.se/oro



Du heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat?:



Trackback

Om

Välkomna till min blogg! Presentation kommer inom kort och fram tills dess så tveka inte att fråga om det är något ni undrar över. Lämna gärna en liten kommentar när ni vart här. //Petra