1 Januari 2010

Första dagen på det nya året, en bra start med mys i soffan med lilleman. Skönt att man inte är dålig idag som säkert många andra idag :)

Saknar dock att inte få starta året med Fredrik här...men vi hade iaf en jättemysig och lugn kväll i går med alla barnen. En kompis till Robin som bor granne med oss va här ganska mycket igår med...alla var nöjda och glada.

Vi åt massa god mat :)

Vi hade vart duktiga och gjort tre-rätters :) Till förrätt valde vi ngt enkelt som vi visste alla banen skulle äta med så det blev snittar (tunnbrödsrulle med 2 olika röror som vi sen skar ner till snittar) Det gillade barnen och Robin gick och norpade hela kvällen av dom som blev över sen :)

   

Till huvudrätt gjorde vi potatisgratäng, limegryta, grillad fetaost med pesto och sallad till.

 

 

Efterrätten bestod av en pannacotta med bärsås toppat med hallon/blåbär



Kan lova er att vi var mycket mätta och belåtna efter all mat :) Mamma hade jobbat kvällen så jag gjorde ordning två tallrikar till henne (en med förrätt och en med huvudrätt) som hon hämtade här efter jobbet :) Hoppas hon gillade maten....

Lite senare på kvällen gick vi ut med barnen en stund så de fick skjuta lite smällare...och iskallt va det!! Wilma gillade inte alla smällare men så hade vi turen och springa på min vän Petra som hade vart i väg en stund så hon tog med Wilma hem till sig så länge...så medans alla andra barn var ute och roade sig med smällare smaskade Wilma i sig glass hos Petra...hehe. Naturligtvis skulle Liam också ha det sen när vi hämtade Wilma :) Tack Petra för hjälpen :)

 

Tolvslaget firade vi ute med barnen, Robins kompis och hans mamma följde med ut också så barnen fick skjuta lite smällare. Vi skålade i champagne ( enda alkoholen för oss på hela kvällen ), barnen skålde i cider :)



Strax efter 12- slaget kom Liams pappa över en kortis och önskade Liam ett Gott Nytt År, så Liam var väldigt nöjd. Han var även väldigt stolt över att han inte va rädd för smällarna i år utan vågade vara med ute och titta. Tidigare år har jag fått vara inne med han.



Ett bra avslut på 2009 och en bra start på 2010


Kommentarer
Postat av: Jane

Det låter som en mysig nyårsafton. Gott nytt år. :)

2010-01-04 @ 10:49:07
URL: http://janejohansson.blogspot.com/



Du heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat?:



Trackback

Om

Välkomna till min blogg! Presentation kommer inom kort och fram tills dess så tveka inte att fråga om det är något ni undrar över. Lämna gärna en liten kommentar när ni vart här. //Petra