God Morgon

Klockan är snart tolv men jag säger ändå God Morgon, var uppe med Robin i morse men hoppade tillbaks in i sängen så fort jag kunde sen...in under det varma täcket. För att inte förfrysa inatt har jag haft både pyjamas och raggsockar på mig samt att jag alltid virar in mig två varv i täcket....fy fan för kyla!

Idag står det städa på schemat och förhoppningsvis kan det få upp värmen....

Veckan består sen mest av jobb förrutom torsdag som jag bytt bort eftersom vi ska till ögonläkaren med Liam på morgonen, vet inte hur lång tid det kommer ta och så ska han få droppar i ögonen så kan kan se lite suddigt resten av dagen och vara extra känslig mot ljus. När detta besöket är gjort så är det fritt fram för oss att beställa glasögon till lilleman.

På fredag morgon ska han till tandläkaren, men eftersom jag har sån tandläkarskräck så får hans pappa ta det besöket. En framtand ska dras ut!! När han va lite slog han i en framtand så den trycktes upp men sen sjönk den ner igen men den har varit missfärgad hela tiden, men nu när den nya tanden antagligen är på väg så har den tryckt på den gamla på ett konstigt sätt så att roten av den gamla sticker ut i tandköttet...svårt att förklara men det ser konstigt ut och nu ska den dras iaf. Är lite nervös för hur detta ska gå och jag antar att han kommer va väldigt öm i tandköttet sen. Tror nog jag får köpa en fin present till han på fredag.

Antar att det är dags att sätta fart nu...men först en kopp kaffe till ;)


Kommentarer



Du heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat?:



Trackback

Om

Välkomna till min blogg! Presentation kommer inom kort och fram tills dess så tveka inte att fråga om det är något ni undrar över. Lämna gärna en liten kommentar när ni vart här. //Petra