Äntligen!

Idag kommer äntligen min Liam hem, massa kramar blir det idag!! Längtar....

I går blev det inte mycket bloggat då dagen bara försvann, begav oss ner till varberg igår för att ta vara på solen och efter några timmar där fick vi även sällskap av Linda och Hans :) Fredrik hade bestämt det med Hans tydligen utan att säga ngt till mig :)

När vi låg där på stranden så satte spelades det musik och det var en härlig stämning, Fanta gjorde reklam och det bjöds på massa iskall fanta på stranden.



Fredrik gjorde lite gullig sandkonst med ;)



Tyvärr kunde vi inte vara där alltförlänge eftersom vi skulle få besök senare, hade i helgen lovat att bjuda på paj i veckan så det var bara tat skynda sig hem för att få ihop en blåbär/hallon paj som bjöds på sen...gott va det :)

Så dessa barn med föräldrar var på besök :)




Sen hade vi endel annat att fixa med, förtältet som vi testade att sätta upp dagen innan var tvunget att plockas ner och det gick ju betydligt lättare än att sätta upp det :) Resten av kvällen tillbringade jag med att skriva schema till fritids....va alldeles snurrig till slut men är glad att det är gjort nu. På måndag ska vi besöka fritids en stund och lämna in pappren för på onsdag börjar Liam där.

Nu är det dags att sätta lite fart för jag har en hel del att göra idag...


Kommentarer



Du heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat?:



Trackback

Om

Välkomna till min blogg! Presentation kommer inom kort och fram tills dess så tveka inte att fråga om det är något ni undrar över. Lämna gärna en liten kommentar när ni vart här. //Petra