Lördagen i bild :)

Regn och åska vaknade jag till i går morse, planen var att åka till varberg men vädret var likadant där så det blev till att sova ett par timmar till :)

Sen så kollade hjärtat med svärmor hur vädret var i varberg och det hade börjat klarna upp så det var bara att packa in ungarna i bilen och åka :)

En glad Liam innan avfärd....



Som ni ser så hade det börjat klarna upp här hemma med :)

Med bilen full av barn och picnickorg packad så åkte vi till varberg, första stopp blev torget. Torgdag....sånt är kul och jag fick köpt mig en tröja :) Måste ta kort o visa den ngn dag :)

Sen åkte vi ner till stranden, på väg ditt stannade vi o sa hej till några bekanta som hade huserat sig på en större parkering med buss och husvagn. Passade på att spana in husvagnen eftersom det var just den som vi ska få låna framöver , den va godkänd av mig :)

Sen då stranden så barnen fick leka lite och bada, jag höll mig från vattnet och satt o läste lite istället o kollade på medans hjärtat skapade lite konst i sanden som vi förevigade med ett foto som skickades till vännen Linda för att pigga upp henne mitt i all tristess ;)

Träslövs läge och besök hos svärmor blev nästa anhalt där det blev fika och barnen fick leka av sig lite mer :)



En god middag på resaturangen på campingen blev det sen där vi då också fick överaskande sällskap av Linda och Hans. Det va kul och lite lustigt samtidigt att de dök upp just där...världen är allt bra liten.

Klockan tickar på när man har trevligt så det var dags att bege sig hem, men först ett stopp till.

Nu stannade vi i stan igen så att barnen fick kolla lite på cruisingen



För er som missat det kan jag tala om att det vart Wheels & Wings i helgen :)



Efter detta var vi alla trötta och det var dags att åka hem, kan lova er att jag somnade gott efter denna dagen :)


Kommentarer



Du heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat?:



Trackback

Om

Välkomna till min blogg! Presentation kommer inom kort och fram tills dess så tveka inte att fråga om det är något ni undrar över. Lämna gärna en liten kommentar när ni vart här. //Petra