Färdigminglat för en stund

Trots regn så begav vi oss ner till byn, Robin ville lyssna på en kompis som uppträdde så vi följde med, i gengäld så tvingade  vi med han på tipspromenad :)

Sen blev det stationsparken för att lyssna på musik, det bjöds på kaffe med och det passade bra i regnet. Klockan 22 öpppnade discot och Robin hade ställt sig i kön lite tidigare så han kom in snabbt. Vi va utanför för att kolla så han verkligen kom in :)

Det var mycket föraäldrar ute men de verkade mer intresserade av att lyssna på musiken än att ha koll på ungdomarna. Utanför hotellet där discot skulle va såg vi inte en enda vuxen men ungdomar som stod och hängde överallt fanns det gott om och även unga som hade druckit.... Men i det hela var det faktiskt väldigt lugnt och inte massa fylla som det annars lätt kan va på skolavslutningar.

Tycker dom har ordnat detta bra i år.

Nu blir det filmkväll för mig och hjärtat i väntan på att sonen ska hämtas hem, och då blir det en extra sväng i byn med.


Kommentarer



Du heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat?:



Trackback

Om

Välkomna till min blogg! Presentation kommer inom kort och fram tills dess så tveka inte att fråga om det är något ni undrar över. Lämna gärna en liten kommentar när ni vart här. //Petra