Inte så bra....

Förkylningen som är på G känns inte bättre, snarare tvärtom. Hoppas verkligen inte att jag vaknar i morgon och känner mig ännu sämre. Ska ju jobba min sista dag på min avdelning i morgon.....

Har iaf orkat med ett besök hos frissan idag så nu är utväxten blekt igen, känns skönt. I morgon är det lillemans tur att bli fin i håret :) Stora sonen envisa med att INTE klippa sig nu, tycker det hade vart smartare att snagga sig nu och inte mitt i vintern som han gjorde sist...nu är det iaf varmt ute, eller det ska va varmt rättare sagt ;)

Har idag vart på en oriflameträff med, lika givande som vanligt :)

Fick med mig en fin kruka med blommor i att ställa ute, detta fick jag för jag hade vart så duktig med min försäljning...tack :)

Idag testade vi fotvård/handvård. Jag valde bara att göra händerna, först tvätta med en handskrubb, sen ett bad för händerna med olja i och avslutningsvis skulle man ha en handkräm. Jag valde istället att testa en handinpackning som är lite fetare och bra att smörja in händerna till natten med. Detta var riktigt skönt kan jag lova och en handskrubb tänker jag absolut införskaffa.

Just händer och fötter tänker man kanske inte så ofta på att man ska vårda lite extra men det är ändå de kroppsdelar som är väldigt utsatta, du går med fötterna varje dag och händerna utsätts för mycket dagligen med.

Så tänk på att vårda era händer och fötter lite extra ibland!



Kommentarer



Du heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat?:



Trackback

Om

Välkomna till min blogg! Presentation kommer inom kort och fram tills dess så tveka inte att fråga om det är något ni undrar över. Lämna gärna en liten kommentar när ni vart här. //Petra