Fy fan sånt folk det finns!

Fattar vad det finns för hemska människor egentligen!!

Om ni minns så har jag tidigare skrivit om David Birgersson som försvann i Varberg, detta var den 5 februari och man har idag inte återfunnit han än och inga spår finns. Som alla förstår hoppas jag så är detta oerhört jobbigt för nära och kära att inte veta vad som har hänt.

facebook skapades det en grupp som heter "Vi som hoppas David Birgersson kommer tillbaks levande", gruppen har nu 11 733 medlemmar och det är många som bryr sig och även Davids familj är medlemmar där.

Nu har några idioter skapat en ny grupp på Facebook som heter " Alla vi som hoppas att David Birgersson aldrig kommer tillbaka"

Hur fan kan man ens komma på att skriva ngt sådant och sen även skapa en grupp.

Som kategori har de valt att lägga gruppen under Underhållning och kultur - kändisar, Som beskrivning av gruppen står det så här: hade varit bra om ni kunde slänga in lite skämt om David Birgersson också.

Jag blir så jävla förbannad
när jag läser sånt här, visst visste jag att det fanns respektlösa idioter i vårt samhälle men ändå blir jag chockad när jag läser sånt här. Hoppas dom som startat denna grupp får det dom förtjänar!

Alla mina tankar till David och hans nära och kära, jag hoppas att ni får svar på vad som har hänt snart så att ni sen kan börja bearbeta allt som hänt hur utgången än blir.


Kommentarer



Du heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat?:



Trackback

Om

Välkomna till min blogg! Presentation kommer inom kort och fram tills dess så tveka inte att fråga om det är något ni undrar över. Lämna gärna en liten kommentar när ni vart här. //Petra