Robins födelsedag

Nu har man då en "fjortis" här hemma :) En nöjd sådan.... :)

Har bara vart jag, Fredrik och Liam här som grattat han, kanske lite tråkigt för Robin men det är ju tyvärr så det är. Fast han har även grattats av Fredriks mamma och bror även om de inte vart här idag, tackar iaf så väldigt mycket för det!!

Robin har numera flickvän med och hon har gästat oss med fast hon är nog lite blyg så hon vågade inte fika med oss...hehe...gulligt :)

Dagen har mest handlat om Robins födelsedag så jag har nog inte så mycket mer att berätta, förhoppningsvis har jag mer att skriva i morgon. Ska nu försöka komma i säng i tid eftersom det är en arbetsdag i morgon igen, sen ledig 2 dagar....längtar :)


Kommentarer
Postat av: Grannen Elinor

Tihi så gulligt. Jag minns själv hur himla nervöst det va att vara hos pojkvänner i den åldern, eller nåja, lite äldre va jag allt ;) Men man smet in på rummet och där stannade man. Va så hemskt att äta med övriga familjen ;) tråkigt att de inte kom fler att gratta honom, men visst har han mer släkt än så? En mormor m.m.

2010-05-11 @ 17:50:49



Du heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat?:



Trackback

Om

Välkomna till min blogg! Presentation kommer inom kort och fram tills dess så tveka inte att fråga om det är något ni undrar över. Lämna gärna en liten kommentar när ni vart här. //Petra