Nu har jag tid igen :)

Slutade jobba strax efter 9 idag, och jag kan lova att det var en underbar känsla när jag gick ut från jobbet idag....äntligen lite ledighet som väntar :)

Sen i fredags har det ser ut så här för mig när det gäller jobb:

Började klockan 08:30 i fredags morse och slutade inte innan lördag morgon, sen ledig för att åka till jobbet på söndag morgon igen, jobbade till 17:30. På måndag morgon var det dags att åka till jobbet igen och hem på tisdag morgon, onsdag morgon var det jobb igen och slutade alltså i morse... så ni fårstår att jag ser fram emot flera dagar ledighet nu va?!


Hämtade Liam på skolan 11:15, gick sen till Liams gamla dagis för att hämta en kompis till Liam som skulle med hem idag. Fixa lunch till killarna, ta hand om disk, fixa fika, dammsuga och röja upp här hemma. Emellan detta så skulle killarna ha hjälp med diverse saker, kan lova er att dagen bara försvunnit.

I morgon blir en fartfylld dag med....

Så ikväll ska jag bara slappa och ta det väldigt lugnt...men först ska vi hem till älsklingen en stund som jag knappt hunnit träffa de senaste dagarna.


Kommentarer



Du heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat?:



Trackback

Om

Välkomna till min blogg! Presentation kommer inom kort och fram tills dess så tveka inte att fråga om det är något ni undrar över. Lämna gärna en liten kommentar när ni vart här. //Petra