Vart försvann dagen?

Jisses vad fort dagen gått....

Julklappsshoppingen tog så gott som hela dagen, pyret i magen va nog inte så jättenöjd med det för det blev lite jobbigt en stund men det gick över som tur va. Nu är iaf nästan alla julklappar klara...fast inte till hjärtat ;)

Väl hemma igen blev det en stunds vila och sen satte jag igång att slå in julklapparna till Liams julkalender så nu är den klar...nästan iaf, det saknas ett paket.

Har inte hunnit fixa inför advent än och just nu ligger det saker överallt känns det som, får väl hoppas jag hinner få lite ordning här i morgon för på söndag jobbar jag och sen är det full rulle ett tag framöver. Trodde jag skulle ha en hel dag ledigt på torsdag utan ngt inplanerat men de planerna blev ändrade idag då chefen ringde. Lite tråkigt men det jag ska göra istället ska bli lite kul faktiskt :)

Känns som jag bara babblar nu, beror nog på tröttheten så jag avslutar här och återkommer i morgon istället. Då lovar jag att berätta för er med om könet på lilla pyret :)


Kommentarer



Du heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat?:



Trackback

Om

Välkomna till min blogg! Presentation kommer inom kort och fram tills dess så tveka inte att fråga om det är något ni undrar över. Lämna gärna en liten kommentar när ni vart här. //Petra