Höst = Sjuk

Det märks att hösten är här, det är kyligare ute och just idag blåser det rätt bra med. Färgerna utomhus börjar ändras och man börjar se att hösten är här. Lite tråkigt fast ändå ganska mysigt.

Men när sommaren är över och hösten kommer så märker man också att många blir sjuka, kanske beror det på att man klär sig lite fel...man hänger inte med riktigt..

Fredriks dotter har legat sjuk i en vecka och är fortfarande inte bra, feber och hosta. Svärmor har vart dålig i 2 veckor och mamma har vart lite krasslig innan med.

Robin har fått sin besvärliga hosta som han lätt får vid denna årstiden, han har känsliga luftrör och lite förkylningsastma. I fredags när vi va ute märkte vi att det verkligen inte var rätt väder för han, hostade hela tiden men det lugnade sig när vi kom in.

I söndags blev lilleman sjuk, över 39 graders feber och i går på förmiddagen var den nere på 38,2 för att ha försvunnit på kvällen. Han fick ingen alvedon på hela dagen men ändå försvann febern, trodde att det var över redan för hans del...ända tills i natt då han vaknade med huvudvärk och rusar upp till toa för att spy..stackarn :(

I dag på morgonen mådde han bättre men febern var uppe i 37, 8 så tydligen är han inte bra än...får väl se vad det blir med det.

Sen är det jag...vaknade på jobbet i går med huvudvärk som satt i under hela dagen, låg nästan hela dagen och kände att en förkylning är på gång, öm i kroppen, tät i näsan och öm i halsen :( Idag känns det lite bättre men näsan och halsen känns inte bra. Hoppas att det inte blir värre än så här!

Tråkigt att va sjuk!

Älsklingen har klarat sig rätt bra än så länge och han är mer rastlös eftersom han bara haft sjuklingar omkring sig i över en vecka nu och inte kunnat göra ngt. Får hoppas att jag är bättre till helgen så vi kan hitta på något :)

Hur är det med er? Har ni klarat er eller har ni kanske också vart sjuka?


Kommentarer



Du heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat?:



Trackback

Om

Välkomna till min blogg! Presentation kommer inom kort och fram tills dess så tveka inte att fråga om det är något ni undrar över. Lämna gärna en liten kommentar när ni vart här. //Petra