Liten blir stor

I kväll sover min lilla älskling borta för första gången....

6 år och han har aldrig sovit utan mamma eller pappa innan, men ikväll gör har det för första gången. Han kommer va så stolt över sig själv och tydligen har det gått jättebra.

Som mamma är jag lite blödig och har vart orolig för att han skulle ångra sig under kvällen och bli ledsen, jag vill ju att han ska kunna sova över hos ngn om han vill och han har själv velat länge men ändå inte riktigt vågat. Så allt har fått gå i hans egna takt.

När Robin var liten så lärde han sig tidigt att sova borta och han älskade det men med Liam har det vart annorlunda, eftersom jag och hans pappa inte bor i hop så har vi alltid löst det mellan oss ifall ngn av oss ska iväg på något.

Men nu har Liam blivit så stor så han också har sovit borta själv...han är alltså inte beroende av mamma och pappa jämt....konstig känsla...mammas lilla bebis ;)

Men jag är stolt över han och jag längat tills jag får ha han jämta mig igen!


Kommentarer



Du heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat?:



Trackback

Om

Välkomna till min blogg! Presentation kommer inom kort och fram tills dess så tveka inte att fråga om det är något ni undrar över. Lämna gärna en liten kommentar när ni vart här. //Petra