Testa den nya kameran....

Har fotat lite med den nya kameran nu, verkar som det blir kanonbilder :) Men det enda jag fotat har vart mina presenter jag fick när jag fyllde år, men om en stund ska jag kila över till Elinor och fota lite på hennes lilla Emma :) Är ju så sugen på att prova kameran riktigt och just porträttbilder är extra kul. Hoppas nu att det blir så bra kort som jag tror att det blir :)

Kanske ni får se ngt smakprov senare i kväll :)


Kommentarer
Postat av: rock n roll mamma

vad är det för kamera du har fått? skoj m ny kamera. fick en av min sambo för ett par veckor sedan så jag håller också på o lära mig den!

2010-09-13 @ 16:11:17
URL: http://emis.myshowroom.se
Postat av: rock n roll mamma

Hej



den är visst så i en del webbläsare har jag förstått. frågat supporten på bloggportalen o de säger att det tar tid för bloggens bilder o laddaas ordentligt i vissa webbläsare.

jag bloggar från min laptop där allt ser normalt ut. men kikar jag på min blogg via den stationära är dom jättelustiga o stora!



hur har ni det ikväll?

2010-09-13 @ 20:01:18
URL: http://emis.myshowroom.se



Du heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat?:



Trackback

Om

Välkomna till min blogg! Presentation kommer inom kort och fram tills dess så tveka inte att fråga om det är något ni undrar över. Lämna gärna en liten kommentar när ni vart här. //Petra