Lördag kväll

Idag kom äntligen älsklingen hem efter att ha varit bortrest sen i torsdags :)

Det firades med kina/thai mat för hela familjen i kväll, resten av kvällen har jag och Liam kollat fångarna på fortet. En härlig och lugn kväll.

Hela dagen har egentligen vart väldigt lugn, men när Fredrik kom hem passade jag på att åka och storhandla, skönt att åka i väg själv en stund. Sen fick jag ett samtal av mamma som yrade runt i Borås..... inte lätt när hon inte vart där på flera år. Hon hade åkt till jouren först som skickade runt henne där tills de kom på att det va nog medicin som skulle kolla henne men det va så lång väntetid där så de hänvisade henne till en vårdcentral nere i stan i stället....

Efter många om och men så hittade hon rätt iaf och fick medicin så nu hoppas vi att armen blir bra ( inflammation tror dom )

Huvudvärken har kommit på besök hos mig nu i kväll med, har vart ofta det senaste tycker jag men jag antar att det beror på att det är så mycket runtomring mig just nu som oroar mig och jag kan inte riktigt slappna av.

Ska bli så skönt att få komma i väg och jobba ngn dag emellanåt så jag får lite annat att tänka på, dock så vet jag inte om just det jag jobbar med är det bästa för mig just nu...det återstår att se hur jag fixar det.

Skulle tömt kameran på bilder idag egentligen men orkar inte så det får nog bli i morgon.

Säger God Natt nu så ska jag försöka komma i säng


Kommentarer



Du heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat?:



Trackback

Om

Välkomna till min blogg! Presentation kommer inom kort och fram tills dess så tveka inte att fråga om det är något ni undrar över. Lämna gärna en liten kommentar när ni vart här. //Petra