Tips till barnfamiljer

Jag har ju varit testpilot åt Smartson 2 ggr och tycker det är jättekul att testa nya produkter, nu hittade jag en produkt som de söker 10 testpiloter till men tyvärr är våran lilla Molly för liten så jag kan inte ansöka om det, därför tänkte jag tipsa er andra om detta istället :)



Testa nya BeLogic från AKTA GRACO. En bakåtvänd bilbarnstol för barn från 9 månader till 4/5 år (9-25 kg). BeLogic är den första bilbarnstol som klarat det tuffa Plus testet, upp till 25 kg!

Plus-testet är utvecklat för att visa hur bilbarnstolen skyddar barnet under de mest påfrestande situationer. I Plus-testet utsätts bilbarnstolen för tuffare krav än de som finns i R44-reglementet. Vi söker 10 Testpiloter som vill testa AKTA GRACOs bilbarnstol BeLogic. Under en månad bloggar du om familjens åsikter och upplevelser samt betygsätter produkten i en utvärdering i slutet av testet. Som tack för ditt engagemang får du behålla bilbarnstolen.

Ansök som Testpilot nedan senast 6:e september

Klicka här för att komma till sidan där du ansöker om att bli testpilot


Kommentarer
Postat av: Nathy DeMecho - Mamma till William ♥

Fan att det kom så sent så vi hann köpa oss en annan bilbarnstol! :/

2011-08-28 @ 11:17:49
URL: http://nathydemecho.blogg.se/



Du heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat?:



Trackback

Om

Välkomna till min blogg! Presentation kommer inom kort och fram tills dess så tveka inte att fråga om det är något ni undrar över. Lämna gärna en liten kommentar när ni vart här. //Petra