God Morgon

I går va det alltså andra dagen av min utbildning inom Time Care och det gick bra, nu har vi fått börja jobba  i systemet på riktigt och börjat lägga in diverse olika saker på personalen i systemet.

Idag är sista dagen och då ska jag även få lägga in en önskerad på mig, efter dessa dagar har jag massa anteckningar som jag måste skriva rent och sen måste jag gå igenom mitt material så jag vet i vilken ordning personalen ska göra allt sen och i vilken ordning JAG ska göra allt...hoppas inte jag blandar ihop allt :)



Efter utbildningen i går va vi på Gekås för att handla julklappar :)
Fick köpt endel men är fortfarande inte klar, måste åka in till Borås ngn dag.

Här hemma känns allt rörigt nu, har många praktiska saker jag måste ta tag i och sen behöver jag börja packa lite och röja undan sånt som ska slängas.

har annonserat om lite saker som ska säljas och det verkar som jag fått sålt babygungan nu och även mina hallmöbler....toppen :)

Ett problem bara...när jag blir av med hallmöblerna har vi ingenstans att hänga våra ytterkläder. Kanske inte så smart att sälja det redan nu men jag ville vara säker på att bli av med det. Denna försäljning ger oss iaf lite extra pnegar till "ikea kontot"...hehe. Det lär kosta endel när vi ska dit i januari.

Fick handlat lite till huset igår....matta till hallen och till en av barnen, fönsterlampor till 2 av barnen :) Behöver mer lampor men vet inte riktigt vad jag vill ha än så det får vänta lite.

Som ni ser har jag fått texten här kursiv, råkade kommå åt ngn knapp och nu går det inte ändra tillbaks :(

Dags för mig att sluta skriva, återkommer väl senare idag. Ska åka till huset en kort sväng efter utbildningen så antagligen skriver jag mer senare ikväll :)

Ha en bra dag!

Kommentarer
Postat av: Millah - mamma till Amilia ♥

Hej... Allt bra?

Jag har igång massa roliga tävlingar & det kommer in nya titt som tätt!



Du hittar tävlingarna här---> http://millahoman.blogg.se/2009/august/tavlingar.html



Ta hand om dig =) Kramar // Millah

2011-12-02 @ 01:21:21
URL: http://millahoman.blogg.se/



Du heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat?:



Trackback

Om

Välkomna till min blogg! Presentation kommer inom kort och fram tills dess så tveka inte att fråga om det är något ni undrar över. Lämna gärna en liten kommentar när ni vart här. //Petra