Känslig?!

Kanske är det fler än jag som blir lite extra känslig då man känner sig stressad?

Det fick jag erfara häromdagen....

Kände att jag inte har tid att fira jul, stressad inför flytt och renovering....

Till slut brister det ju bara helt enkelt och det var vad det gjorde för mig, och kan ni gissa vad som utlöste det hela?

Några jävla köttbullar!!

Japp...har ni hört ngt så löjligt?
Hade bett mamma för några dagar sen att göra köttbullar till oss i jul vilket hon skulle göra, sen blev hon dålig och då bestämde vi att jag gör köttbullarna själv ifall det skulle va så att hon inte hann och bli bra. man ska ju inte behöva stå och steka köttbullar om man är sjuk.

Så häromdagen satte jag igång och förbereda "smeten", behövde även iväg till kinna på lite ärenden med Robin och så skulle vi bort på kvällen så jag kände mig lite stressad. Gjorde iaf klart "smeten" och åkte sen i väg med Robin. När jag kom hem tog jag fram stekpannan, satte på plattan och la i en klick margarin...redo för att steka innan vi skulle i väg.

Då kommer mamma in...pigg och glad...med KÖTTBULLAR!!

Då bröt jag ihop och grät en skvätt...hur löjligt som helst...haha

Hursomhelst...det va jättesnällt av mamma. Hon kom bara i fel stund...haha

Det va nämligen så att det va ngt annat som grämde mig som jag va irriterad över, jag avskyr verkligen när ngn misstror mig och inte litar på mitt ord. Och krånglar dom så till det för mig med så blir det ännu värre. Vill inte gå in på det här vad det handlar om men jag är uppriktigt sagt BESVIKEN!

Är det ngt som är oklart så vill jag gärna reda upp saker och ting eftersom jag gärna tar väldigt illa vid mig. Tyvärr är denna saken inte utredd än men jag hoppas det blir det snart, annars är jag rädd för att besvikelsen istället går ut i ilska och det vill jag absolut inte.

Visst är det lustigt hur man ibland kan va så känslig så minsta lilla grej kan få bägarn att rinna över ;)
Det är alltid bättre att ta tag i sånt som grämer en!

Kommentarer
Postat av: Aurora

Hoppas att allt reder upp sig. Kram

2011-12-25 @ 20:54:07
URL: http://aurorasliv.blogspot.com/



Du heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat?:



Trackback

Om

Välkomna till min blogg! Presentation kommer inom kort och fram tills dess så tveka inte att fråga om det är något ni undrar över. Lämna gärna en liten kommentar när ni vart här. //Petra