Dags för uppdatering

Nu blir nog Johanna glad när jag gör en liten uppdatering här i bloggen :)

Idag tog jag mig en ordentlig sovmorgon och sen slöade jag bara innan det var dags att träffa X som jag är kontaktperson till. Idag åkte vi till den heminredningsbutik i Hyssna som jag nämnde för ett tag sedan...och wow säger jag...såååå mycket fint!!

Ni måste bara åka dit!

Blommigt och Prickigt heter butiken och de har en hemsida med som ni hittar här
Kika in där med en gång!!





En blogg har dom också som ni kan hitta här

Handlade inget idag men jag kommer absolut göra många fler besök dit :)

Efter våran lilla tur så va jag ganska trött så det blev en stunds vila när jag väl var hemma. Fick lite dåligt samvete nu ikväll över att jag inte fått gjort ngt här hemma så medans hjärtat åkte iväg till affären så passade jag på att plocka in tvätt som hängde i Liams rum och så tömde jag byrån i sovrummet.

Förhoppningsvis får vi flyttat ner byrån till hallen på söndag, sen kan jag när som helst börja tvätta upp lillans kläder som sen kommer få förvaras i den byrån. Inte bästa lösningen men det får bli som det blir just nu, meningen är ju att vi ska flytta...bara vi hittar ngt boende som passar oss.

Kommer dock sakna att inte ha ngn byra på min sida av sängen, där kommer ju spjälsängen stå sedan så det får inte plats med ngt mer.

Ni som fått barn innan, hur långt innan BF gjorde ni klart allt? Satte upp spjälsäng osv?


Kommentarer
Postat av: Jane

BF var ju 13 september, och vi började göra i ordning i juni/juli och "finslipade" i början till mitten av augusti. Satte upp spjälsäng, tvättade kläder och lade iordning allt, fixade skötplatsen och sådär. BB-väskan tänkte vi packat två veckor innan BF, men vi hann ju inte så långt, haha. Så det blev verkligen panik där... Men det löste ju sig ;-) Så ett tips är att ha bebisens och er BB-väska packad ungefär... nu? ;-)

2011-02-18 @ 21:47:02
URL: http://www.janejohansson.se
Postat av: Alixandra

Jag gjorde i ordning pö om pö. Men mest den sista veckan. Kläder var inhandlade, sängen ihop satt, lite blöjor. Inte så mycket annat. :) Kram

2011-02-19 @ 15:42:09
URL: http://lundahlracing.blogg.se/



Du heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat?:



Trackback

Om

Välkomna till min blogg! Presentation kommer inom kort och fram tills dess så tveka inte att fråga om det är något ni undrar över. Lämna gärna en liten kommentar när ni vart här. //Petra