Den lilla rosa

Fredag kväll och här sitter jag med min lilla rosa laptop som jag fått plockat fram eftersom lillemnan lagt beslag på den andra datorn. Använder denna lilla alldeles för lite....skärpning Petra!

Borde betala mina räkningar nu men det får jag göra när jag får tillbaks den andra datorn, det blir så pilligt med denna ;) Sen kanske det är så med att man drar sig lite för att betala räkningarna...fick ju lite mindre lön denna månaden. Förlorade en veckas lön eftersom jag gått på föräldrapenning nu :(

Och på tal om lön...jag hade lönesamtal idag :) Det pratades ju inga summor nu utan mer hur man är på jobbet osv. och jag måste säga att jag är väldigt nöjd efter detta lönesamtalet, sen återstår det ju att se vad det kommer ge i pengar.
Som vanligt så sätter jag upp ett mål, förra året hade jag en förhoppning om 700 kronor men fick 600. va ändå ganska nöjd med det om man jämför med vad andra fick och vad arbetskamraterna ligger på för lön.

I år är målet att iaf få 600 i höjning, då kommer jag upp i en jämn summa på min heltidslön. Har ju ett nytt jobb så jag antar att mina förhoppningar är för höga men hoppas kan man ju alltid göra iaf :)

Nog om pengar....

Blev helt plötsligt väldigt sugen på ett päron så det får det bli nu, köpte en ny sort idag så det ska bli spännande. Hoppas de är riktigt goda :)


Kommentarer



Du heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat?:



Trackback

Om

Välkomna till min blogg! Presentation kommer inom kort och fram tills dess så tveka inte att fråga om det är något ni undrar över. Lämna gärna en liten kommentar när ni vart här. //Petra