Min tisdag

Tisdagen närmar sig sitt slut och även mina dagar med lilleman, i morgon åker han till sin pappa igen och kommer inte till mig innan tisdag nästa vecka igen. Kommer sakna han men jag har massa jobb framför mig så tiden går nog fort.

Men innan alla mina jobbdagar drar igång så har jag två lediga dagar framför mig vilket jag ser fram emot :)

I morgon har jag inget annat inplanerat än att jag har bokat tvättstugan några timmar, och om jag orkar så ska jag väl försöka få röjt här hemma lite med.

Idag har jag jobbat och sen va vi hos hjärtat en stund, har vart trött idag med så mycket annat har jag inte gjort. Har haft ganska mycket sammandragningar och lite småvärkar, nu ikväll har jag känt av det där jobbiga trycket mot vänster revben som inte är så trevligt :( Är jobbigt att sitta upp så redan nu t'nkte jag förflytta mig till sängen och bädda ner mig framför tv:n. Förhoppningsvis känns det bättre när jag ligger ner, nackdelen kan va att jag får halsbränna då istället för det brukar komma när jag ligger ner..... usch...så jag klagar!!

Avslutar nu innan jag hittar mer saker att beklaga mig över ;)


Kommentarer



Du heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat?:



Trackback

Om

Välkomna till min blogg! Presentation kommer inom kort och fram tills dess så tveka inte att fråga om det är något ni undrar över. Lämna gärna en liten kommentar när ni vart här. //Petra