Bort med insatsen

Provade att ta bort insatsen i vagnen och bara lägga dynan i kärran och sen ett mjukt täcke, det blev perfekt för Molly. Hon ligger jättegott där, och fördelen är att när hon är vaken så kan jag höja i ryggen lite så att hon ligger som i babysittern. På så sätt kan hon se lite mer :)

Nackdelen: Tycker det är smidigt med insatsen när hon somnat och man vill flytta henne. Då tar man ju bara med insatsen. Som i lördags när vi va på bröllop så kunde vi ta ner insatsen och sätta jämte oss på filten i skuggan.

Får se vad Fredrik tycker när han kommer hem :)

En till nackdel...var fan ska jag göra av insatsen nu?!


Kommentarer
Postat av: Mizca

Svar: Jag sa rent ut sagt till dem att jag blev besviken och hade planerat in jobbdagarna, att det var dålig stil. Hade jag vetat att dem måste ge mej timmarna dom bokat upp mig för hade jag stått på mig helt enkelt. Nu vart jag bara sur.

Dock ringde dem och sa att jag skall jobba på fredag ändå (så jävla rörigt) och får skriva upp torsdagen på lönepappret ändå, så jag får lön iallafall! Nåt bra får dom ju ordna.

2011-06-08 @ 17:00:02
URL: http://www.mizca.se



Du heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat?:



Trackback

Om

Välkomna till min blogg! Presentation kommer inom kort och fram tills dess så tveka inte att fråga om det är något ni undrar över. Lämna gärna en liten kommentar när ni vart här. //Petra