Go´kväll

Sitter i soffan och pustar ut....

Dagen har gått i ett!

Molly vaknade vid 6-tiden i morse för att äta men somnade sen om och sov till halv tio! = Lyx för oss :)

Vid 12-tiden hämtade vi upp Fredriks barn för att sen åka vidare till Borås där vi hade ett ärende. Eftersom vi ändå va där passade vi på att kika lite i affärer, hittade ett par byxor som jag tänkt ha till en klänning.

Såg ungefär ut som de här fast jag köpte vita



Efter Boråstrippen åkte vi hem för Molly skulle ha mat men sen begav vi oss till affären, verkade som halva marks kommun tänkt detsamma för det va jättemycket folk i affären. Usch...va inte alls sugen på att gå i affären men det avklarades ganska snabbt.

Sen styrde bilen till Mille och Sanna där jag skulle hämta upp kryddorna jag beställde på kryddpartyt härom dagen. Sen kunde vi äntligen åka hem...

Väl hemma så kom Louise för att hämta lite grejer, samtidigt kom Fredriks x-fru för att hämta barnen och så kom mamma.... allt på en gång och samtidigt va Molly helt hysterisk.

Har de 3 senaste timmarna även haft en burk kondenserad mjölk på kokning här hemma :) Vad jag ska ha den till får ni se i morgon ;)

Nu sover iaf Molly sen en liten stund tillbaks och det jag har kvar att göra nu ikväll är att lägga beställning till Oriflame och sen blir det nog att krypa ner i soffan och kolla en film med älsklingen!


Kommentarer



Du heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat?:



Trackback

Om

Välkomna till min blogg! Presentation kommer inom kort och fram tills dess så tveka inte att fråga om det är något ni undrar över. Lämna gärna en liten kommentar när ni vart här. //Petra