Söndag hela veckan

Redan söndag igen, men en härlig sådan. Solen skiner här idag med och vårkänslorna sitter fortfarande i :)

Nästa lördag är det final i melodifestivalen, kom att tänka på att 2004 så var finalen den 20 mars för det var då Liam föddes och jag var väldigt bestämd med att åka hem på tidig hemgång för jag skulle minsann kolla melodifestivalen hemma..hehe. Och så blev det :) Han var egentligen beräknad till den 5 april, föddes alltså 16 dagar tidigare.

Det närmar sig lillans BF nu så man funderar mycket på när det egenligen ska komma igång....lite spännande att inte veta :)

Men idag lär det iaf inte bli ;)

Idag är planerna att åka till svärmor och hälsa på och så ska vi ta med vagnen hem och även babykorgen. Svärmor tvättade tyget till korgen igår och hängde ut så det är rent och frächt nu, förhoppningsvis får vi med oss det hem också.

Ska pumpa däcken till vagnen idag och jag hoppas det inte krånglar så vi behöver byta däck eller ngt...men det återstår att se.

Vad ska ni hitta på denna underbara söndag?


Kommentarer



Du heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat?:



Trackback

Om

Välkomna till min blogg! Presentation kommer inom kort och fram tills dess så tveka inte att fråga om det är något ni undrar över. Lämna gärna en liten kommentar när ni vart här. //Petra