Hektisk dag

Ska strax bädda ner mig men först lite om dagen som vart....

Startade ju dagen klockan 7 med att gratulera Robin, vid åtta lämnade jag Liam på skolan. Väl hemma igen så var det dags att mata lillan och strax innan 9 kom snickaren och började bröta. En ny altandörr skulle jag få idag, han plockade bort den gamla och sen satte han igång med att riva lister och såga runt dörrkarmen...den nya dörren hade inte samma mått som den gamla nämligen så det blev en hel del jobb för han.

Men jag lämnade hemmet och begav mig till BVC med lillan (mer om det i ett annat inlägg sen), efter det hämtade jag Liam på skolan.

När vi kom hem var snickaren inte på plats men han va inte klar heller... satte i gång att baka 2 kladdkakor och en äpplepaj. Mitt i allt så skulle lillan ha mat, bäras på och sova lite. Under tiden hade även snickaren kommit tillbaks och fortsatte att väsnas....

Till slut var jag klar med bakandet och all disk som blivit, snickaren va klar med och det va dags att städa upp efter han....

Dammsugaren fram och sen torka golv, hade ju fått ta ner gardinstången så det va ju lika bra att byta gardiner när jag ändå höll på.

Hade gärna köpt nya men nu fick det bli vad jag hade hemma istället, har ju haft lila i vardagsrummet innan men nu bytte jag till limegrönt igen...en härlig sommarfärg.

Här kommer en bild på min nya altandörr och där ser ni även en av gardinerna.



Fick fram ett matchande fat till rumsbordet som jag tänkte ha värmeljus på



2 nya kuddar till soffan fixades idag med (blommigt på ena sidan och randigt på andra sidan)



Sen var det dags att fira Robin med lite fika, mamma och lillebror va här med. Robin fick av barnen 1 månads spel på W.O.W och sen det bästa...han fick en moped av oss så nu ska han bara ta moppekort med :)

När kalasandet va över va det dags för ännu mer röj och disk för att få ordning igen.

Klockan halv sex fick jag för mig att jag skulle åka till Jysk för att köpa en persienn till den nya altandörren, hem kom jag med en persienn som var för lång :(

Men jag gjorde även ett fynd....



Dynor till trädgårdsmöblerna för endast 60 kronor styck!
Ett riktigt fynd!

Köpte 6 st,
4 till trädgårdsmöblerna på baksidan och 2 till framsidan. Bra att ha likadana eftersom vi sen vill ha 6 st stolar istället för 4.

Jättesköna dynor och de va lagon tjocka



Avslutade sen kvällen med att köpa pizza :)

Dagen har gått i ett och jag är helt slut... nu blir det snart att bädda ner sig i soffan....


Kommentarer



Du heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat?:



Trackback

Om

Välkomna till min blogg! Presentation kommer inom kort och fram tills dess så tveka inte att fråga om det är något ni undrar över. Lämna gärna en liten kommentar när ni vart här. //Petra