Nappar


Det här med nappar är inte alltid så lätt, och alla barn vill ju inte heller ha napp.

Båda mina pojkar har använt napp från första början och det har inte varit några större problem när de sen skulle sluta med napp heller...de lämnade napparna till tomten :)

Med Molly har det vart besvärligare...har testat massa olika nappar och inget har funkat. Hon klarar inte av att suga så bra på dom så de åker ut hela tiden, men vi har märkt att hon gärna försöker suga på tummen...eller rättare sagt hela handen ;)



Men mamma beställde runda nappar på nätet till Molly, har inte hittat såna ute i affären. Och genast blev det lättare för henne att behålla nappen i munnen...hon verkar gilla det :)

Visst är det bra om de klarar sig utan napp men ibland kan det vara bra som en liten tröst eller om hon ska äta och behöver vänta lite på maten så kan ju nappen vara bra att ha under tiden. Ska prova dom ett tag så får vi se sen, kan ju hända att hon vänjer sig att använda andra nappar med annars får jag beställa fler runda.



Kommentarer



Du heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat?:



Trackback

Om

Välkomna till min blogg! Presentation kommer inom kort och fram tills dess så tveka inte att fråga om det är något ni undrar över. Lämna gärna en liten kommentar när ni vart här. //Petra