Tjejer värre än killar?

Här i lilla kinna har det förekommit mycket skadegörelse och klotter precis som det gör på alla orter skulle jag tro. Förra sommaren "hängde" det ganska mycket ungdomar nere i kinna, utanför hemköp, vid scenen i stationsparken och nere vid stationen...de har ju ingenstans att ta vägen så det blev en samlingspunkt för dom.

De flesta av dessa ungdomar var killar, ni vet såna killar som går omkring i stora streetkläder och försöker se allmänt coola ut ;) Även min son vistades i kinna och hade såna kläder, tyvärr så får de ett rykte om sig pga klädstilen...ett inte så roligt rykte. (Pga det bytte min son sen klädstil)

Hursomhelst så var det inte bara killar som "hängde" i kinna, det var även endel tjejer men dom pratades det inte om...

Förstörelse som uppstod var bl.a mycket klotter, det eldades bland kundvagnarna utanför hemköp, busskurer på stationen förstördes m.m.

Naturligtvis pratades det om de här killarna som hängde i kinna...självklart var det dom som förstörde...

MEN...nu är det så att mycket av förstörelsen gjordes av några tjejer! Men vilka fick skulden tror ni?

Häromveckan kunde man läsa i Bt om en killgrupp som startats här i kinna och de fick i uppdrag att måla om i gångtunneln i kinna (tycker de borde ha en tjejgrupp med)

Vad tror ni händer bara någon dag efter killarna målat om i tunneln?

Jo...någon klottrar i den nymålade tunneln, men en av killarna som hade vart med och målat om i tunneln ser när detta händer, tar pennan och målar "klottraren" i ansiktet :)

I vanliga fall hade jag tyckt att man inte gör så men denna gången tycker jag faktiskt att denna killen gjorde helt rätt :)

Och denna någon då... den som klottrade... naturligtvis var det en tjej!

Vart jag vill komma med detta inlägg är att man ska inte ta för givet att det är killar som förstör och man ska absolut inte döma ut människor pga klädstil.

Så kanske borde polisen i kinna hålla mer koll på tjejerna som "hänger" i kinna :)




Kommentarer
Postat av: Petra

Visst är det så att det glöms bort att tjejerna inte är bättre än vad killarna är..

2011-05-16 @ 16:42:12
URL: http://hospetra.blogspot.com/



Du heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat?:



Trackback

Om

Välkomna till min blogg! Presentation kommer inom kort och fram tills dess så tveka inte att fråga om det är något ni undrar över. Lämna gärna en liten kommentar när ni vart här. //Petra