Misslyckad bakning



Hallongrottor skulle jag baka idag för första gången...hur enkelt som helst...eller?

Och visst ser dom ut att ha blivit fina?

Men.... så fort man tar i dom så smular dom sönder totalt...så möra kan man verkligen säga att de blev ;)

Misslyckat alltså!

Nu undrar jag vad jag gjort för fel?

För mycket eller för lite mjöl kanske?

Men när degen va klar så va den väldigt kletig så jag har svårt att tro att jag haft för mycket mjöl i :(



Detta recept har jag använt mig av :

125 g smör
3/4 dl socker
2 dl vetemjöl
1/2 dl potatismjöl
2 tsk vaniljsocker
knappt 1 tsk bakpulver


Kommentarer



Du heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat?:



Trackback

Om

Välkomna till min blogg! Presentation kommer inom kort och fram tills dess så tveka inte att fråga om det är något ni undrar över. Lämna gärna en liten kommentar när ni vart här. //Petra