Tillbaks igen....

Ett besök från vännen Nine avlöstes sen med vanliga hushållsuppgifter, sen blev det handling och hämta hjärtat som vart i huset och grejat lite.

Nu är det bestämt att rörmokaren ska komma sju i morgon bitti så i morgon kväll ska jag och Nine till huset och börja städa lite. Först blir det köket eftersom vi får köksluckorna i dagarna. Så till helgen bör luckorna vara på plats :)

Kanske t.o.m kan köra upp lite lådor i helgen :) Behöver bli av med det som står packat här hemma så jag kan packa mer sen!

Lite irriterad är jag över att jag inte har hittat gardiner som jag vill ha än och inte heller lampor till fönstrena i vardagsrum och kök! När det gäller gardiner har jag bestämt nu iaf att jag ska se till att få upp gardinstänger så snart som möjligt så jag sen kan ta exakta mått eftersom jag tänkt mig raka kappor i köket, viktigt att måttet blir riktigt då. Sen har jag ju tyget till Liams draperi till våningsängen, får se till att lämna det till svärmor nu så hon kan börja sy sen!

Nu ska jag försöka släppa det för i kväll och istället bara slöa i soffan, tror jag behöver varva ner eftersom jag har så svårt att somna nu för tiden....

Kommentarer



Du heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat?:



Trackback

Om

Välkomna till min blogg! Presentation kommer inom kort och fram tills dess så tveka inte att fråga om det är något ni undrar över. Lämna gärna en liten kommentar när ni vart här. //Petra