Tempo

Känns som man inte hänger med i alla dagar längre, tiden bara försvinner....

De senaste dagarna har bara förvunnit, kalas i helgen för Molly och Liam, röjt i garage och trädgård och igår när jag jobbade passade Fredrik på att åka och slänga massa skräp!

I tisdags var jag på möte...inget kul möte och man får endel tankar där man funderar över vad man vill här i livet egentligen...nåja, det ger sig väl....

Semesterplaneringen på jobbet är bestämd och nu ska vi bara fixa schemat till sommaren, tänk att det snart är sommar...och sen helt plötsligt så är semestern över och allt är tillbaks till det vanliga igen.

Molly har fått en dagisplats och inskolning väntar i April, helt plötsligt kommer våran veckoplanering bli mycket lättare. Och det bästa är att det blir högst en hel dag i veckan för Molly (typ 7.15-senast 16). Sen blir det korta dagar och kanske bara 2-3 dagar/vecka. Tror inte heller att inskolningen kommer bli så svår, men vi får se ;)

Molly busar här som vanligt just nu och jag känner en stank som börjar komma...dags för blöjbyte och snart är det vila med. I eftermiddag blir det en tur till kinna och sen kalas här hemma :)


Kommentarer



Du heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat?:



Trackback

Om

Välkomna till min blogg! Presentation kommer inom kort och fram tills dess så tveka inte att fråga om det är något ni undrar över. Lämna gärna en liten kommentar när ni vart här. //Petra