Dags för lite förberedelser för kvällen

Har fått i mig lite kaffe och även Petra har vart här och hållt oss lite sällskap, men nu är det dags att starta upp ordentligt.

Fläskfilén ska rensas och läggas i marinad och så ska jag fixa en sallad. Sen hämta släpkärra, hämta lite med bord och stolar til kvällen. Skulle ngn upptäcka att de saknar lite trädgårdsmöbler här i närheten så lovar jag att vi återlämnar de senast på söndag igen ;)

Inser nu att det bara är 7 timmar kvar innan grillen ska vara tänd så jag tror nog att jag inte hinner sitta här mer just nu....

Önskar er alla en riktigt trevlig valborg!


Datahaveri

Häromdagen så pajade Fredrik söta laptop helt plötsligt och nu har vännen Petras dator gått sönder verkar det som...blir lite nervös nu för att min oxå ska gå sönder :(


Pyjamasdags

Känner mig lite smått tröt efter en hektisk eftermiddag och morgondagen lär ju inte bli så lugn heller så nu tänkte jag ta på mig pyjamasen och krypa ner i sängen o kolla film :)

Låter inte så värst sexigt med pyjamas kanske men det är förbannat mysigt att ha på sig iaf så älsklingen får stå ut med att se mig i den ;)

Skönt att man är ledig i morgon med innan det är dags för att jobba helg, kanske lite korkat av mig att va med på vi skulle ha fest i morgon när jag sen ska jobba på lördag....men men...jag slipper iaf att vara med o röja undan efter festen :)

Säger natti natti nu så kikar jag in i morgon igen!


Förberedelser för Valborg

Har fått gjort massa i eftermiddag för morgondagens partaj. Vi bestämde oss för att ha festen i morgon trots risk för lite sämre väder, men vi har garderat oss :)



Jag agerade som en bra arbetsledare åt grabbarna medans de reste det stora partytältet, sen hjälpte jag till på ett hörn med naturligtvis ;)

Nu är det bara lite mer bord och stolar som ska fixas i morgon.

Tror det kommer bli riktigt bra :)


Rediga jag

Första vändan till tvättstugan är gjord, disken är avklarad och nu står badrummet på tur.

När man har duschat och det blir så där fuktigt i badrummet så ser man alltid massa damm, förstår inte detta för det borde inte bli så dammigt där mellan varven. Och inte nog med det, i går upptäckte jag att det även ligger på väggarna så nu ska här fan torkas! Usch....


Ledig dag



Ledig idag men blev väckt av telefonen, det var assistenten på jobbet. Satt i går och gjorde klart det sista på vårat schema och lämnade in, nu helt plötsligt kommer en ny person att börja jobba hos oss....några veckor tidigare än vad det var sagt..... och ska jobba endast 70% och alltid ledig månd, tisd. Detta förstörde ganska mycket i planeringen!

Så nu blir det att kolla igenom scheman igen och tyvärr ställer det till det några dagar då vi kommer bli underbemannade :(

Det är väldigt rörigt just nu när det är alla övergångar och ny personal ska börja, sen kommer det nog bli väldigt bra.

Det blev iaf en start denna dagen med att hjärnan fick jobba lite, och detta innan jag ens hade fått i mig kaffe!

Så nu blir det kaffe och bloggläsning.


Ny tatuering

Har nu kikat på älsklingens nya tatuering, en drake blev det. Han tatuerade över en gammal tatuering ( en sådan som alla borde ha lärt sig att man inte ska göra...ni får själva lista ut vad) Kan iaf säga att den nya blev jättebra, mycket bättre än vad jag kanske hade trott...Tommy är verkligen duktig! Och om ngn undrar så var valet att göra en ny tatuering Fredriks egna beslut, jag har aldrig sagt bu eller bä i den frågan.

Jag vill också tatuera mig, inte bara för att jag gillar tatueringar utan även för det är en förbannat skön känsla....hehe. Ni som har flera tatueringar borde förstå vad jag menar.

Från det ena till det andra, en mindre rolig nyhet.....

Mamma ska sälja Mikkey Dee ( mamas chihuahua hund ) Han är två år och helt underbar, önskar att jag hade vart en mer djurälskare så hade jag tagit han istället... Men tyvärr så är det inte min grej :(

Kanske vet ni ngn som vill köpa en chihuahua till ett bra pris?

Tycker det är viktigt att man hittar en riktigt bra köpare, tyvärr så har det ju blivit lite av en modegrej att ha en sådan hund nu och en sån person vill jag inte ska ta hand om Mikkey Dee.

Anledningen till att mamma ska sälja är för att hon känner själv att hon klarar inte av att ta hand om han på bästa sätt med promenader osv. Så det är för hans skull som hon tagit detta beslut, vilket är ett jobbigt beslut.

Ska se om jag kan lägga ut ett kort i morgon, just nu orkar jag inte rota igenom alla kort och så är jag ju faktiskt ledig i morgon :)

Säger God Natt nu så hörs vi i morgon igen!


Go´kväll

Inte mycket bloggande för min del idag, började dagen med att försova mig. Som tur var hade älsklingen anat detta så han ringde och väckte mig...hehe. Måste ha berott på att jag haft hela mitt täcke för mig själv hela natten så jag har sovit som en prinsessa :) (sen kan ju ett litet runt piller som gör att man sover bra ha hjälpt till lite med)

Började iaf dagen med att stressa i väg, jobba 7-14. Hem för att vila och tillbaks för att jobba 16:30-21. Och nu äntligen hemma!

Fick ett samtal från Robins ena nya lärare idag med, och allt var bara positivt och de är jättenöjda med Robin. Det var så kul att höra så naturligtvis var jag tvungen att belöna Robin med lite gott i kväll, kalla det mutor om ni vill..hehe. Men ett gott uppförande belönas :)

Har även ringt ett viktigt samtal idag, så på tisdag blir en intressant dag :) Så kanske att jag kan berätta lite mer för er nästa vecka om vad det handlar om.

Nu kom älsklingen så nu ska jag inspektera hans nya tatuering :)


Ny start på dagen....

Dagen startade ju inte så bra men nu tänkte jag vända på det så att det ändå blir en bra dag :)

En liten att göra lista under dagen behövs:


Ta hand om disken

Vika och plocka in ren tvätt

Bädda rent i sängen eftersom Liam kissat ner sängen :(

Baka

Städa i "datarummet"

Deklarera

Fixa med Oriflame

Lämna in en film på statoil

Ringa ett speciellt samtal :)

Uppdaterat 12:45


Beroende.....

Jag tror jag vet egentligen hur jag vill göra i en viss fråga, men det inebär också att jag skulle bli väldigt beroende av andra människor och den tanken gillar jag inte :(

För att det ska funka så gäller det att jag har några i min närhet som ställer upp, kommer det funka i längden?

Åhh....det är så jävla svårt detta :(

Idag ska jag iaf ringa ett speciellt samtal och förhoppningsvis så kommer jag att bli uppbokad på torsdag, kanske kan jag känna mindre stress inombords sen.

Nu ska jag ringa älsklingen så får han lyssna på mina tankar lite, hoppas han kan ge mig goda råd :)


Dålig start på tisdagen

Inte nog med att tisdagar är den tråkigaste dagen på hela veckan så startar den inte bra heller.

Blir väckt av att telefonen ringer och ringer, till slut blir jag tvungen att gå upp för att kolla.....jobbet. Det hade nog blivit ngn miss så de hade inte uppfattat att jag skulle va hemma för VAB idag med, ändå sa jag igår att jag ska iaf försöka komma på mötet idag om jag har barnvakt.

Försökte somna om, efter en stund ringer telefonhelvetet igen....återigen jobet. Nu undra de över en annan sak..... De får gärna ringa om det är ngt de undrar över men jag är det inte akut tycker jag inte att man behöver ringa så tidigt på morgonen.

Upptäcker sen att Liam kissat ner sig...i MIN säng!!

Grrrr....jag är trött...jag vill sova!!

Sen väcka Robin, och han är inte heller riktigt kry så han tyckte han skulle va hemma idag men jag tror nog det var mer trötthet. Han gick iaf upp och nu helt plötsligt pös han iväg till skolan.

Själv känner jag ingen ro till att lägga mig igen så det blir kaffe istället och när jag ändå är på mindra bra humör så kan jag ju ta tag i att betala räkningarna med.


Tankar

Har egentligen massa jag skulle kunna skriva om men jag får avvakt lite till tror jag, har endel tankeverksamhet att ta hand om först.

Jag hatar verkligen att behöva stå inför ett val, väga för och nackdelar mot varandra..... Tids nog hoppas jag komma fram till ett beslut, frågan är ju då hur lång tid jag har på mig? Förhoppningsvis får jag svar på det i morgon.




Ofrivillig avfrostning

Upptäckte att frysen inte var riktigt stängd :(

Så nu har man fått rensat där idag, och eftersom jag hittade lite rester av frysta bär som börjat tina upp så kommer barnen få smoothie idag :) Tror dom blir ganska glada över det.

Är lite sugen på att baka med, har ju faktiskt lite plats i frysen nu igen...hehe. Funderar på kärleksmums....



Eller har ni förslag på ngn annan god men enkel kaka jag kan baka, hade vart kul att prova ngt nytt :)


Kort arbetsdag....

Idag blev det inte som planerat, lilleman va inte jättepigg i morse men ändå såpass ok så han kunde gå till dagis (trodde jag). Klockan tio ringde de och Liam ville hem, han är inte jättedålig men tillräckligt för att inte orka med dagis som han annars älskar att vara på.

Live körigt blev det eftersom vi endast var 2 personal på jobbet idag men det är ju sånt som händer så en annan avdelning fick ställa upp med lite hjälp.

Så nu ligger jag o Liam nerbäddade på soffan och kollar film, hyrde en film på statoil på väg hem från dagis :)


Dags för filmkväll....

Som jag har längtat.... :)


Fräsch doft

Köpte en ny doftspray idag

Air wick Aqua mist, doften jag valde är Morning Mist och den luktar verkligen fräscht :)


Hinner inte....

Hinner inte blogga idag :)

Eller rättare sagt jag tar vara på det fina vädret, va bara inne på datan en sväng för att kolla ett mail. Har ev. hittat en soffa till Robin på annons till ett kanonbra pris så nu ska här mätas :)

Kikar in senare i kväll när solen försvunnit :)


God morgon

Undrar vart solen tagit vägen? Någon som sett den??

Söndag och sista lediga dagen, då gäller det att få lite gjort samtidigt som man vill vila upp sig. Vet inte hur det ska gå i hop men det gör det nog i slutändan.

Liam är vaken men grabbarna som lanat i natt sover, kan undra när de gick och la sig i går? De skötte sig if bra eftersom jag hade inga problem med att somna :)

Dags att läsa lite nyheter nu, frågan är ju om det står ngt annat än att prinsessan brutit förlovningen...


Lördag kväll

Har vart en underbar dag, massa sol, glada barn och fikastund med goda vänner.

Tack till alla som förgyllt denna dag, ett speciellt tack till älsklingen som fixade grillat till kvällsmat :)

Men nu börjar denna dag gå mot sitt slut och jag har en lugn kväll i soffan, eller så lugn kväll jag kan ha med tanke på att jag har tre tonåringar här som ska lana i natt. Får hoppas att jag får lite sömn i natt iaf...hehe. Värre är det nog för dom eftersom dom brukar bli uppe alldeles för länge...

Liam kikade in hos de stora killarna i kväll och han blev nog lite avundsjuk när han såg att de hade massa godis :) Han längtar tills han blir så stor så han kan lana med sina kompisar :)

Är väldigt trött i kväll så jag ska försöka komma i säng i tid så jag är pigg i morgon, då är det dags för simskola för Liam, sista gången för denna termin. han hoppas på att få köpa några märken då med...får väl se om det blir så. Sen va älsklingen lite sugen på att tvätta mina fönster i morgon, hehe...ja ni läste faktiskt rätt :)

Jag är långt i från perfekt och jag tycker om att ha ordning hemma men dit hör inte mina fönster. Jag kan helt ärligt erkänna att tvätta fönster är det jag är sämst på!! Jag lovar er, spelar ingen roll hur mycket jag än försöker så ser fönstren bara värre ut efter jag försökt tvätta dom.

Så nu fick ni reda på en av mina sämsta sidor!


Lördagen som vart....

I förmiddags åkte jag, Fredrik och Liam till borås för att shoppa, eller Fredrik shoppa rättare sagt :) Jag var riktigt duktig och spendera inte en krona, men jag hittade faktiskt en tunika i en nyöppnad affär som jag tyckte jättemycket om, 299 kostade den men jag var för snål :( Och nu ångrar jag mig faktiskt...typiskt.

Det är ägaren (Ola Stokka) till Jack & Jones butikerna som öppnat en ny butik, där har de både herrkläder (jack & jones) , damkläder och barnkläder.

Så är ni i Borås på knalleland tycker jag absolut att ni ska besöka Stokkage


Inte som planerat...

Eftersom jag är den tröttaste i familjen så var planen idag att Fredrik skulle gå upp lite tidigare med Liam och fixa kaffe och lite frukost så kunde jag ligga kvar lite längre. Men så blev det inte, jag vaknade för en stund sedan och kände mig ganska pigg, solen som sken in i sovrummet var nog orsaken till det :) De andra sov så gott så det blev jag som smet upp lite tidigare istället, men bara en kort stund efter kom de andra med så nu sotter vi här allihopa :) Jag och Liam med varsin dator och Fredrik kollar nyheter :)

Nu är det dags för lite kaffe och så funderar jag på att ringa min vän Petra, saknar ibland våra morgonsamtal...hehe. Hon är ju alltid vaken så tidigt så därför har det hänt att vi pratat bort en stund på morgonen. Ska kika in på hennes blogg nu för att se om hon e vaken....


Äntligen....

Nu kan jag börja njuta av fredagskvällen...... huvudvärken är äntligen borta!!!

Fick en glad nyhet med...jag har vunnit en tävling hos Kaffehörnan.



Goldwell Trend Zoom Edition Virtualist . För att skapa de senaste och trendigaste frisyrerna. Det bästa av cream och pasta - blått & coolt. För en sleek look med definerad kontroll. Använd sparsamt och föna håret torrt eller fingerstyla i torrt hår.


Tack så jätte mycket :)

 

 


Huvudvärk och buttra miner



Vaknade med huvudvärk, tagit värktabletter i 2 omgångar och det har inte släppt på hela dagen och nu ikväll har det blivit värre...känns som om huvudet håller på att explodera :(

Ett nytt försök med värktabletter gör jag nu och så ska lite kaffe intas....hoppas verkligen det släpper!

Borde stått och lagat mat nu, men det verkar som om familjen får äta lite senare idag....sorry.

Glada miner är här inte heller jut nu från min sida, att må så här tar verkligen på humöret.

Sen att man gjort folk besvikna så de känner sig sårade är ju inte så kul heller, det är ju inte vad jag vill. Tråkigt bara att det blir så när man bara försökt göra ngt kul, men det är klart...man kan inte göra ALLA man känner till lags.


Mot bröstcancer

Sjukhuspersonalen dansar för att bekämpa bröstcancer!Om filmen visas 1 000 000 gånger på You Tube donerar företaget som tillverkat handskarna pengar till bröstcancerbehandling.

Så sprid vidare!


Fredag

Härliga fredag, kanske inte om man kollar på vädret men jag är ledig och det är ju iaf härligt :)

Vaknade nyss så lite stressad är jag kan man säga eftersom jag ska vara hos frissan om en halvtimme.

Så planerna idag är ett besök hos frissan, hämta Liam, fika med vännen Nine och sen blir det väl att försöka plocka ordning hemma lite och försöka komma på ngt gott att äta i kväll....lika svårt varje gång.

Förslag någon kanske??

Måste kila men kikar in senare igen!

Önskar er alla en underbar fredag!


Goda nyheter

Mycket goda nyheter idag, men nu har jag en hel del att tänka på....


Bleka nykterister

Solarierna på Kaskad (kommunens badhus) stängs. Trots att de används flitigt och bara är ett år gamla.

Kultur- och fritidsnämnden har beslutat att stänga de två solarierna efter Strålsäkerhetsmyndighetens rekommendationer. Enligt myndigheten bidrar solarier till att öka risken för hudcancer. Oj då....som om det vore ngn nyhet...

Tycker detta är lite löjligt faktiskt, alla vet väl att det är en risk med att sola solarium men det är väl ändå upp till var och en om man vill sola eller inte....

Funderar ni på att flytta till Marks kommun? Då kan ni räkna med att mötas av massa bleka nykterister för tydligen ska vi varken få dicka alkohol eller sola nu. Kan undra vad dom hittar på härnäst? Utegångsförbud på kvällarna kanske.....


Ansiktsmask

En som jag provat själv som jag gillade är denna:

Optimals Oxygen Boost Face mask

Syresättande och återfuktande ansiktsmask. Skyddar huden mot föroreningar. Applicera över rengjort ansikte, undvik ögonpartiet. Låt verka under ca 10 min och avlägsna därefter med en bomullstuss. Passar alla hudtyper. 75  ml.

Optimals Oxygen Boost™ Face Mask

se.oriflame.com:80

Just nu till extra bra pris: 89 kronor

Den va jätteskön att ha på sig och jag glömde nästan av att jag hade den på mig..hehe

Optimals Oxygen Boost™ Face Mask


Vaken??

Jag är knappt vaken, hur är det med er?

Idag har jag en "härlig" dag framför mig.... Jobba 7 - 14, 16:30 - 21. fast det är ju faktiskt själv valt, detta för att jag ska få ngn extra dag ledigt.

Så nu är det dags att hälla i mig lite kaffe så jag vaknar!

 


Tips på Scrub Cleaner till ansiktet

Mer tips :)

En ansiktscrub som man kan använda 1 - 2 ggr /vecka

Milt peelande rengöring med malda mandelskalskorn, björkextrakt och avokado-olja som djuprengör huden och ger en fräsch lyster. Massera varsamt över ansikte och hals, undvik ögonpartiet. Skölj därefter noga. 100  ml.

Natural Skincare Scrub Cleanser

se.oriflame.com:80

Också en produkt som jag testat och som jag själv tycker mycket om

Natural Skincare Scrub Cleanser


Projektarbete

Projekt läkemedel

2006 års projekt, SÄLMA, Säker läkemedelsanvändning för äldre, SKL, har med hjälp av stimulansmedel för 2007 och 2008 implementerats i hela Marks kommuns äldrevård.

Månadens läkemedel och DASS-info

Delprojektet har bl.a. arbetet med Månadens läkemedel med tillhörande kunskapstest, informationsspridaren DASS-info och utbildningar i blodtrycksmätningar och symtomskattning

Läkemedelsavvikelser

Delprojektet har också arbetet med uppföljningar av läkemedelsavvikelser. Fokus har legat på verksamheten och uppföljning/utveckling.
Enhetschefen har följt upp avvikelsen utifrån sitt perspektiv och försökt att gå till botten med varför avvikelsen i gentligen inträffade, vad i verksamheten kan ha legat till grund för det inträffade.

Projektgruppen har arbetet efter genombrottsmetoden, dvs. man börjar i lite skala samt en konsekvent mätning och uppföljning med statistik.

SÄLMA och det uppföljande delprojektet med Stimulansmedel har fått mycket uppmärksamhet i media, både lokalt och regionalt

Ett projektarbete som ska jobbas vidare med i år.....och jag kommer att få va med :)


Ansiktsrengöring

Att göra en ordentlig ansiktsrengöring är ganska viktigt, och det blir också ett bättre resultat när du sen lägger en make up.

Tänkte rekomendera en ansiktsrengöring nu som jag själv testat och som jag blev väldigt förtjust i. Jag har ju väldigt torr hy så den var perfekt då.

Ecollagen Gel - to milk Anti Ageing cleanser

Antiåldrande rengöring som går från en gelé till en olja till en mjölk. Tar varsamt bort orenheter och hjälper till att släta ut fina linjer. Huden blir len och återfuktad. Använd dagligen. 150  ml.

Den kostar 180 kronor, så den är lite dyrare än vad jag i normala fall skulle lägga på en rengöringscreme men den är helt klart värd pengarna så i mitt badrumskåp är den ett måste nu :)


Ecollagen Gel-to-Milk Anti-Ageing Cleanser

se.oriflame.com:80

I samma serie finns även en Toner som jag kan rekomendera, kostar 160 kronor

Avancerat ansiktsvatten som ger en strålande hudton samt lugnar huden och gör den mjuk och behaglig. Innehåller ett tripeptid-komplex som har en utslätande och avslappnande effekt. Använd varje dag efter rengöring. 200  ml.


Ecollagen Brightening Anti-Ageing Toner

se.oriflame.com:80

Och naturligtvis som avslutning en dagcreme och en nattcreme

Utslätande dagcreme som omedelbart mjukgör huden och ger en synlig reducering av rynkor. Innehåller ett naturligt tripeptid-komplex som sätter igång hudens naturliga kollagenproduktion och på så vis slätar ut rynkorna inifrån. SPF15 förebygger hudens åldrande. Applicera varje morgon över ansikte och hals. 50  ml.

Ecollagen Day Cream SPF 15

se.oriflame.com:80

Intensivt vårdande och utslätande nattcreme med antirynk-egenskaper. Med energipeptid som triggar hudcellernas aktivitet. Kompletterar användningen av Ecollagen Day Cream. Applicera varje kväll över ansikte och hals. 50  ml.

Ecollagen Night Cream

se.oriflame.com:80

Ecollagen Night Cream

Ecollagen Day Cream SPF 15

Ecollagen Brightening Anti-Ageing Toner

Ecollagen Gel-to-Milk Anti-Ageing Cleanser


Jobb, möte, möte och möte

En hektisk dag, först jobba sen APT, hämta lilleman och är nu hemma en stund innan jag ska iväg på nästa möte som är utvecklingsamtal på dagis, sen blir det ännu ett möte...oriflame. Tänkte ju inte gått på det men nu blir det så ändå fast jag kommer dit senare.

På vårat APT idag var det lite annorlunda, istället för att vara 7 personer + chef på mötet så var vi nu 16 personer + chef. Och det är så vi kommer ha det framöver då vi har möte tillsammans med en annan avdelning. Ganska bra eftersom vi ska försöka få igång samarbetet mellan avdelningarna mer.

Fick även träffa en ny blivande kollega idag, en äldre kvinna som ska börja hos oss den 1 maj.

Chefen berättade även på vårat APT idag om ett projekt i kommunen som vart och som hon nu ska jobba en del med....detta visste jag redan :) Tänkte berätta mer om detta i ett eget inlägg sen eftersom det är lite speciellt...

Detta babbel får nog räcka för denna gången så återkommer jag senare, ska tvätta i kväll med så jag lär väl få sitta uppe läääänge i kväll ;)


Dagen som gått...

Eller man kanske skulle skriva dagen som sprungit i väg :)

Först jobb, sen hämta lilleman och sen ännu en dag då jag va duktig :)
Jag har bakat, en god chokladkaka med maräng på :)

På bilden såg den ljuvlig ut och visst var den god men nog ingen jag kommer baka igen.

Dagen har som sagt sprungit i väg och mycket mer har inte hunnits med och morgondagen ser ut att bli likadan. Tyvärr så har jag dubbelbokat mig, skulle på ett Oriflame möte men har även utvecklingsamtal på dagis....så det får bara bli utvecklingsamtal.

har egentligen inte så mycket kul att skriva nu så istället tar jag o nattar lilleman nu så återkommer jag senare.


Första dagen avklarad

Robin har nu gjort första dagen i skolan med sin "nya klass", vet inte om jag ska kalla det klass för det är egentligen mer en grupp :)

2 nya lärare har han med och jag blev så glad när jag pratade med Robin innan för det hade vart en bra start! Visserligen hade dom bara gjort roliga saker men just det att han hade en positiv inställning kändes bra.

Idag hade de åkt till varberg och käkat glass, ätit lunch på McDonalds och sen avslutat med att flytta ett kylskåp till deras klassrum :) Tydligen är det meningen att de gemensamt ska ordna frukost sen och det är ju bra för många ungdomar hoppar ju gärna över frukosten och det gör ju att dom får mindre energi och orkar mindre i skolan.

I morgon skulle de ut på äventyr igen, tydligen skulle de spela "fotbollsgolf", hehe...lite kul med tanke på att Robin har aldrig velat va med på idrotten i skolan och nu får dom in idrott utan att Robin tänker på att det faktiskt är så :)

Det hela handlar egentligen om att de kommer göra mycket praktiskt som dom sen kopplar ihop med skolplanen, som tex matte...det använder man ju sig ofta av utan att man egentligen tänker på det :)

Känns som att detta kan bli bra och jag hoppas verkligen att det blir bra med!!


Mat snart??

Känner att det doftar mat, kan undra om det är klart snart ?!
Börjar bli riktigt hungrig nu, idag blir det inget avancerat men det är gott ändå.... pyttipanna :)

Och precis det förberedda jag på jobbet idag innan jag gick hem så att kvällspersonalen bara kunde steka upp det och steka lite ägg till. kan lova att de gamla kommer bli gladare över att få det än en blaskig sparrisoppa :(

Vi har fortfarande turen att kunna laga till lite annan mat än vad som erbjuds, så reser tar vi vara på noga :)

Nu kallar maten på mig!


Duktiga jag...

Hemkommen från jobbet, inga barn hemma och vad brukar jag göra då?

Jo, jag brukar passa på att vila eftersom jag alltid är trött och jag älskar att sova..hehe. Men idag har jag vart duktig, istället för att lägga mig så har jag passat på att röja upp lite och även plockat in tvätt :) Nu är det bara disken kvar, och så skulle jag behöva handla lite.

Behöver verkligen städa här i veckan!!

Och Robins rum är bedrövligt så i morgon sätter jag han i arbete och så får det nog bli städning här på onsdag, ska ändå tvätta då om jag minns rätt.

Men nu ska jag njuta av mitt kaffe, kolla lite bloggar och sen tar jag disken!!

Tjingeling!


Ny vecka - Nya möjligheter

God morgon allesammans!

Så var det måndag igen och det är jobb som gäller, skulle egentligen jobba kväll men bytte så jag kan åka med "min tant" på läkarbesök. Skönt att jobba dagen men tråkigt att inte ha sovmorgon :(

Tror det e dags att försöka väcka lilleman nu så vi kommer i väg i tid idag.

Det e kallt ute men soln skiner så jag hoppas på en underbar dag!


Make up produkter

Oriflame Beauty Face Primer

Lätt lotion med silikon för att hålla huden mjuk, jämn och matt. Makeupen blir enkel att applicera och håller sig fräsch hela dagen. Applicera under makeupcreme eller puder. Kan också användas som bas för ögonskugga.

Oriflame Beauty Face Primer  se.oriflame.com:80

Oriflame Beauty Urban Shield Foundation

Lätt makeupcreme som får huden att se slät och jämn ut. Innehåller rhodocrosite som har antioxiderande egenskaper som neutraliserar fria radikaler. Rhodocrosite förhöjer dessutom kollagenproduktionen, reducerar stress från miljön samt vitaliserar huden och ger den mer lyster. 30  ml.


Oriflame Beauty Urban Shield Foundation

se.oriflame.com:80

 

 

 


Sminkkurs

Har ju vart i väg på sminkkurs idag och det var faktiskt givande :)

Har hittat en primer som jag ska köpa som jag fick testad på mig och eftersom jag har väldigt tott hy med så blev det jättebra när jag använde den först. Sen har jag hittat en ny foundation som jag vill ha, lite tråkigt bara att jag precis köpt en ny :(

Kommer inte ihåg nu exakt vilka produkter det var så det återkommer jag med lite senare.

Har iaf haft en trevlig dag med trevliga nya människor!


Tidig söndagmorgon

God morgon alla vänner!
Kan inte förstå hur jag själv valt att gå upp så här tidigt en ledig söndag, men jag ska ju faktiskt iväg på något kul idag :) Idag är det ju dags för sminkkurs och förhoppningsvis får jag lite bra tips på bra produkter med som jag kan rekomendera sen.

Ikväll ska jag fixa ordning alla beställningar som ska lämnas ut i veckan, har även 2 produkter som ska skickas till en bloggvän. Så tänk på det om ni är intresserade av att köpa ngt från oriflame av mig så kan jag skicka det till er, men då är det bra att tänka på vad man köper för är det tyngre saker så blir det kanske inte så lönande pga portot.

Klockan tickar...dags att fixa ordning sig så jag kommer i väg sen.




Doftar gott....

Känner en ljuvlig matlukt från köket nu...jag är hungrig!!!

Om en stund blir det mat och sen får det bli att bädda ner sig i soffan med min härliga filt för det är inte bara ute det är kallt. Blir alltid värre här inne när det blåser ute för det finns nog inte ett fönster här som är tätt :(

Har tänt massa ljus men jag tycker inte det hjälper så mycket just nu så jag funderar på att hämta lite värme från mamma..hehe. Kommer inte på vad det heter det jag tänker hämta..... hehe...nåja, jag får visa er sen iså fall :)

Nu får jag ta på mig mina raggsockar tror jag innan jag förfryser tårna :(


Mer paket :)

Ännu ett paket kom ju i veckan

Denna gång var det Buzzador som levererade produkter för den senaste kampanjen som jag blev uttagen till att vara med i.

Denna gången innehöll paketet det här:



Det är alltså tandkräm från Sensodyne jag ska prova nu, när jag själv provat det ett tag ska jag "buzza" om produkten och dela ut prover till vänner så de också får prova och sen tala om vad de tyckte!

Sensodyne har fler olika tandkrämer och den jag ska prova är den här:

Sensodyne Fluor har nu kommit ut med en ny förbättrad formulering. Den nya Sensodyne Fluor har en klart förbättrad smak och den ger en annan känsla av renhet. Sensodyne Fluor innehåller kaliumnitrat, en aktiv ingrediens som har kliniskt dokumenterad effekt mot ilningar i tänderna. Redan efter tio dagar märks en klar förbättring

Sensodyne tandkräm innehåller fluor, som ger ett effektivt skydd mot karies, och är därmed en fullgod tandkräm som är speciellt anpassad för att användas varje dag

Användningsområde
Använd Sensodyne två gånger om dagen för att motverka ilningar i tänderna. Fortsätt med Sensodyne, som också är förebyggande, för att undvika framtida problem.

Sensodyne bygger upp ett skydd som avlägsnas om man emellanåt borstar med en tandkräm som inte motverkar ilningar i tänderna.

Det är riktigt kul att vara en buzzador och få chansen att vara med i olika kampanjer för att prova olika produkter.

Vi ni också ha chansen till detta?

Som Buzzador får du utan kostnad testa nya produkter och tjänster.

Hur länge det dröjer innan du kommer med i din första kampanj kan variera från någon vecka till månader beroende på hur väl du passar in i de kommande kampanjerna.
När det finns möjlighet att komma med i en kampanj så får du besked om det

I så fall tycker jag att ni ska klicka här och registrera er till att bli en buzzador.


Ett paket kom på posten

Detta är vad mitt paket innehöll som kom i fredags



Massa produkter från Oriflame

Endel är ju till några kunder men många produkter är mina och med tiden kommer jag presentera lite olika produkter för er som jag provar själv efterhand :)

Har ni använt några produkter från Oriflame?
Vilka i så fall och vad tyckte ni?


God Morgon (förmiddag)

Fredrik påpekade att jag inte kan skriva god morgon pga vad klockan visar, därför fick det står förmiddag med :)

Härligt att få sova ut ordentligt idag men nu känner jag mig lite stressad, så lite frukost får det bli nu och sen måste jag in till kinna. Upptäckte när jag hade tvättat igår att sonen min hade knappt några kalsonger :( Så det är ett MÅSTE att inhandla idag...och fy fan vad dyrt det är.... 99 kronor styck!! Och då är det et billigt alternativ...

Sen var ju tanken att det skulle bli ett marknadsbesök idag men vädret är ju inte så jättekul men jag tror nog att vi tar på oss ordentligt och tar en tur dit ändå. Ändå skönt att komma i väg lite.

Skållared Marten heter marknaden vi ska till och det är en ganska liten marknad som ligger i en liten ort en bit härifrån. En markad som funnits väldigt länge tillbaks och vad jag vet så sålde dom boskap på marknaden där förr. Men det gör dom inte längre...men det är lite "bonnigt" där...hehe

Vad ska ni hitta på idag?


Fredag eller lördag?

Ja vad säger man egentligen?

Fredag natt eller lördag?

Eftersom jag inte lagt mig än för att vakna upp till en ny dag så känns det ju som att det är fredag fortfaramde fast egentligen har vi ju gått över på lördagen nu..... Lite konstiga funderingar så här i natten ;)

Har haft en lugn och mysig familjekväll med Robin och Fredrik. God mat och film, det bästa var att vi även fick Robin att hålla oss sällskap för att kolla film och det hör inte till vanligheten :)

Nu börjar sängen ropa och det är dags att försöka få några timmars sömn innan jag är redo att starta en ny dag. Och jag kommer troligtvis sova väldigt gott i natt med precis som jag gjort de senaste nätterna. Även om jag har Fredrik här så har jag fått ha mitt stoooora täcke för mig själv och jag kan snuttra in mi hur mycket jag vill...hehe. Fredrik tröttnade nog på att behöva frysa på nätterna så han har tagit med sig sitt egna täcke hit...hehe...fy vad jag är elak ibland. Men om man sover så är man ju faktiskt inte medveten om vad man gör så därför tar jag inte på mig skulden för om hjärtat blir utan täcke :)


Underbara fredag

Underbart med Fredag och solen skiner, men den går oxå i moln emellanåt och då blir det mindre skönt ute.

Hade funderingar på om vi skulle grilla idag men jag kan inte bestämma mig riktigt :/ Har tagit upp en fläskfilé ur frysen iaf så ngt gott lagat på det får det bli ikväll iaf. Funderar även på potatisgratäng och då tänkte jag va lite smart och ställa mig o skala potatisen redan nu så spar man lite tid. Handling står på schemat sen med.

Idag när jag kom hem stod det ett paket på trappan :) Kul...ska visa sen! Väntar dock på ett paket till som jag trodde skulle komma idag men tydligen får jag vänta tills på måndag med det.

Nä...nu ska jag sluta skriva här och istället göra lite nytta så tycker älsklingen att jag vart jätteduktig sen :)

Kram på er alla!


Avskedsmail.....

Hade inte tänkt på det innan faktiskt innan jag fick mail av Robins ena lärare idag.....

Idag var sista dagen Robin var med två lärare som han har haft ett bra tag nu, så det blev ett litet avskedsmail jag fick kan man säga.

Måste säga att även om det vart si så där så har kontakten med lärarna fungerat jättebra och jag är faktiskt väldigt nöjd med hur alla inblandade på skolan engagerar sig. Lite jobbigt bara när man har flera olika lärare som man ska ha kontakt med, man vet inte riktigt vem man ska vända sig till i olika ärenden.

Nästa vecka är det en nystart gällande skolan för Robin och det kommer bli en anpassad studiegång för han (tror man kallar det så) Detta är ngt nytt som dom ska starta upp så jag kan inte riktigt förklara än vad det kommer innebära men jag ska på möte nästa vecka så då kommer jag att få reda på mer.

I stället för att blicka bakåt nu så ska vi se framåt!


Sant eller ej...

http://www.aftonbladet.se/wendela/relationer/article6704038.ab

Tydligen vill jag ha tröst när jag sover....

Hehe...kan inte låta bli att skratt när jag läste det. Förstår inte hur dom ens kan komma på att skriva ngt sådant!


Gott..

Jisses vad gott kaffe jag fick nu på morgonen :)

Anledning: Det var jag som satte på kaffet idag...hehe. När Fredrik sköter den biten så blir det lite starkare kaffe.

Insåg idag att vi kompletterar varandra väldigt bra, eftersom han gör många fel och jag är felfri så blir det ju ganska bra ändå. Men kärleken är ju blind också som man brukar säga ;)

En retsam Petra som vaknat idag verkar det som.... självklart är ingen felfri men jag kan ju få låtsas iaf ;)

Sista arbetsdagen denna veckan...härligt!

Verkar ju som att det ska bli sämre väder i morgon vilket inte skulle förvåna mig eftersom vi hade tänkt åka till Skållared Marten. Får väl se i morgon hur det blir...

Nu behöver jag påfyllning på mitt kaffe....ska köra lite med älsklingen tror jag ;)


Filmkväll

Det goda humöret som följde med hem från jobbet sitter i än.

Önskar jag kunde berätta vad som gjort mig så glad men det får vänta lite :)

Har vart skönt att ha en ledig eftermiddag/kväll, men jag har ändå inte fått gjort så mycket. Vi tog med lilla My (mammas chihuahua) ner till Dalen så Fredrikks brorsbarn fick se denna sötnos. Lilla Celine blev jätteglad och fick många pussar av My :)

Sen va vi lite lata idag så till kvällsmat blev det pizza :)

Nu blir det kaffe och film :)

Kvällens film är denna


happy :)

Gick hem från jobbet med ett stort leende idag :)


God Morgon

Morgonkaffet är upphällt och älsklingen har lyckats rätt bra idag med kaffet :)

I vanliga fall så brukar det va väldigt starkt kaffe men idag fick jag nästan som jag vill ha det...hehe. Duktigt!



Ångrar nästan nu att jag bytta bort min kvällstur idag...jag kunde ju haft sovmorgon :( Fast när jag väl vaknat till liv så är jag nog ganska nöjd ändå, men jag är verkligen ingen morgonmänniska. Jag borde jobba natt, fast det kan va jobbigt det med. Särskilt vid 3:30 till 5:30, det är nog de värsta timmarna på hela natten och man känner tröttheten komma och man börjar frysa...

Nu är det dags att vakna till liv här tror jag, mer kaffe behövs!


Go´kväll

Lite sent inläg nu med tanke på att jag hade turen att kunna sluta redan halv nio i kväll :) Och i morgon fick jag byta så jag jobbar dagtid istället för kväll, visserligen förlorar jag min sovmorgon men det tar jag igen efter jobbet :)

Jag och hjärtat sitter nu med varsin dator i knätt och har det jättemysigt...hehe. Jag bloggar och hjärtat bygger hemsida...fast inte till mig :(

Tur att det finns ett datageni här iaf ;)

Något kul idag va att det kom ett paket på posten idag, visar er det i morgon. Väntar ju ytterligare ett paket till denna veckan....spännande :)

Har inte så mycket kul att skriva idag egentligen och borde inte sitta vid datorn nu heller, blir att kolla mailen nu med och sen får det nog bli ett avslut på denna dagen.

Så nu säger jag natti natti :)


Jobb jobb jobb

Så var det strax slut på ledigheten och det är dags att bege sig till jobbet. Har en lång kväll framför mig men det ska nog gå bra, planen idag är att jag sa gå ut med en av mina "tanter" när jag kommer till jobbet, hoppas att hon är sugen på det idag :)

Att få va ute och njuta av det fina vädret samtidigt som man jobbar är inte fy skam ;)

men innan det är dags för jobbet ska jag passa på att ringa älsklingen, han har inte ringt än så han tror säkert att jag fortfarande sover...hehe. Jag älskar att sova!!! :)


Tipsa på andras bloggar

Det händer ofta att man får kommenatrer från folk där de vill tipsa om tävlingar de har på sin blogg, visst ni får gärna tipsa mig men jag tycker allt att man kan läsa igenom inlägget innan som man väljer att lägga sin kommentar på.

Som innan hade jag ju skrivit om näthandeln av droger, ett ganska allvarligt bekymmer och då kommer en person och tipsa om tävlingar till det inlägget. Tycker verkligen inte det är passande....vad tycker ni?

Det är inte ofta som jag skriver om nyheter och allvarliga saker men när jag gör det så vill jag inte ha massa skitkommentarer till de inläggen!

Likadant med såna kommentarer som hej, vad fin blogg du har. Kika gärna in på min blogg med och säg vad du tycker om den... o.sv. Kan lova er att såna bloggar besöker jag inte!!

Massutskick av samma kommentarer: Att skriva en kommentar som man klistrar in på så många bloggar som möjligt bara för att få besökare..... bort med sånt!

Det är en sak om en av mina bloggvänner kanske ska önsa glad påsk eller ngt liknande till sina bloggvänner som den alltid besöker och gör på det viset då.

Vad har ni för konstiga erfarenheter med kommentarer till era bloggar?


Foto



Ett foto på mig, har på mig de senaste smyckena jag köpte av Mari. Dock så ser man inte hela halsbandet :(



Drogförsäljning

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6949634.ab

De säljer knark – motsvarigheter till amfetamin, marijuana och ecstasy.

Men försäljarna försvarar droghandeln.

– Vi följer lagen, säger Fredrik Finné, inköpschef på Smart bar.

Fredrik Finné viftar bort kritiken om att de går runt lagstiftningen.

– Vi kringgår inte lagen utan vi följer lagen och säljer bara till personer som är över 18 år. Det måste vara upp till var och en att bestämma vad de vill göra. Det finns knivar på Ica men det står inte mordkniv på dem.

Antingen så är Fredrik Finné korkad eller så använder han själv droger så han saknar verklighetsuppfattning!

Att ta upp en sån jämförelse som att det finns knivar på ICA men det står inte mordkniv på den är nog det löjligaste jag hört, tror inte ens ett barn skulle komma på att säga en sån sak!

Undra om han själv har barn?! Skulle han då vilja att hans barn köpte dessa droger?


Läxläsning och nybakat...

När jag kom hem ikväll så låg det här och väntade på mig på diskbänken :)



Mamma hade vart här och lämnat 2 limpor nybakat bröd...det tackar vi för :)

Efter att ha provsmakat så var det dags för lilleman att lägga sig men först var han ju tvungen att göra sin "läxa" (han brukar säga att han måste göra sin läxa så får jag hitta på ngn läxa till han. Idag skrev jag lite namn han fick öva att skriva :)




Min lilla hörna.....

Här under trappan har jag mitt lilla krypin nu för tiden :)


Festplaner....

Planeringen är igång inför valborg, men jag lägger mig inte i det så mycket utan överlåter det till älsklingen. Jag lovar iaf att se till att va där med god dryck och ett glatt humör :) Så nu får vi verkligen hoppas att det blir bra väder!!

Minns att det va fint väder förra året, då var vi hemma hos mig och grillade och vi skulle absolut inte till varberg men det var där vi hamnade till slut ändå :)

Har ni börjar fundera över Valborg? Ska ni hitta på något kul?


En doft av sommar.....

Cocos och sommar är förenade enligt mig :)

Älskar att använda olika hudvård och hårvårdsprodukter till sommaren som doftar cocos :)

Köpte förra månaden ett schampo och ett balsam från oriflame som doftar cocos, det luktar verkligen underbart. Men tyvärr så måste jag säga att det balsam jag köpte kan jag inte rekomendera. Använde det i dag och det kändes liksom inte som att jag hade använt balsam, det var en besvikelse :(



Och använder jag ett annat balsam men det schampo som doftar cocos så kommer ju det inte dofta cocos Coconut & Ricemilk Nourishing Shampoo

se.oriflame.com:80

Oriflame Coconut & Rice Milk Nourishing Conditioner

se.oriflame.com:80



Men har nu köpt en duschcreme med doft av cocos istället som jag ska prova :) Shower Gel with Moisturising Coconut & Ricemilk

se.oriflame.com:80

Tänkte betygsätta produkterna efter mina åsikter och erfarenheter, kommer använda en skala från 1-5

Schampo: 4
Balsam: 2

Shower Gel with Moisturising Coconut & Ricemilk

Oriflame Coconut & Rice Milk Nourishing Conditioner

Coconut & Ricemilk Nourishing Shampoo


Gottigt

Jag och Liam har vart duktiga idag och bakat :)

Det blev Silviskaka, fast jag gjorde den inte i långpanna utan i en vanlig sockerkaksform. Hoppas att älsklingen och barnen kommer tycka om den. I så fall ska jag göra en långpanna nästa gång, eller om man skulle göra kärleksmums då....

Bild lånad från nätet


Ledig dag


Det är verkligen lyx att vara ledig en dag mitt i veckan, och särskilt när man har lilleman hemma med :)

Ingenting inplanerat idag mer än att jag alldeles strax ska försöka få lite gjort här hemma. Mamma har vart på besök en stund med och så lånade hon med sig lite mjöl hem, hon ville ha ngt att göra så hon skulle baka lite bröd till mig idag :) Mumsigt med nybakat :)

Har fixat det sista med Oriflamebeställningen idag med så nu är det klart och det är bara att vänta på att alla produkter kommer hem så har jag lite att göra sen :)

Skulle ju visa er den eyeliner jag beställt och det är den här


Precis ögonpenna med speciellt utformad applikator för ett jämnt resultat. Kladdfri formula som ger ett bestående resultat. 1.6  g.

Kladdfri ska den verkligen vara enligt min arbetskompis som har testat den några veckor nu och är supernöjd, ska bli kul att prova den själv.


Oriflame Beauty Hollywood Eye Liner

Oriflame Beauty Hollywood Eye Liner

se.oriflame.com:80


Sent blogginlägg

Första inlägget sen jag kom hem från jobbet :)

Som ni säkert förstår så har dagen gått i ett, skulle ju slänga massa skräp idag och det kan jag lova att vi fått gjort. Fredrik hade med sig en släpkärra hem idag och den fyllde vi!! Det var verkligen inte lite skit jag hade....

Robin fick ta sin kompis med sig och hjälpa till och bära....barnarbete kallas det ;)

Solen har vart framme idag och det har vart ljuvligt ute, passade även på att sitta ute å jobbet med de gamla idag. Många rosiga kinder blev det. Och lilleman såg ut som han hade rullat i en sandlåda så han fick man skrubba rent i kväll, han njuter för fullt nu när det är sånt här väder. han älskar att va ute :)

Till kvällsmat fick det bli grillad korv, enkelt och så vill man ju passa på att va ute när det är så fint väder.

Resten av kvällen har jag inte gjort mycket mer än suttit med Oriflame, ska strax lägga in min order för denna period. Kul....då får jag lite nya produkter att prova med. Och jag själv ska beställa mig en ny eyeliner. En jobbarkompis till mig köpte en förra perioden som hon va supernöjd med så den får det bli för mig med. Ska visa er sen vilken det är.

Antar att  det är dags för mig att lämna bloggen just nu och ta itu med min order....klockan tickar på....


Måndag morgon



Dags att starta upp en ny vecka, hoppas på en bra vecka med mycket sol och massa roligt :)

Ledig i morgon och sen även helgen så på jobbfronten så ser det bra ut iaf.

Dags att fylla på kaffekoppen nu tror jag och sen blir det at bege sig till jobbet, har endel frågetecken att reda ut idag med.

Och idag är det dags att lägga nästa Oriflamebeställning :)


Lite foton

Tittar man på vårat område så ser det inte alls kul ut nu, ser ut som en byggarbetsplats där det ligger massa bråte överallt.....



Men kikar man i min trädgärd istället så kan man skymta några få blommor istället :)



Och på framsidan så hittar man min kruka, och som ni ser så har äntligen påskliljorna börjat slå ut....bättre sent än aldrig :)




Vackert

Fotade lite på jobbet idag, och jag tycker verkligen att det är vackert med en gammal människas händer. Särskilt i svartvitt, tänk så mycket dessa händer utstått i 90 år....




Jobbet kallar....

Älsklingen bråkar med mig nu ;)

Medans jag sitter vid laptopen så låg datamusen på ett annat ställe och så började han röra på den så det blev helknasigt här :)

Vi har fått slängt ner allt från balkongen nu som ska slängas i morgon och så har vi passat på att va ute och njuta av vädret. Men nu börjar det bli dags för mig att avsluta här hemma och dra till jobbet.

Hörs i kväll igen!


Söndag morgon

God morgon allesammans!

Har sovit som en stock inatt och att sen vakna och se att solen skiner är ju helt underbart, tråkigt bara att behöva påminna sig sjäv om att man ska iväg och jobba om några timmar.

Innan jobbet så ska här röjas lite, har massa skräp som ligger på balkongen som måste bäras ner, närmare bestämt en isärskruvad garderob och en byrå. I morgon är det ju dags för stor städning i förrådet eftersom vi får tillgång till en container.

Känns som jag inte har så mycket kul att skriva om nu för tiden men det händer faktiskt inte så mycket mer än att jag jobbar.

Fast nästa helg blir det nog marknadsbesök och så ska jag på sminkkurs, det kan ju bli kul :)

Nu ska jag iaf återgå till mitt kaffe och ringa några samtal, undertiden tar Liam över datorn. Han vill se Barda :)


Lördag kväll...

Dagen försvann som vanligt.....

Jobbade 7-16 och Fredrik tog hand om alla barn, kan undra vem som hade mest att göra av oss egentligen ;)

Sen har jag haft en riktigt lyxdag, älsklingen tyckte jag såg lite trött ut efter jobbet så han tyckte jag skulle vila en stund, blev väckt senare med nybryggt kaffe. Sen var det bara att ta plats i soffan och gotta sig medans hjärtat tog hand om maten som i dag bestod av grillning :)

Fullt hus vid matbordet idag då Robin även hade en kompis hemma, eller rättare sagt sin tredjekusin.

Sen har det blivit tv-tittande resten av kvällen och det var trötta barn ikväll. Liam somnade på ett par minuter efter att Fredrik o barnen åkt hem.

Så resten av kvällen blir bara lugn för mig nu, väntar just nu på att Robin ska komma in :)

Nu en bloggrunda för att kika vad ni haft för er


Tidig morgon



Lördag morgon och jag är uppe redan nu, det innebär alltså jobb för min del.
Har vart ledig 2 dagar nu så det känns ändå rätt ok att man ska till jobbet idag, saknar faktiskt de gamla ;)

Idag får jag va extra tyst här på morgonen och jag smyger omkring här försiktigt, brukar ha på tv:n på morgonen men inte ens det har jag idag. Fredrik och barnen har ju sovit här i natt och vi har bäddat åt Lasse i vardagsrummet o jag vill ju inte väcka han så därför hoppar jag över tv-tittandet idag, får kika lite nyheter på nätet istället.

Vad ska ni andra hitta på idag, alla ni om är lediga :)


Fredag kväll

För många börjar nu ledigheten men för mig innebär det sista dagen på ledigheten och i morgon är det jobb igen som gäller. Måste iaf säga att det vart riktigt skönt med två dagars ledighet innan man ska jobba helgen, det hade jag aldrig innan så det här med bokningschema passar mig perfekt :)

I eftermiddags var vi ju hos Peter och jane o hälsade på, det var trevligt :) Kul att få se deras lägenhet med, en jättefin och stor lägenhet!

Efter det blev det pizzabakning här hemma och t.o.m Robin lyckades vi få liv i. Har precis vart nere hos Fredrik och hämtat lite sängkläder för de ska sova här i natt och så lånade vi en stor madrass av hans bror som man kan blåsa upp, problemet var bara att den skulle blåsas upp för hand och det kan jag lova er att mina lungor inte klarar av...försökte lite men jag blev alldeles yr :(

Så allt har dragit ut lite på tiden idag men nu ska vi kolla på film och det blir filmen som Liam väntat länge på...


Lite uppdatering

Trots att jag sov bort halva dagen så lyckades jag ändå komma i gång och har fått gjort endel, eftersom solen sken så härligt idag så passade vi på att äta ute. Det blev korv med bröd, enkelt men gott :)

Robin hade ju kompis här i natt och de lanade, just nu ligger han helt utslagen i soffan och det är omöjligt att få upp han. Ändå har vi försökt pina han med lite fjortismusik :)

Nåja, han får väl ligga där ett tag till för nu ska vi iaf bege oss, vi ska ju som sagt till Peter och Jane o hälsa på men först blir det en sväng hem till Fredrik. Måste byta kläder på lilleman med för han är kolsvart om byxorna :) Märks att det är vår nu....


Påskblommor...

En vecka innan påsk planterade jag påskliljor i min kruka på framsidan, men dessa har fortfarande inte slått ut!!

Ser jättetråkigt ut, så nu funderar jag på att köpa en ny blomma att sätta där. Vill plantera i fler krukor med...det är så vårfint med massa blommor :)


Underbar dag....

En underbar dag och solen skiner, naturligtvis sover jag då bort halva dagen :(

Men nu är jag uppe och pimplar kaffe så snart är jag i gång här ordentligt. Sen får det bli att åka o handla lite idag och senare i eftermiddag ska vi till Peter o Jane och hälsa på i deras nya lägenhet. För er som inte vet vilka detta är så kan jag berätta att Peter är Fredriks f.d bonusbarn :) Nu är ju inte han så liten längre utan stor och ska själv snart bli pappa. Tycker det är kul att Fredrik fortfarande har en bra kontakt eftersom dom levt ihop i många många år. Jane är ju naturligtvis då Peters gravida flickvän :)

Och på tal om Fredrik så borde han dyka upp här snart så jag får väl sätta lite fart nu :)


Kvällsmys

 

Lite sent kanske men gott är det :)


Loréal Youth Code

Nästa kampanj jag blev utvald till att vara med i på Buzzador var att testa Loréal Youth Code

   

Det var 3 olika produkter som jag fick prova

En serie produkter framtagna för att motverka rynkor, trötthetstecken och livlös hud.

Tack vare sin gelkonsistens ger Youth code dagcreme en särskilt mjuk och sammetslen yta efter applicering. Förutom sin förmåga att jämna ut hudens yta, verkar den ”mattifierande” för en sammetslen hy. Vid applicering kombinerar formulan en lätt känsla av friskhet och närande vård och ger en fin finish på huden.

Dagcremen är jag verkligen jättenöjd med, konsistensen är helt underbar och jag tycker verkligen att den återfuktar bra. Använder den även till natten och på morgonen känns huden fortfarande återfuktad. Detta är en produkt som jag absolut rekomenderar och som jag själv kommer fortsätta att använda.

Youth code ögoncreme motverkar påsar och mörka ringar under ögonen. den rika formulan skapar en sensationell mjukhet och smälter på huden vid applicering. Fina linjer och mörka ringar döljs. För att ytterligare optimera hudens lyster innehåller formulan färgpigment med optiska egenskaper som ger huden lyster.

När det gäller ögoncremen kan jag också säga att den är jätteskön att använda men om den har hjälpt mig så mycket annars vet jag inte, har inga problem med påsar eller mörka ringar under ögonen. Även om den va skön att använda så tror jag inte att jag kommer köpa den i fortsättningen, tror jag klarar mig utan en ögoncreme

Youth code koncentrat med bivax och sheasmör smälter vid kontakt med huden och ger ett mjukt, mattifierande resultat. appliceras morgon och kväll i hela ansiktet och speciellt på extra markerade linjer i panna och vid näsvingar.

Även denna produkt var jag nöjd med men kanske beror det på snålhet från min sida, men jag anser nog att jag klarar mig bra med enbart dagcreme. Men annars så är detta en bra produkt och jag gillar att den var i en tub som var lätt att använda och man slipper kleta i en burk :) Mer hygeniskt.

Har redan blivit uttagen till en ny kampanj i Buxxador men vad det är jag ska prova återkommer jag med tills jag fått hem produkterna.

Kika in och registrera er med så ni också blir en Buzzador


Dove



Nutrium Moisture är ett genombrott på duschtvålsmarknaden då det är en unik kombination av skonsam rengöring och återfuktare som är identiska med hudens naturliga ämnen. Dove Visible Care innehåller betydligt mer av hudens naturliga återfuktare än vanliga duschtvålar.

Dove Visible Care med Nutrium Moisture kombinerar två av hudens egna fuktighetsbevarande ämnen. Huden blir mjukare och smidigare efter sju dagars användning och efter bara tre veckor är resultatet märkbart med en synligt vackrare hud.


Blev ju utvald av Buzzador för ett tag sedan att vara med i en kampanj och prova denna nya duschcreme från Dove, har nu lämnat min slutrapport och i det hela så är jag väldigt nöjd med den.

Den är väldigt krämig och känns väldigt behaglig att använda, doftar gott gör den med och huden känns skön efter duschen. Men en sak som jag upplevt negativt är förpackningen. Svårt att förklara men den är lite plattare mer över mitten på flaskan och det gör det lite svårare när man ska trycka ut duschcremen tycker jag.

Men jag vill ändå helt klart rekomendera denna duschcreme och jag kommer själv köpa den igen!

Vill också påminna mina läsare att om ni också skulle vilja få chansen att bli utvald till olika kampanjer för att prova nya produkter så tycker jag att ni ska registrera er på Buzzador. Hur lång tid det tar innan man blir utvald att få va med i en kampanj tar olika lång tid, för mig tog det väldigt lång tid men nu verkar det rulla på :)

För att bli en buzzador så kika in här och registrera er!


Utslängd....

Blev alldeles nyss utslängd från köket :(

Fast nu verkar jag få komma dit igen...hehe

Kan undra vad jag ska få för gott att äta?!


Oj då....

Vart fan har denna dag tagit vägen?

Det bevisar iaf att tiden går snabbt när man har trevligt :)

Tack säger jag till vännen Nine för besöket!

Någon date med Johanna blir det inte idag eftersom lilla Bella inte är riktigt kry. Men jag tänkte ändå jag skulle försöka fixa ordning mig lite nu och ta en promenad till kinna så jag kommer ut lite.

Borde kanske ta hand om all tvätt som ligger vikt där uppe men det e inget kul så det får nog vänta lite till....


Hej hopp..

Ledig dag och då ska jag försöka hinna med sånt som jag annars inte gör. Börjar med att snart ha en liten date med älskade vännen Nine :) Lite senare tror jag det blir date med Johanna :)

Och idag blir det att lägga på lite smink för jag måste ju prova den nya foundation från oriflame nu så jag vet om jag ska beställa den eller inte. Återkommer med info om den ikväll :)

Idag hade jag fått meddelande från bostadsbolaget om att på måndag kommer de ställa upp en container där vi kan slänga allt möjligt skräp i, så då kan jag lova er att det blir att slänga.....

Nu ringde hjätat, återkommer senare.....


Torsdag morgon




Dåliga nyheter var inte så dåliga ändå....

Fick ju ett mail igår som jag bara hann att läsa snabbt men som inte såg så bra ut, men idag läste jag det noga och egentligen kan man säga att det var inga nyheter och inga nyheter kan ibland va bra nyheter :)

Än finns chansen till ngt nytt och spännande....håll tummarna!!!


Go´kväll

Hej allihopa!

Dåligt med bloggande från mig idag men jag har allt besökt alla mina bloggvänner även om jag vart dålig på att kommentera :( Måste bara säga att det är så jävla bra att använda sig av Bloglovin, och till er som inte har det säger jag fy skäms!! Se till att skaffa det nu så jag kan lägga till er där sen ;)

Dagen har vart intensiv kan man säga, har fått gjort massa på jobbet idag och det kändes verkligen när arbetsdagen var över. Men nu är jag ledig i 2 dagar....underbart!!

Tråkigt värre bara att jag jobbar i helgen sen, så ni som är lediga kan nog räkna med fint väder för det brukar det ju va när jag måste jobba :(

Har inte hänt så mycket annat idag så tyvärr har jag inget kul att berätta, fast lite kul va det innan när älsklingen va sugen på en speciell efterrätt som jag gjort en gång tidigare och så ställde jag mig o gjorde det trots att jag va väldigt trött. Då sa han att han började bli orolig om jag försökte fjäska och om det va en ny shoppingtur jag planerat att lura med han på...hehe. Men det va det ju inte, men ni som läste tidigare inlägg vet ju att jag skrev att jag skulle fjäska ordentligt nu fast det gällde ju ingen shoppingtur utan lite bloggdesign. han hade inte läst min blogg men självklart kan han inte säga nej till mig ;)

Men en ny header verkar det som att jag ska få hjälp av en annan person med :)

Dags att kolla om det finns några uppdaterade bloggar....see u....


Bloggdesign....

Skriver lite försiktigt och hoppas att inte älsklinger läser detta för då blir han nog skogstokig på mig ;)

Det är det här med designen på min blogg.....

Upplägget av hela bloggen och alla funktioner och menyer är jag jättenöjd med men det är headern tror jag och färgen på bloggen som jag känner att jag nog skulle vilja ändra på. När jag kikar in på min blogg så känner jag att den vita texten mot den rosa bakgrunden blir lite otydlig..... vad tycker ni?

Sen är det ju så att jag har verkligen ingen idé om vilken färg jag skulle vilja ha bloggen i eller hur headern skulle se ut. Om jag är riktigt snäll mot älsklingen och kanske lagar lite god mat och tar hand om han ordentligt så kanske han kan tänka sig att ägna ytterligare några timmar till att hjälpa sin icke kodkunniga flickvän med lite ändringar :) ( ska fjäska allt vad jag kan )

Men jag vet också att han kommer att säga att jag måste tala om hur jag vill ha det så kan han hjälpa mig sen... Men hur fan vill jag ha det då???!!

Hjälp mig....kom med tips och ideér om färg på bloggen och en ev. ny header.


Oriflame

Har suttit och kollat lite på Oriflame nu och luktat på endel doftprover, har hittat en doft som jag inte riktigt kan bestämma mig för om jag gillar eller inte....hehe, konstigt :)

Har även skrivit upp lite prover som jag ska beställa nästa gång som jag saknar, kom även på att jag har ju massa prover hemma som kanske vore bra att testa så jag vet sen om det är bra produkter eller ej. Har hittat en ny foundation som även ska vara återfuktande och den ser verkligen ut att vara det med men frågan är om den är det?

Tror jag ska testa den i veckan för den är med i denna katalogen till ett bra pris :)


Giordani Gold Rejuvenation Foundation

Makeupcreme som får huden att se yngre och slätare ut. Innehåller djupt återfuktande ämnen och utslätande ämnen som slätar ut fina linjer inifrån och ger en perfekt finish. Spatel medföljer. SPF 20. 25  ml.

Ord. pris 295 kronor, Nu kostar den endast 179 kronor!

Giordani Gold Rejuvenation Foundation

se.oriflame.com:80

Giordani Gold Rejuvenation Foundation

Uppdatering:
Har nu testat denna produkt och jag är mycket nöjd med den, men tyvärr så är den inte tillräckligt bra för just det område i pannan som jag är extra torr på. Men jag kan ändå rekomendera denna och det är en produkt jag själv kommer att använda men jag kommer behöva ett komplement.

Betygsättning enligt mina åsikter och erfarenheter. Skala från 1-5
Betyg: 4


Dagens vill INTE ha

I går visade jag ju er vad jag gärna ville ha från Lindex men idag tänkte jag göra lite annorlunda, och visa er vad jag absolut INTE skulle vilja ha :)

Lindex Shop Online - Klänning Lindex Shop Online - Jumpsuit


En trist tisdag....

Tisdagar är verkligen trista och inte blir det bättre av att det är grått och trist ute :(

Trött är vad jag är med efter denna arbetsdagen, kollade min mail på jobbet men eftersom jag hade folk omkring mig så hann jag inte läsa så noga men det såg ut som ett mindre kul mail.... :(

Behöver bli ompysslad nu av älsklingen så jag hoppas han kommer snart :)
Jag och lilleman åker med han till han och blir bortsämda med att bli serverade mat.... det gillar vi :)

En dag kvar att jobba och sen 2 dagars ledighet...härligt. Har dock mina aningar om morgondagen som antagligen kommer innehålla en hel del meningskiljaktigheter....bara att bita ihop.

Låter som att det är brottningsmatch på övervåningen, tror det e dags att kolla vad som händer. En ljuslykta som satt på väggen har redan gått sönder här hemma idag....dagens ungdom ;)


Dagens vill ha

Detta är från Lindex

Lindex Shop Online - Örhängen Lindex Shop Online - Armband Lindex Shop Online - Väska Lindex Shop Online - Klänning Lindex Shop Online - Väska


Go´kväll

Fattar inte varför klockan tickar på så fort varje gång man kommit hem från jobbet när man jobbat kväll :)

Och så ska jag börja 7 i morgon...blä :(

Men jag är ändå glad över att jag jobbade ikväll och även i fredags eftersom det ger lite extra i lön då det vart storhelg, sen ska ju vi ha lönehölning med men som vanligt så får man väl vänta flera månader innan det kommer :( Tycker det är dåligt, de vet ju att de nya lönerna ska va klara nu men ändå drar det alltid ut på tiden, kanske de borde börja med förhandlingarna lite tidigare nästa gång.....

Idag har vart en dag men många olika tankar och känslor, dels samtalet i morse (som jag vart glad över, ska ringa i morgon igen eftersom samtalet bröts... ) Sen har jag fått reda på ngt tråkigt idag med så ikväll tänder jag ett ljus här på min blogg för en person som avlidit stillsamt i sitt hem.



Mina varmaste tankar till nära och kära!


Nytt schema

Första dagen på det nya fem-veckors schemat idag och dags att börja planera för nästa 5-veckors period :)

Har redan börjat och denna gången kommer jag boka 2 helger i rad så har jag gjort mina två helger sen och kan bli ledig fler på raken, bra eller dålig idé återstår att se ;)

Om en timme ska jag bege mig till jobbet så det är nog dags att sätta lite fart här nu och få på sig lite kläder ;)


Hälsning från andra sidan....

Kan inte annat än säga att jag har fått en bra start på denna dag :)

Fick ett samtal där jag fick reda på att Jimmy har kommit med hälsning från andra sidan via ett medium, detta medium bad en person hälsa mamma att hon skulle höra av sig till henne. Istället blev det jag som ringde henne :)

Jimmy mår bra och han sa mycket som va till mamma.

Tyvärr hann jag inte få reda på allt eftersom telefonen sen krångla så jag ska ringa sen igen.

Samtidigt som jag blev glad blev jag ledsen, det blir en påminnelse om allt.....

Min underbara omtänksamma lillebror...saknar dig!


Att ställas inför olika val i livet....

Många gånger i livet ställs vi inför olika val, det kan gälla skola, familj, jobb, vänner m.m

Oftast vet man inte vad man får men man vet vad man har och det är inte alltid lätt att veta om man väljer rätt. Men man måste våga chansa och göra det som känns rätt för stunden.

För ett halvår sedan fick jag ett val på jobbet, att stanna kvar på min avdelning med mina arbetskollegor som jag kände och vårdtagarna som jag kände men jag skulle få en lägre tjänstgöringsgrad, eller så kunde jag få fortsätta jobba heltid och byta avdelning och få nya arbetskamrater och få nya vårdtagare att ta hand om. Valet just då var inte svårt för mig, jag valde att byta eftersom det som var viktigast för mig just då var att arbeta heltid, jag behövde det ekonomiskt. Det var alltså pengar som styrde mitt val kan man säga.

Sen kan jag nu i efterhand även säga att det var bra av mig att byta avdelning för man blir lätt hemmablind och jag trivdes inte riktigt jämt på den avdelning som jag var på. Detta grundade sig i att vi hade haft det tufft i vår personalgrupp och var inte alltid överens, men nu kan jag se att vi hade kommit långt i arbetet med att bli en fungerande arbetsgrupp och nu kan jag se så mycket positivt i den grupp som jag var i.

Nu står jag inför ett val igen angående mina studier, jag vill verkligen läsa den lurs jag påbörjat men min kropp säger ifrån kan man säga. Frågan är om jag kan plocka fram det där extra hos mig eller om jag ska låte kroppen styra och lägga studier åt sidan just nu?

Sen hade jag ju ett samtal med en person för ett tag sedan som kanske kan ge mig ännu en valmöjlighet i livet just nu, ett val jag tyckt var svårt men ställs jag inför det valet idag så vet jag nu vilket val jag skulle göra...inte en tvekan och jag kan motivera exakt varför jag skulle göra det valet...


Ingen koll på Jesus....

Jag ska va helt uppriktig mot mina kära läsare nu och det här med Bibeln är inte min grej, kan knappt förstö hur jag kunde bli konfirmerad ;)

Det är det här med påsken och Jesus, han korsfästes, dog och sen återuppstod..... förlåt mig att jag har lite svårt att tro på det där...

Men nu ville jag egentligen inte prata om min tro eller kanske icke tro eller vad man nu ska säga. Men inatt när jag va ute och rökade hörde jag hur kyrk klockorna slog högt och tydligt, klockan var då tolv på natten mellan påskafton och påskdagen. Reagerade på detta och har aldrig tänkt på det innan.

Så nu undrar jag, brukar klockorna slå just den natten, och varför just då?

Antar att det har med uppståndelsen att göra men jag har faktiskt aldrig hört det innan eller ens hört talas om det.


Påskdagen

Härligt med sovmorgon, idag är det sista lediga dagen fast jag kunde fått gå in och jobba idag. Men min förkylning är fortfarande inte bra och idag har jag en väldig yrsel med så jag gör nog bättre nytta hemma än på jobbet.

Trots att vi sov länge så har vi ändå hunnit va ute och röja upp lite på framsidan, tyvärr är det inte lika skönt ute idag men frisk luft är ju ändå aldrig fel :)

Idag har vi inte några avancerade planer, behöver dock åka med Robin till visko för att köpa skor, han visade igår att man snart kan se stortån sticka ut på skorna så det är ett måste med nya skor. Ska hämta hem lilleman några timmar sen med för Fredriks barn kommer idag så vi tänkte äta lite gott senare med alla barnen samlade....mysigt.

Sen har jag tvättid ikväll, mindre mysigt kanske fast det är också ett sånt där tråkigt måste.

Kikade på tradera igår men hittade inte de Ed Hardy skor som jag letade efter :(

Nu tog min lugna bloggstund slut och det verkar vara dags att hämta Robin....


Påskaftons slut...

Så börjar denna underbara dag lida mot sitt slut, hoppas verkligen morgondagen blir lika underbar :)

Som avslutning på denna kväll blir det film och då en Wallander, kommer inte ihåg vilken det är så det får jag återkomma med sen.

Tror jag måste kika in på tradera en snabbis med, för när jag va i stan idag så hittade jag ett par Ed Hardy skor som gärna ville följa med mig hem men det ville inte min plånbok så nu ska jag söka efter min nyfunna kärlek på tradera för att se om man kan finna dom till ett bra pris ;)


En underbar dag

Liam kom hit och sen åkte vi till Fredriks barn och hälsade på och lämnade lite påskägg :)

Efter det åkte jag o hjärtat till göteborg där vi tillbringat eftermiddagen. Har bara gått omkring och kikat i affärer, fikat och njutit av det härliga vårvädret. Det var mycket folk på uteserveringarna i Göteborg idag.

Hann precis till mataffären innan de stängde så nu kan vi fixa till lite att käka, men först lite kaffe och så hoppas jag att min huvudvärk försvinner...

Har haft en toppendag....tack älskling!


Påskafton

Påskafton och solen skiner, det ser ut att bli en riktigt fin vårdag :)

På schemat står idag att åka o lämna påskägg till barnen och sen vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på. Hade ju hoppats på Göteborg men de planerna jag hade funkar inte så bra....hmm, fast man skulle ju kanske kunna åka ändå :)

Undra hur jag kan muta älsklingen idag ;)

Medans jag tar en stund och ägnar åt att fjäska lite så önskar jag er alla en riktigt glad påsk!


Äntligen midsommar....

Ja, nu vet jag att det är ett tag kvar till midsommar och att det är påsk nu men filmen vi sett ikvall var Äntligen Midsommar :)



En helt ok film som var lite smårolig emellanåt, tycker helt klart att man ska se den!


Påskledigt

Långfredagen är här och arbetsveckan har nu tagit slut för mig så nu kan även jag ha lite påskledigt :)

Istället för påskliljor så fick jag häromdagen en annan underbar påskbukett av hjärtat :) (valde den själv...hehe)

 

 

Något påskpynt har jag inte mer än mitt fina påskägg som pryder köksbordet

 

Sen tyckte nog älsklingen att jag behövde lite mer godis, hehe... han kan verkligen det här med att överdriva ;)

 

Mums....


Smycken

Häromdagen fick jag mina smycken som jag hade beställt av Mari, jag blev supernöjd!! :)

Har försökt att fota dom men tyvär så är jag inte så bra på att fota smycken så jag tycker inte bilderna gör smyckena riktigt rättvisa!

Får försöka ta ett kort när jag har dom på mig ngn dag :)

Har samma halsband fast i svart sen tidigare och hängen i grönt och turkos. Så nu har jag lite att välja bland. Jättebra idé med detta halsband då man lätt kan byta ut hängena till den färg man önskar.

Sen va Mari så gullig att hon skickade med ett par extra hängen som var hjärtan i silver som jag kan byta med, tusen tack! 





Och så örhängen.....



Tycker absolut att ni ska kika in på Mari´s hemsida


Sötnosen

Min lilla älskling poserar gärna i sina nya kläder :)


Jobbig natt...

Är jättetrött idag vilket beror på att natten inte var ngt vidare, hade det jättejobbigt när jag skulle sova pga min jävla hosta. Tog även Noskapin men tycker inte det hjälper :(



Så nu har man en låååååång dag framför sig :( Säkert att det inte är låååångfredag idag? ;)

Men det är det ju tydligen inte, får väl börja med att klara av skärtorsdagen :)

Passar på att önska er alla en riktigt bra skärtorsdag nu!!


Om

Välkomna till min blogg! Presentation kommer inom kort och fram tills dess så tveka inte att fråga om det är något ni undrar över. Lämna gärna en liten kommentar när ni vart här. //Petra

RSS 2.0