Borta bra men hemma bäst

Äntligen hemma får man väl säga även om vi haft det jättebra :) Kul att va borta men alltid lika skönt att komma hem.

Idag har vart en lång dag och jag önskar att timmarna hade räckt till mer. I söderköping hade jag gärna stannat längre för att kunna gå o kika lite men tiden fanns inte eftersom vi även ville hinna med Gränna. Har fått se jättemycket dessa dagar och jag är så glad över det.

Har massa att berätta och visa er men just nu orkar jag inte sätta mig med alla bilde, men här kommer iaf ett smakprov....



Bilder från kolmården, campingen, Söderköping och Gränna


Snart avfärd...

God morgon allesammans!

Att sova i husvagn i natt har funkat bra. Jag, Fredrik och Liam sov ihop i den största bädden och lilleman brukar vara som en virvelvind när han sover men jag tycker han skött sig bra i natt. Jag har haft gott om plats eftersom Fredrik låg ytterst och Liam låg som klistrad mot han..hehe. Men nackdelen med att ligga längst in som jag gjorde var att i morses när jag vaknade och behövde gå på toa så fick jag kliva över både Fredrik och Liam, vig som en valross tog jag mig ut iaf.

Ska snart packa ihop och bege oss hemåt, men resan går inte raka vägen hem. Först blir det ett stopp i Söderköping, tänkte vi skulle besöka glassrestaurangen där, det blir en överraskning för barnen :) Hade hoppats på fint väder så man kunde gå omkring o kika lite i Söderköping när man ändå är där eftersom jag hört att det ska va väldigt mysigt där, men vädret är sådär just nu, får hoppas det blir bättre.

Nästa ställe vi ska stanna på innan vi åker hem är Gränna, och där blir det naturligtvis köp av polkagrisar :)

Sitter just nu själv i husvagnen, njuter av 5 minuter i tystnad :) Men nu är det dags att sätta lite fart här....

Kram på er!


Foto från idag

Jag och hjärtat


Konst



De här söta björnarna sprang vi på idag på kolmården, de är täljda i trä och är ganska stora.

Var tvungen att fotografera dessa för min mammas morbror är nämligen konstnär och gör också endel sådana här skulpturer i trä- Det roliga är att han faktiskt gjort en björn också, men den var betydligt större än dessa :) Den björnen han gjort är ståendes nämligen, han har även gjort ett troll som är så fantastiskt :) Måste se till att få kort på de så ni kan få se.


Uppdatering från husvagnen :)

Go´kväll allesammans!

Sitter nu i husvagnen på campingen vid kolmården. Måste säga att vi haft tur med vädret, först blev det riktigt varmt och det blev ju lite jobbigt eftersom vi hade klätt oss för sämre väder, men sen blev det svalare och det kom lite regn men inte alls mycket. Just nu blåser det rätt ordentligt och det verkar som att regnet kommer att komma.

Wilma o Liam sysselsätter sig med att spela kort här jämte mig, själv så njuter jag av en kopp kaffe medans jag uppdaterar här.

Kolmården då....

Det har vart en bra dag och det finns otroligt mycket att titta på där så man skulle nog behöva 2 dagar där inne för vi missade nog endel. Men det viktigaste var ju naturligtvis delfinerna så vi ställde oss i kön dit í god tid så vi skulle få bra platser, och bra platser fick vi. Nästan i mitten och på andra raden så vi såg jättebra.

Det var verkligen en upplevelse att få se den showen, man kan knappast beskriva det man måste uppleva det.

En hel del kort är tagna och vi har även filmat delfinshowen, så när vi är hemma igen ska jag nog kunna lägga in det videoklippet här i bloggen. Ska försöka få upp några kort här på bloggen men det brukar va lite segt så vi får se hur jag gör.

Nu ska jag hålla älsklingen sällskap en stund medans han grillar :)




Vill ha :)

Lite önskeshopping från Gina Tricot


Från Lindex....

 Lindex Shop Online - Topp Lindex Shop Online - Leggings


Resan

Hej allihopa

Hur har ni det?

Själv har jag det bara bra, sitter i bilen nu på väg till kolmården. Solen kikar fram här nu så man kan ju alltid hoppas på bra väder men det verkar som att regnet ska komma hit lite senare, antagligen lagom till vi ska in på kolmården.

Tänkte tala om vart vi är just nu men jag vet inte riktigt faktiskt var vi är, kollar efter skyltar just nu....

Hepp...nu blev jag sur o slängde kartan på golvet, det går ju inte hitta var man är när kartan består av sjuttioelva tusen sidor :( Blä...

Nu såg jag en skylt, vi är snart i Linköing :)

Nu blir det rökpaus :)


Minisemester

God morgon allihopa!

Ute står regnet som spö i backen och väderprognosen för dagen ser inte så bra ut :( Men eftersom allt redan är planerat och vi har biljetter till kolmården för idag så får det li att vi åker ändå.

Bara att plocka fam varmare kläder och regnkläderna som jag packat längst ner åker upp igen.... Vi ska allt trotsa vädergudarna ;)

Morgonkaffet har snart slunkit ner och sen är det dags att sätta fart, planen är att vi ska åka 07.00 men jag tror nog vi kommer bli lite senare....

Tar med min den lilla rosa så kan jag läsa lite bloggar under resans gång, och kanske även lägga in ett blogginlägg.


Bildbevis....

Ett litet collage med några bilder från dagen :)


Dagens äventyr...

Har ju vart i väg på lite äventyr idag :) Blev dock tidig hemgång för min del eftersom vi åker tidigt i morgon bitti till kolmården.

Vad har jag vart i väg på idag då....

MÖHIPPA

Det är en av mina barndomsvänner som snart ska gifta sig så idag har vi vart i väg med henne, det har vart tåkigt väder men allt har funkat bra ändå.

Orkar inte skriva så mycket mer nu men kanske återkommer senare igen och kort har jag tagit massor!


Inte bra.....

Det har börjat regna!

Skit också... det får bara inte regna idag eftersom jag kommer befinna mig utomhus idag. Dock så kommer jag vara på annan ort men med min otur så regnar det säkert där med :(

Kom på att jag måste byta kläder nu med....


Lite nyheter

Här kan man läsa om Anette och Mikael som vann 650000 på nätcasinot Mr Green men som nu inte får några pengar, företaget menar på att det var ett tekniskt fel på sidan så att det stämmer inte att de vunnit. Tycker detta är fel, jag tycker de ska ha sina pengar! Tror det finns massa bluffbolag på nätet :(

Misstänkt för mord på sin fru, tycker man läser om sånt här var och varannan dag nu för tiden. Vad är det med folk? Jag fattar inte vad som kan driva en person till en sådan handling?!


Spännande dag :)

God morgon

Idag har jag t.o.m kommit upp tidigare än vad jag skulle gå upp, inte illa. Har iaf en lång dag framför mig och den kommer nog bli spännande, kan tyvärr inte berätta vad jag ska göra men i kväll lovar jag att berätta :)

Måste se till att få ordning här hemma nu och packa inför fredagen med för kl.07 på fredag beger vi os till Kolmården. Har aldrig vart där innan så det ska bli spännande :)

Hör att kaffebryggare puttrat klart så nu är det nog dags för mitt morgonkaffe :)


Betala på tåget?

Har en liten fråga till mina läsare, jag åker ju inte tåg alltför ofta och förstår mig inte på det nya betalsystemet riktigt...

Om jag skulle åka tåg från kinna till varberg, kan jag då betala på tåget? Eller måste man köpa biljett innan?


Tacksam för svar :)


Gamla tider - Nya tider

Började skriva ett inlägg men raderade, det handlade om min vän Linda...gamla minnen :)

Snodde ett kort av henne på facebook så jag kan visa er min söta Linda tillsammans med sin kille Hans


Glassrestaurang :)

Hörde talas om att det ska finas en glassrestaurang i Söderköping...hur lockande lät inte det?

Har iaf kikat på detta nu och Söderköping verkar vara en mysig stad så där kommer vi definitivt stanna till på lördag, och självklart kommer vi besöka glassrestaurangen :)



Någon som vart där?


Äntligen!

Idag kommer äntligen min Liam hem, massa kramar blir det idag!! Längtar....

I går blev det inte mycket bloggat då dagen bara försvann, begav oss ner till varberg igår för att ta vara på solen och efter några timmar där fick vi även sällskap av Linda och Hans :) Fredrik hade bestämt det med Hans tydligen utan att säga ngt till mig :)

När vi låg där på stranden så satte spelades det musik och det var en härlig stämning, Fanta gjorde reklam och det bjöds på massa iskall fanta på stranden.



Fredrik gjorde lite gullig sandkonst med ;)



Tyvärr kunde vi inte vara där alltförlänge eftersom vi skulle få besök senare, hade i helgen lovat att bjuda på paj i veckan så det var bara tat skynda sig hem för att få ihop en blåbär/hallon paj som bjöds på sen...gott va det :)

Så dessa barn med föräldrar var på besök :)




Sen hade vi endel annat att fixa med, förtältet som vi testade att sätta upp dagen innan var tvunget att plockas ner och det gick ju betydligt lättare än att sätta upp det :) Resten av kvällen tillbringade jag med att skriva schema till fritids....va alldeles snurrig till slut men är glad att det är gjort nu. På måndag ska vi besöka fritids en stund och lämna in pappren för på onsdag börjar Liam där.

Nu är det dags att sätta lite fart för jag har en hel del att göra idag...


Tisdag

God morgon

Idag ska dagen tillbringas vid havet, hoppas på lite mer solbränna :)



Vad ska ni hitta på idag?


Jag kan :)

Jippi....jag har gjort ett fotokollage :)



Hihi...det va kul :)

Ni kommer definitivt få se många fler kollage  min blogg framöver :)


Fel dag....

Robin frågade mig tidigare idag vad det var för dag, tisdag svarar jag och berättar att lilleman kommer hem i morgon (onsdag) :) jaha säger Robin, jag trodde det var måndag....

Några timmar senare satt jag och funderade på vad det var för datum, fick inte ihop det riktigt så jag frågar Fredrik vad det är för dag... Måndag fick jag till svar!

Oj då...jag var tvungen att ta upp telefonen och ringa Robin för att tala om att han hade rätt...det är måndag!

I bland är jag verkligen helt borta!


Städ och mat :)

Har nu vart duktig och städat i husvagnen som vi fått låna, bara dynorna som ska piskas och läggas in sen med...och golvet ska dammsugas o torkas sen e den klar att använda :)

Kom på att det är ju massa saker man måste ha med sig när man ska iväg några dagar, hoppas jag kommer i håg allt :)

På fredag ska vi använda den först och då ska vi till kolmården en natt och nästa vecka ska vi iväg några dagar med Robin och så ska han ha en kompis med sig, vart vi hamnar vet vi inte än...beror på var vi får plats ngn stans.

Medans jag städade husvagnen så har hjärtat lagat middag så nu väntar jag bara på att maten ska bli klar så jag hinner äta innan jag ska iväg till läkaren med Robin.

I eftermiddag hade vi tänkt att ge oss ut o plocka blåbär, och kanske lite kantareller om man har tur. Äter inte själv kantareller men mamma blir nog glad om hon får lite :)

Ska ge mig ut i köket o kolla hur det går med maten nu....


Min vän :)

Min vän Petra är precis som jag och är ganska bra på att blunda på kort..hehe

Men jag hittade ett kort här från i midsomras som jag tycker är väldigt fint på henne så därför vill jag visa er nu min vän Petra....och även granne :)

En underbar person som gör allt för sina döttrar, tror nog att hon är stålmorsa ibland och att hon klarar allt själv...ber sällan (aldrig) om hjälp, och framförallt så är hon en underbar vän.

Även om vi är grannar så ses vi sällan och vi båda är lika dåliga på att höra av sig :(

Men nu ska jag ta o ringa henne :)


Morning

Verkar va många som beheöver träffa läkaren för det var en lång telefonkö när jag ringde, men vi fick iaf en tid klockan 3 idag för att kolla Robins fot och jag bad om att de skulle ta ett infektionsprov.

Nu blir det morgonkaffe :)


Nu vet jag vem det var!!

I torsdags var vi ju i Borås på sommartorsdag och lyssnade på Timotej och Nanne Grönvall, Nanne var ju huvudnumret och efter det brukar det vara slut på stora torget.

Men i torsdags efter att vi gått en sväng så hör vi att det fortfarande spelar på torget..... riktigt bra var det med så vi stod där och lyssnade en bra stund. Dock så fick vi aldrig reda på vem det var som uppträdde....

Har sökt efter info om detta men det står ingenstans, skrev en kommentar på borås tidnings artikel om torsdagkvällen och nu var det ngn mer som reagerat på att det ej hade skrivits ngt om detta uppträdande...men han visste vem det var iaf och det var tydligen Samuel Ljungblahd, letade på youtube och han har vart med i Så ska det låta flera ggr :)



Denna låten spelade han bl.a i Borås


Osteomyelit?

Förra året så hade Robin ont i sin fotled, var lite svullen med så vi uppsökte vårdcentralen.....

Det slutade med en vecka på sjukhuset då de upptäckte att han hade osteomyelit, han fick göra ett ingrepp i foten och få antibiotika intravenöst och sen antibiotika i tablettform i 6 veckor. Det var en jobbig vecka kan jag lova, och efter det så är Robin inte förtjust i att uppsöka läkare, han är livrädd för att hamna på sjukhus igen.

Detta var i vänster fotled och han har rötgats flera ggr efter det för att kolla så allt ser bra ut, senaste gången var för några veckor sedan och de sa att vi inte behöver kolla ngn mer gång nu...skönt :)

Men de har ju bara kollat efter fel i vänster fot....

Nu har Robin ett tag haft ont i son högra fot, på ovansidan...alltså inte i någon led. Han är svullen med, mätte båda fötterna nu ikväll och det är en skillnad på 1 cm. han har inte alls så ont som förra gången men han har ändå ont, och han klagar verkligen inte i onödan.

Är nu lite nervös för att det ska var ngt liknande igen, de sa dock att det ska inte vara större risk för att han skulle få osteomyelit igen bara för han haft det en gång innan. Men jag kan ändå inte släpp tanken....

Så i morgon blir det att ringa vårdcentralen så de kollar på foten, ett infektionsprov kommer jag kräva att de tar.

Håller tummarna nu för att det inte är ngt.


Min kväll

Har tillbringat dagen med hjärtat och så har vi hämtat hem hans barn, tog en sväng in till borås för att kika där vi sprang på min lillasyster med alla barn...jisses vad dom växer :)

Fönstershopping för min del idag, hittade faktiskt inget särskilt men det är alltid kul att titta :) Fredriks dotter fick iaf lite mer kläder så nu har vi nog en hel garderob till henne :) Just nu kör dom kläder fram och tillbaks varje vecka och det blir ju en del jobb med det för alla, packa...packaa upp....tvätta....packa och tillbaks...

När vi kom hem igen regnade det naturligtvis men jag va ändå ute och plockade lite bär, krusbär och hallon blev det. Tror jag ska göra en blåbär/hallon-paj i veckan.

Men krusbären vet jag inte vad jag ska göra med, har aldrig bakat ngt med det. Har ni några förslag kanske?

I kväll fick jag lite extra energi på ngt konstigt sätt så jag satte igång och baka frallor, så nu jäser de sista omgången och sen ska de gräddas innan man kan äta nybakta frallor...mumsigt :)

Men innan jag tar tag i det så ska jag upp till Robin och undersöka hans fot, nu ska det klämmas och kontrolleras...mäta ska jag göra med.... Berättar mer sen.

Tjingeling :)


Bilder från medeltidsdagarna i varberg

Lite bilder från när vi va på medeltidsdagar på Varbergs fästning

   

   

   

 

   


En regning söndag....

Inget vidare väder idag, jag som skulle plockat blåbär :( Skjuter upp det till i morgon istället. Men lite andra bär kan jag nog plocka senare idag :)

Tänkte jag skulle plocka hallon och krusbär :)

Tog oss en rejäl sovmorgon idag så nu sitter jag med mitt morgonkaffe, ska försöka få i mig min kopp nu så man kan starta upp dagen sen :)

 


Go´natt

Har kollat klart filmen nu och även uppdaterat förgående inlägg där ni kan läsa vad jag tyckte om filmen.

Börjar bli dags för sängen nu, i morgon ska vi ut och plocka blåbär :)


Kvällens film

Året är 1954, mitt under det brinnande Kalla kriget. Sheriff Teddy Daniels och hans nye partner Chuck Aule kallas till Shutter Island för att undersöka det osannolika försvinnandet av en genialisk kvinnlig massmörderska, som tycks ha rymt från ett låst rum på det ogenomträngliga Ashecliffe Hospital. Omgivna av snokande psykiatriker och livsfarliga psykopater på en avlägsen, vindpinad ö förstår de båda poliserna snart att inget är som de först trott. Med en orkan i antågande går undersökningen undan. Men i takt med att stormen eskalerar, trappas även misstankarna och mysterierna, det ena mer förfärande än det andra, upp. Det antyds och ryktas om mörka konspirationer, tveksamma medicinska experiment, tankestyrning, hemliga avdelningar och till och med övernaturliga fenomen på fängelseön. I de mörka korridorerna på ett sjukhus plågat av dess ondsinta patienter och minst lika illvilliga läkarpersonal börjar Teddy ana att ju närmare sanningen han kommer, desto fler av sina egna djupgående och förkrossande rädslor måste han konfrontera. Han inser även att han kanske aldrig kommer att kunna lämna ön levande.

Baserad på Dennis Lehanes roman, Patient 67.

Uppdaterat 00:26

Denna fim kan jag verkligen inte rekomendera, den va helskum!


Snart dags för mat :)



I foliepaketen så är det skivad potatis med purjolök, i folieformen har vi fetaost som är täckt av med pesto, paprika, purjolök och tomat...mumma :) Till det har vi fläskfilé

Nu är jag jättehungrig!!


Sommarshopping

Köpte denna tröja när vi va på torget i varberg :)



Sen måste jag ju säga att jag älskar Rea, Ett par turkos trekvartslånga linnebyxor (perfekta till jobbet) och 2 linnen endast 140 kronor! Köpte detta i varberg.



Har även fyndat en jacka till sonen på Kapp Ahl



Till Fredriks dotter har vi fyndat till med :) Detta på Kapp Ahl.

 

Sen är äntligen denna tröja i min ägo :) Älsklingen köpte den till mig ;)


Gjorde lite fynd i varberg, halva reapriset :)


Lördag kväll....

Denna dagen har vart rätt lugn, tog ett oplanerat besök till M och S för att hälsa på, lilla Alva var lika go och glad som vanligt :)

På väg hem stannade vi till för att plocka lite blåbär, det fanns hur mycket som helst så i morgon blir det att ta på sig rätt kläder och ge sig ut. Tänkte plocka lite andra bär med :)



Nu är grillen tänd och det blir snart mat...ska bli gott för jag e jättehungrig!


Fredagens utflykt - Sista stoppet

Efter sista bilfärjan var det dags att åka till underbara Smögen

Smögen är verkligen jättefint, att gå omkring bland alla hus på de små gatorna är verkligen avkopplande. Och smögens brygga..... massa små butiker som finns överallt och sen ska vi inte tala om alla båtar.... Man blir verkligen sugen på att ha en stor båt som man kunde ha liggandes där....

   

Den största båten som låg vid smögens bryga var nog den här, de hade även en liten pool högst upp



Den båten fick nog endel uppmärksamhet då man kunde se två tjejer stå där uppe och dansa (åla sig). Riktigt pinsamt måste jag säga....

Många ungdomar åker ju till smögen just för att festa och då kan det ju hända att man får städa lite efter sig....



   

   

Hungrig blir man ju efter en sån här dag och vad passar inte bättre än en räksallad när man är i smögen



Som vanligt går tiden fort när man har trevligt så det var dags att bege sig hemåt, och nu tog vi raka vägen hem...




Fredagens utflykt - Tredje stoppet

Nästa ställe vi besökte blev då Malö / Flatön.

Malö har blivit känt genom Evert Taubes visor om bland annat Maj på Malö och handelsman Flink på Flatön.


 

 



Här stannade vi till och passade på att äta lite, och dricka en efterlängtad kopp kaffe :)

   

 

Här kunde man även se minnesstenen över Evert Taube



Sen var det dags att fortsätta resan, nu blev det att åka bilfärja igen.

   

 


Fredagens utflykt - andra stoppet

Efter Tjörn var det alltså dags att fortsätta till Orust. Orust är sveriges tredje största ö. Där tog vi ett stopp nere vid hamnen, det va verkligen jättemysigt.

   

 

Sen ändrades våra planer lite, meningen var att vi skulle åkt bilfärja över härifrån och sen vidare för att åka till Fiskebäckskil. Tyvärr hade vi ju Eniros karta och den färjan slutade gå för 12 år sedan, Eniro har tydligen missat detta.

Istället fick vi åka vidare till Hallen och åka färja över till Malö / Flatön




Fredagens utflykt - Första stoppet

Vi begav oss från lilla kinna på morgonen och åkte mot göteborg, första stället vi skulle till var Tjörn. (sveriges 6:e största ö )

 

Vi åkte bron över och stannade till på en jättefin rastplats som låg precis när vi kom över.



Där kunde man läsa om brokatastrofen som var 1980





     

Efter detta var det dags att fortsätta färden mot nästa mål....




Hemma och vänder...

Äntligen hemma efter en lång dag, tyvärr blir det bara att vända här hemma för att åka ner till varberg :(

Berättar mer om detta när jag är hemma igen!


Uppdatering....

Internet är lite segt och bilder funkar inte så bra just nu. Får bli en ordentlig uppdatering i kväll med massa bilder med :)

Har haft en underbar dag idag!

Det kan jag tacka hjärtat för...Tack älskling :)

Har inte så mycket batteri kvar på datorn så det blir nog ingen mer uppdatering innan vi är hemma. Hade fått en kommentar av Aurora som gissat bra :) Tyvärr kom jag inte åt att kommentera hos henne, hade problem med det innan idag med. Försöker hemma sen igen.

Vad har ni hittat på idag?


Kritik till Eniro!

Fick en vägatlas på statoil i går, Eniro vägatlas 2010.

Följer naturligtvis kartan eftersom vi inte hittar här som vi är, det visar sig att de har med på kartan en resväg som man tar med bilfärja, och just den resvägen finns inte längre. Den togs bort för över 10 år sedan!

Skäms på er!!

Så efter att ha velat omkring en stund så är vi nu på rätt väg iaf och tydligen ska vi få åka 3 bilfärjor nu istället, det kan ju bli spännande :)


Första stoppet








Första stället, gissa var...

Väder:
Land 19,5 °C Hav 20,6 °C
Medelvind ENE 4,0 m/s

Vi ska inte åka båt även om man skulle kunna det, åkte precis förbi en fästning där man kunde se att det var ngt speciellt där...kanske ngn medeltidsdag...

Tänk vad mycket det finns i Sverige att se, jag har inte vart ute och rest i Sverige alls så jag kan tänka mig att man missat väldigt mycket. Men idag ska jag iaf få besöka några ställen som jag aldrig vart på :)






Bilder...





Är nu på E6:an


Vart är vi på väg?


Började alltså i kinna, körde ut på 156 och är nu på R40

Vädret är helt ok, en perfekt dag för att åka iväg så här. Känner redan att jag e kaffesugen så det ska bli skönt med lite kaffe och frukost sen när vi är framme vid första stället.


På väg

Så var vi nu på väg på våran lilla dagsutflykt :)

Stannade precis här...



Vi började i kinna och kör nu på väg 156 :)

Vi kommer ha 3 mål med denna resa, det blir säkert andra stopp med men det är iaf just de 3 målen som jag vill att ni gissar på :)


Fredag och utflyktsdag



God morgon sötnosar :)

Lite trött idag men lite kaffe ska nog göra att jag piggnar till. Idag är det dags för en liten utflykt, det är hjärtat som planerat dagen :)

Tänkte inte avslöja nu vart vi ska utan låter er gissa under dagen, ger er lite ledtrådar längs vägen :)

Nu ska jag försöka vakna till lite så vi kan komma i väg sen.

Kram


Mitt i natten....

Hemkommen efter en kväll i Borås.

Eftersom tonåringen ville dit med kompisarna så blev vi tvugna att tillbringa kvällen där med, men jag klagar inte... trevligt sällskap, bra musik och massa folk i stan :)

Berättar mer i morgon
, är för trött just nu.

Upp tidigt i morgon med och då ska vi ut o åka lite, ska testa mitt mobila bredband då tänkte jag så då hinner jag uppdatera lite i bloggen med och svara på lite kommentarer:)


Allt på en gång.....

Mamma ska ha hjälp, telefonen ringer och jag är mer eller mindra otrevlig i telefonen för att jag känner mig stressad... telefonen ringer igen....HINNER INTE!

Får sen ett sms av vännen som ringde först, ursäktar sig lite och hoppas det inte va henne jag va sur på....

Fy vad dåligt samvete jag fick :(

Ringer upp den andra personen som ringt och får berättat att jag inte kan följa med dom ut nästa helg (berättar mer om det längre fram)

Messar vän nr 1 och ber om ursäkt för mitt bemötande i luren och lovar att ringa upp i morgon.

Mamma gav upp med min hjälp och gick.....

Så kan det gå när det händer för mycket på en gång för mig.


Torsdag

God morgon

Tog oss en ordentlig sovmorgon idag, lite kaffe och sen blir det lite städ och fixardag. Blir ju tyvärr att sånt kommer i skymundan nu när det vart så fint väder men idag är det mulet och det har regnat så det passar perfekt.

Vad hittar ni på idag?


Vill ha :)





Nu.....



Filmkväll med hjärtat


Tisdagen i ord och bild :)

Falkenberg och skrea strand var målet för denna dag :)

En riktigt lång och härlig sandstrand där det var jättefint att bada (t.o.m jag badade)



Och sällskap fick vi också, Fredrik hade pratat med Hans så att han o min Linda kom dit oxå, lilla Oscar va med också.

en heldag på stranden med deras sällskap hade vi och det var jättettrevligt, tyvärr så somnade både jag o Fredrik en stund på stranden och då minsann passade Linda på att bada ;) Dock så hade hon lite problem när hon skulle byta om igen..hehe

 

Efter en hel dag på stranden så blir man hungrig så vi begav oss in till Falkenberg centrum för att kika lite och se om man kunde hitta ngt mysigt ställe att äta på till hyfsade priser.

 

Hittade ett jättemysigt ställe precis intill ätran, en grekisk restaurang. Men efter att vi tittat på menyn så insåg vi att det var fel ställe för oss. Tyckte bara de hade massa konstig mat :(



Funderar på vart vi nu ska gå....

 

Beslutar oss för ett säkert kort, vi åker till varberg för att äta på samma ställe som i lördags där vi stötte på Linda och Hans :)

Så här gott åt Linda, Hans och Oscar

   

Tyvärr glömde jag fota min och Fredriks mat men jag åt en jättegod snitzel med klyftpotatis och älsklingen valde grillspett :)

Tiden går fort när man har trevligt och det började bli dags att dra sig hemåt, en snabbvisit hos några vänner som hade fest blev det med :)

 

Väl hemma så blev det en dusch och sen somnade jag gott :)

Ett stort tack till älsklingen som ordnat så Linda och hans gjorde oss sällskap under dagen!


Onsdag

God morgon!

Onsdag och jag skulle jobbat nu egentligen, istället tog jag mig en extra semesterdag :)

Så idag blir det havet igen för att bättra på solbrännan.


Én underbar dag....

Kan inte annat än säga att det vart en toppendag ända från morgon till kväll. Är dock lite trött nu så ni får vänta lite med att höra om min dag :) Kan iaf tala om att jag fått den där solen jag ville och solbränna har det blivit med...en sån där härlig som känns även nu i kväll :)

I´m happy!!


Tisdag



Känns som jag är uppe med tuppen, men vad gör man inte för att ta vara på det fina vädret :)

Solen skiner men kylbagen är packad med massa godsaker och vi drar iväg idag för att njuta av solen på annan ort :)

Bjuder på lite sommarbilder tagna i varberg

 

 


Till er alla.....


Dags för mig att vara social så jag säger go´natt till er alla nu :)


Natural Skin Care Tender Care

Ett litet tips från oriflame

Dom flesta som känner till Oriflame har säkert ngn gång hört talas om denna produkt eller kanske testat den.


Universalvårdande kurcreme. Mjukgör och lugnar torr eller irriterad hud. Använd på irriterade hudområden över hela kroppen. 15  ml.

Detta är nog en av de produkter som säljs mest av, de som testat den älskar den!

Nu kommer denna även att säljas som ett "lipstick", perfekt om man använder den just för läpparna.






Vill ha....



Strålande sol och värme, att få ligga på stranden och bränna sig riktigt ordentligt....åh vad jag längtar efter en sån dag!!

Att få koppla av med en bra bok, att få slumra till en stund....

Undra när jag får en sån dag....


Go´kväll

En heldag på jobbet är avklarat och just på det stället kommer jag inte jobba ngt mer nu innan i mitten av augusti.

Förmiddagen var lite kaotisk kan man säga men det lugnade sig, matlagningen har jag tagit hand om idag och lunch o middag har jag gjort.

 

Sen var jag duktig och bakade med så det blev lite fika :)



Men nu när jag är hemma igen så överlåter jag matlagningen till älsklingen så om en stund så blir det grillat :)



Men innan maten är klar så hinner jag nog med lite bloggläsning ;)


Ny vecka

Så var det måndag igen och ny vecka, kanske semestern börjar för ngn och kanske tar slut för ngn just idag, för mig innebär det jobb. Jobbar hela dagen idag :(

Känns iaf skönt att veta att man inte är inomhus hela tiden på jobbet.

Bjuder på lite bilder från naturen så här på morgonkvisten :)







Hit kanske vi åker idag med jobbet, ser inte så märkvärdigt ut men det är iaf väldigt fint :)








Lördagen i bild :)

Regn och åska vaknade jag till i går morse, planen var att åka till varberg men vädret var likadant där så det blev till att sova ett par timmar till :)

Sen så kollade hjärtat med svärmor hur vädret var i varberg och det hade börjat klarna upp så det var bara att packa in ungarna i bilen och åka :)

En glad Liam innan avfärd....



Som ni ser så hade det börjat klarna upp här hemma med :)

Med bilen full av barn och picnickorg packad så åkte vi till varberg, första stopp blev torget. Torgdag....sånt är kul och jag fick köpt mig en tröja :) Måste ta kort o visa den ngn dag :)

Sen åkte vi ner till stranden, på väg ditt stannade vi o sa hej till några bekanta som hade huserat sig på en större parkering med buss och husvagn. Passade på att spana in husvagnen eftersom det var just den som vi ska få låna framöver , den va godkänd av mig :)

Sen då stranden så barnen fick leka lite och bada, jag höll mig från vattnet och satt o läste lite istället o kollade på medans hjärtat skapade lite konst i sanden som vi förevigade med ett foto som skickades till vännen Linda för att pigga upp henne mitt i all tristess ;)

Träslövs läge och besök hos svärmor blev nästa anhalt där det blev fika och barnen fick leka av sig lite mer :)



En god middag på resaturangen på campingen blev det sen där vi då också fick överaskande sällskap av Linda och Hans. Det va kul och lite lustigt samtidigt att de dök upp just där...världen är allt bra liten.

Klockan tickar på när man har trevligt så det var dags att bege sig hem, men först ett stopp till.

Nu stannade vi i stan igen så att barnen fick kolla lite på cruisingen



För er som missat det kan jag tala om att det vart Wheels & Wings i helgen :)



Efter detta var vi alla trötta och det var dags att åka hem, kan lova er att jag somnade gott efter denna dagen :)


Fun City

2 vuxna och 3 barn = 1000 kronor!

Det är fan inte billigt...sen tillkommer det lite dricka, glass mm. Som tur va hade vi iaf tagit med matsäck som vi åt där.

När man läser på deras hemsida så ser det fint ut och verkar väldigt bra men enligt mig är det väldigt b-aktigt och dom skulle behöva fixa till en hel del där. Något som jag reagerade på som jag inte gillade att vid alla attraktioner där det fanns personal så var det polacker, inte för att jag har ngt emot dom men dom kunde ju inte ett ord svenska och engelska verkade dom inte kunna heller.

Tycker att man åtminstone kan ha svensktalande personal där.

Barnen hade kul och var nöjda men jag tycker inte det är värt att läga de pengarna där bara. Det känns som att de bara ser stället som ngt att håva in pengar på.

Lite extra kul var att vi träffade Mira (tokmorsan) med familj där, då fick vi iaf några vuxna att samtala med som pratade samma språk som oss :)

På hemsidan står det att man kan möta indianer och cowboys i indianbyn och i vilda västern men det kan jag meddela att det fanns inte några, dom hade antagligen semester ;)

Här kommer lite bilder från dagen iaf.
(klicka på bilderna för att se de i större format)

   

   

   



Bilder från badlandet får jag visa vid ett senare tillfälle då älsklingen har de korten i sin kamera :)

Barnen hade iaf en kanonbra dag och de hade trötta föräldrar sen :)


Hur hinner ni med?

Så mycket bloggar att ta igen läsning på, massa inlägg varje dag.... hur hinner ni?

Jag vill verkligen uppdatera min blogg med lite roliga inlägg och bilder men jag hinner inte med. :(

Bara att uppdatera mig hos mina bloggvänner tar massa tid så tyvärr har jag inte ens kommenterat..... sorry!

Har jobbat hela dagen idag och imorgon är det jobb som gäller med hela dagen. Och emellan allt jobb jag har så är vi iväg på lite roligheter med barnen. Har faktiskt haft lite tur att springa på lite vänner dessa sagar med. :)

På fun city så träffade vi söta Mira (tokmorsan) med make och barn, och i går när vi satt på "restaurangen" på träslövs läge i varberg så kom min söta Linda med sin Hans :)

Så vi har inte gått under jorden helt kan jag meddela om ni undrar :)

Ska se om jag kan få in ett inlägg i kväll med lite bilder från ngt vi vart i väg på :)

Tills vi hörs igen....kram


Efterlyses?

Har någon sett denna?



Meningen var att jag nu skulle legat på stranden och pressat lite men istället har vi sånt här väder....



Men jag ska nog hitta solen ska ni se :)

I går hade vi iaf strålande sol när vi var på Fun City, kommer berätta mer om det sen i ett eget inlägg men just nu hinner jag inte. Nu blir det en dusch och sen ska jag åka till solen :)


Dagens nöje :)

I dag bär det av till Fun City i varberg så barnen får leka av sig, jag har inte vart där på väldigt många år så det ska bli spännande och se vad man tycker nu.

200 kronor kostar det per person så jag hoppas verkligen vi blir nöjda :)



Ett sent inlägg...

Hej alla söta läsare :)

Hoppas ni har det bra och att ni njuter av det härliga sommarvädret vi haft ett tag nu :) Dock så har det regnat rejät här en stund under dagen idag men det var bara behövligt.

Är väldigt dålig på att uppdatera här i bloggen och likaså med att lägga in bilder, tyvärr så har väl inte tiden funnits riktigt och så har jag kanske lite bloggtorka nu med..... skulle också kunna bero lite på mina koncentrationssvårigheter så visar sig mer emellanåt :(

Tänkte berättat om vad jag gjort i veckan och i går så jobbade jag men sen blev jag helt ställd...jag har jobbat ngn mer dag men jag kunde bara inte minnas om det var i måndags eller tisdags :( Kan lova er att det är inte alls kul när minnet inte vill vara med riktigt....

Kollade iaf almenackan och det var i tisdags jag jobbade, men vad jag gjorde i måndags har jag inte en aning om :( Kanske skulle kolla om jag skrivit ngt i bloggen då :)

Idag har vi iaf vart i Borås på kvällen med alla barn, det var torsdagskväll med uppträdande på stora torget. En mycket trevlig kväll :)

I morgon ska vi hitta på ngt kul med barnen, de vet inte vad det blir än så jag avslöjar inget här heller :) Ska försöka att skriva när vi kommit hem i morgon så får ni veta då.

Nu är det iaf läggdags så jag orkar upp i morgon, en stor kram till er alla!


God Morgon

Nu har nog många av er börjat er semester men för vissa så är det jobba som gäller än :(

I dag är en kort dag, 10 - 16 ska jag jobba. Hoppas dessutom på att få tag på chefen.....

Natten har vart jobbig, balkongdörren har varit öppen men det har ändå vart väldigt svettigt, och att man sen har lilleman jämte sig som klänger gör ju inte saken bättre :(

I går fick vi klartecken om en husvagn som vi ska få låna, planen är att vi ska åka bort några dagar v.31. Då ska Robin åka med och han ska ha med en kompis. V. 30 vill vi gärna åka iväg med de små barnen men det beror på om vi kan lösa det med Robin på ngt sätt.

Ser att klockan tickar iväg så det börjar bli dags för mig att hoppa in i duschen nu så jag hinner bli klar i tid.

Önskar er alla en underbar tisdag nu!


Lilleman smet....

För en stund sen kom han in och ville va inne o kolla film, så jag satte på en film. Efter en stund frågade han var hans dator var någonstans (han har en laptop), jag svarade han och sen försvann han.....

Jag har mina aningar om att han smitit upp till storebror för att försöka få va med och lana....haha


Hej mina vänner

Något blogginlägg kom tyvärr inte i går från mig, min tnke var ju att jag skulle ta igen lite bloggläsning och själv uppdatera mina kära läsare men istället sprang jag runt i lägenheten och plockade lite överallt för att få lite ordning. Dammsög gjorde jag nog klockan 22 i går kväll och Liam var ute o lekte med kompisar.

Det är verkligen jättehärligt att bo som jag gör , barnen är ute och leker till sent och har det jättekul.

Fick iaf gjort massa i går kväll och när jag väl var klar och hade nattat Liam så upptäckte jag en sak som gjorde mig på riktigt dåligt humör så datan hade jag inte ens igång i går.

Har inte ens fått tömt kameran på kort än som jag borde gjort för flera dagar sen :( Ska försöka hinna med det i kväll för då har jag ändå tvättid och måste hålla mig hemma.

Hade förväntat mig ett telefonsamtal från chefen nu på morgonen men det har inte kommit ngt ännu så nu packar jag ihop och drar mig till stranden istället. Ska lete upp en ny bok först som jag kan läsa för den jag påbörjat är INTE bra....

Ha en bra dag allihopa så hörs vi senare!


Sommar och sol :)

r

En ledig dag, känns underbart!

Denna dagen ska tillbringas på stranden och sen ska vi ha kalas i kväll för Fredriks pojk som fyllde år i fredags.

Har vart dålig på att blogga det sista så det känns som jag har lite att ta igen och jag har säkert lite bilder att visa er med :)

Lovar er en förbättring :)

Men nu blir det stranden för att bättra på solbrännan :)


Info från Dalen ikväll :)

Dalen är ju ett känt ställe här i lilla kinna så nu kommer lite info om hur kvällen är här idag en fredag som denna :)

Det kryllar av knott så det får snart bli att bege sig inomhus. Det är ju käntr för att va endel livade fester här men idag verkar det va lugnt, har väl sett några få personer med lite gott i sina påsar som gått förbi så man vet ju aldrig vad som kan hända här...

Lite barn är ute och leker, älsklingen pumpar en cykel med hjälp av brodern H.

Idag var ingen kul kväll att skvallra om för så här lugnt brukar vart en polisbil här och vänt :)


Tjoho....

Hallå där :)

Nu blir det att åka in till Borås för sommartorsdag i stan med lite livemusik, tyvärr så är det inte musiken som lockar idag eftersom det skulle va ngt dansband...hehe

Men stora sonen är där med en kompis så vi åker in för att möta upp och så får han åka med oss hem sen. Vi får väl ta en fika o kika lite i affärer, men ska jag hinna med lite affärer så måste jag nog slita mig från datorn nu så jag återkommer senare i kväll igen.

Kram


Nu är det dags.....

....att bege sig till jobbet

En kort arbetsdag idag och jag tror dagen kommer gå ganska fort :)

Varuleverans och middagslagning, sen är klockan 1 redan och efter det blir det en tur med bilen innan jag slutar.

Vad ska ni hitta på idag?


Morning....






Jobb och ledighet

Jobbat halva dagen och sen bara latat mig, skäms lite eftersom jag borde tagit vara på det fina vädret istället ;)

Sitter ute just nu iaf....fast i skuggan...hehe

Har en massa tvätt som väntar på mig inne som behöver plockas in i garderoberna....vill inte :(

Men det är nog bara att le o se glad ut och se till att få det gjort för tyvärr så försviner det inte av sig själv, och när hjärtat kommer hem så ska vi till M och S och hälsa på, men först ska vi ner till kinna och köpa söta bebiskläder för vi har vart lite lata och inte fått köpt ngt sen de fick sin lilla flicka.

Nä...dags att sätta fart....

Tjingeling ;)


Jobb och krångel....

Inte nog med att man ska vara på flera olika ställen och jobba, jaga timmar för att det ska gå ihop, ha koll på att jag gör rätt antal timmar.... Så visar det sig att mitt grundschema jag fått stämmer inte så nu måste jag få tag på rätt schema och sen räkna om allt igen!

Jag har förlorat massa lediga dagar på detta, massa ledig tid har lagts på att få ordning på allt och jag förlorar ekonomiskt på detta!

Nu är jag inte glad, så nästa vecka ska jag allt se till att det blir ordning på detta. Jag tänker inte förlora massa på att andra personer har klantat till det!

Blä...behövde bara spy ur mig lite!

Nu ska jag bli på bättre humör så nu blir det film istället :)


Stress....

Inte bra att sova bort halva dagen :( Känner mig lite stressad nu eftersom jag börjar jobba om 20 minuter....

Så jag önskar er alla en underbar dag nu så hörs vi senare igen!


Go´kväll

Så var det kväll redan, som vanligt har dagen bara försvunnit....

Har jobbat några timmar idag och sen vilade jag en stund, har vart jättetrött idag av ngn anledning :( Men pignade iaf till lite sen så  det blev middag här hemma och så gjorde jag mig till lite och bakade en ananaspaj, tänkte bjuda vännen Petra på en bit men hon skulle precis laga middag så hon fick ingen paj ;) Men vännen Nine och Jens fick iaf lite fika :)

Oriflamebeställning är gjord ikväll med och nu är det bara tvätten som väntar på att bli hämtad..... sen kan jag äntligen få krypa ner i sängen :)

Humöret har väl inte vart det bästa idag och det är bara att konstatera att det inte är lätt att vara tonårsmamma....

....alla andra får ju göra det och det osv. Känner ni igen det?

Hur vet man egentligen vad man ska tillåta och inte? Önskar att det fanns ett facit....

Sen tror jag nog att jag får ha en lektion med sonen i att öva på klockan för den verkar han inte alltid kunna så bra ;)

Natti natti säger en trött tonårsmamma just nu...


Sommartorsdagar i Borås

SOMMARTORSDAGARNA® 2010

1 juli – Erik Grönwall 
8 juli – The Playtones 
15 juli – Mange Schmidt 
22 juli – Nanne Grönvall & Timoteij 
29 juli – H.E.A.T. 
5 aug – Salem Al Fakir 
12 aug – Sven-Ingvars 


God morgon



Måndag morgon och solen skiner

Idag blir det lite jobb och sen får det nog bli lite städning här hemma och ikväll ska här tvättas....ingen vila här inte ;)

Men nu är det dags att ringa Johanna o kolla så hon är vaken, hon ska passa lilleman en stund sen när jag jobbar...


God morgon

Nu blir det en så där konstig vecka för mig igen då jag inte kommer kunna hålla ordning på dagarna, min arbetsvecka börjar nämligen idag. Så idag blir det som måndag för mig :(

Som vanligt tar jag det väldigt lugnt på morgonen och hela förmiddagen försvinner så nu borde jag dricka upp mitt kaffe och sen klä på mig så dagen kan börja. 1,5 timme kvar innan det är dags att jobba....


En heldag i Varberg....

Började dagen med att åka ner till varberg, där fick vi köra runt en bra stund innan vi ens hittade en parkeringsplats. Sen blev det lite fika innan vi begav oss till fästningen där det var medeltidsdagar. Det var väl sådär...barnen var väl nöjda men mer än så var det inte.

Sen begav vi oss till stranden istället vilket var behövligt i denna värmen som vart, badkruka som jag är så badade jag inte trots värmeböljan, men svalkat fötterna fick jag gjort iaf ;) Det blåste en del vilket var skönt...om man bortser från all sand jag hade på mig sen. Hårbotten var full av frus och öronen ska vi inte tala om, det blev en rejäl kroppspeeling med grus när man ställde sig i duschen hemma :)

Det har iaf vart en riktigt skön dag och jag längtar redan tills jag kan få åka o läga mig vid havet igen, och om vädert håller i sig så bör det bli på fredag...är inte ledig innan dess :(

Dags att natta lilleman och om inte jag somnar med nu så återkommer jag sen :)


Midsommarbild


Dags för lite frukost sen är vi redo för denna dagen :)

Känns skönt att ha förberett allt redan i går, bara det sista som ska pacas ner. Batteriet till kameran har suttit på laddning under natten så idag ska det fotas med :)

Har vart lite dålig på att visa bilder det sista så här kommer en bild från midsommar, hinner bara ladda upp en enda nu så jag har valt den som visar mest att det ä midsommar :)



Söta Nathalie i sin fina krans (diadem)


Medeltidsdagar....

I dag ska vi bege oss till Varberg, närmare bestämt till Varbergs fästning där de har medeltidsdagar i helgen.


Medeltida marknad på borggården med hantverkare, gycklare, dansare och musiker. Ett späckat program där du kan uppleva medeltiden med alla sinnen i en unik historisk miljö. Här möter du bågskyttar, Bockstensmän, krukmakare, träsnidare, väverskor, prinsessor och smeder. Låt baderskan tvaga dina händer eller fötter med tång eller smaka grillat kött från Restaurang Borggården. Medeltiden ger mersmak!

Barnen ser verkligen fram emot detta och jag tycker själv det ska bli lite kul eftersom jag inte vart på ngt sådant tidigare, dock så är jag lite orolig för att det kommer bli för varmt att gå där. Men badkläderna är packade ,ed så vi är redo för ett besök på stranden sen med :)

Matsäck fixade jag i går kväll lite goda smörgåsar och så blir det pannkakor :)

Idag är det barnens dag!





Fredag?

Det har sagts till mig idag att det är fredag.... har haft lite svårt att ta in detta....

Vart har alla andra dagar tagit vägen denna veckan?

Snart säger ni att det ä söndag och då är det dags att jobba för min del :(

Idag har tydligen vart en väldigt varm dag med, det hoppade jag över genom att sova bort några timmar mitt på dagen istället för att vara ute och bättra på solbränna...skärpning!

I morgon är det iaf lördag och då har vi planer så i kväll har jag passat på att förbereda för morgondagen, så egentligen borde jag ligga nerbäddad nu för att orka med morgondagen.

Bäst att säga god natt nu så kikar jag in i morgon bitti igen!


Läkarbesök och jobb

Så har man vart en duktig flicka idag och blivit stucken i armen, och inte blev jag ledsen och inget klistermärke fick jag heller ;)

Har tagit lite olika prover för att se vad som är fel på mig...hehe, nä...så allvarligt är det inte. Lite extra trött och lite sömnsvårigheter osv bara. Men det ska nog bli människa av mig med :)

Älsklingen är min klippa och tog med sig lilleman till bassängen en stund nu så jag få lägga mig och vila, fast jag fick nyss ett telefonsamtal om jag kunde jobba i kväll..... Det var en svår fråga.....

tackade nej eftersom jag då hade fått lämna bort Liam hela kvällen men timmarna hade jag behövt, men samtidigt är jag inte orolig över att få ihop mina timmar ändå eftersom jag nu är inne på tre olika ställen och jobbar. Hade jag tackat ja idag så hade det blivit ett fjärde ställe ( tur man är flexibel ) Men det känns lite rörigt att va på så många ställen, kan undr hur lång tid det tar innan jag dyker upp på fel ställe när jag ska jobba..hehe, mycket att hålla ordning på :)

Nu blir det iaf en stunds vila innan det är dags för matlagning, apoteket får jag inte glömma idag heller....


Morning....

Morgonkaffet snart avklarat så nu ska jag bege mig till dagis, idag ska Liam bjuda alla barnan på glass eftersom det är hans sista dag. Känns konstigt att han inte ska dit mer sen....

Tyvärr så är inte alla hans fröknar där eftersom många redan börjat ledigheten, därför bestämde vi att vi gör ett besök där när alla ä tillbaks från semestern med så Liam kan få lämna en liten present med.

Men nu blir det glass i stora lass :)


Vem är jag?

Undrar ibland vem jag egentligen är?

Känns som jag tappat bort mig själv.....

Jag är en mamma, jag är en flickvän, jag är en vän, jag är en arbetskamrat till mina kollegor, jag är en syster, jag är en dotter .....

Hur får man ihop allt?

Jag vill göra alla nöjda men jag räcker inte till, jag behöver andas emellanåt med, vill inte behöva förklara ngt jag själv inte kan förstå.

Jag vill så mycket men min kropp och hjärna hänger inte med

Förlåt för att jag är den jag är.....


God Morgon!

Vet inte vad det är med mig men de senaste nätterna har jag sovit dåligt och vaknat med huvudvärk :(
Ikväll får det bli att lägga sig tidigt och ta igen sömn och hoppas på att det hjälper.

Nu ska jag iaf kila iväg och lämna Liam på dagis, det är näst sista dagen för han....för alltid!

Efter sommaren blir det ju förskolan...hehe, kan inte fatta att tiden gått så fort.


Lekt lite :)


Först orginalbilden




Sen lite ändringar....







Vilken bild tyckte ni bäst om?


Sött....




Favoriter just nu!

Lite tips från Oriflame :)

Här kommer några av mina favoriter just nu, som dessutom finns till ett mycket bra pris just nu :)


Shower Gel with Moisturising Coconut & Ricemilk

Duschgelé med återfuktande kokos- och rismjölkextrakt. Ger huden näring och gör den mjuk och len. 400  ml.

Vanligtvis är flaskan på 200 ml så bara det att den säljs i den större flaskan nu är ju toppen, och till ett pris av endast 39 kronor!

Så om ni gillar cocosdoften precis som jag nu till sommaren tycker jag absolut att ni ska köpa den nu!


Optimals Oxygen Boost™ Face Mist

Uppfriskande ansiktsmist med brunalg och det återfuktande komplexet Aqua-Boost. Hjälper din hy att andas fritt. Spraya över ansikte och hals. Kan användas över makeup. 150  ml.

En helt underbar facemist som kommer vara ett måste för mig under hela sommaren, trodde inte innan att det skulle vara så märkvärdigt men nu när jag väl testat så är jag helt fast :)

Säljs nu för endast 65 kronor!


Natural Skin Care Tender Care


Universalvårdande kurcreme. Mjukgör och lugnar torr eller irriterad hud. Använd på irriterade hudområden över hela kroppen. 15  ml.

Denna säljs nu för endast 65 kronor!

Denna lilla burk är nog en av de produkter som säljs bäst skulle jag tro, folk som köper den använder den till allt möjligt som tex.  torra läppar, armbågarna, torra utslag och ibland på hälarna.




Om

Välkomna till min blogg! Presentation kommer inom kort och fram tills dess så tveka inte att fråga om det är något ni undrar över. Lämna gärna en liten kommentar när ni vart här. //Petra

RSS 2.0