En svalare dag....

God morgon får jag väl säga trots att det inte är morgon längre :)

Fast jag och lilleman har inte vart uppe så länge så för oss är det morgon, idag låg vi kvar länge i sängen och tittade på tv och hade det mysigt.

I dag blir det att vila från solen eftersom det är betydligt svalare ute, kan behövas med en sån dag med så man får gjort ngt inomhus. Lite städning är ett måste här hemma kan jag meddela er. Passar bra idag eftersom Liam ändå ska till en kompis i eftermiddag och leka.

Handla behövs göras också men mer än så har jag inte planerat, får väl se vad man hittar på under dagen.

Dags att dra sig från datorn nu och få lite gjort :)


Semesterplaner....

Har ni några semesterplaner?

Ni kanske kan dela med er av lite tips på roliga saker man kan göra, gärna sådant som passar barn :)

Sen undrar jag en sak....ni som har barn, kommer ni hitta på ngt kul i sommar utan barn?

Ibland kan det ju vara skönt att göra något kul utan barn, sånt som barn inte är så noga med. Jag har ju en tonåring hemma som inte alls är pigg på att göra något. Det enda han vill göra i sommar är att åka till liseberg. Just det gör det hela lite svårare.....

Har i många år velat åka till stockholm, och vill även till Eskilstuna för att besöka min morfar som jag inte träffat sen jag var 14 år. Han är gammal nu så man vet ju aldrig hur länge till han kommer vara i livet :(

Fredrik vill jättegärna att vi åker dit och då hade det ju vart perfekt att ta det i samband med ett besök i stockholm med, tyvärr så vet jag inte om det kommer bli av :( Robin vill absolut inte åka med......

Att kunna åka bort ett par dagar kan för andra vara en enkel sak men för mig är det inte så, jag är mamma på heltid och jag är inte bortskämd med att ha folk omkring mig som gärna ställer upp som "barnvakt" några dagar, inte speciellt lätt heller när det gäller en tonåring ;)

Jag är glad över att vara mamma på heltid och min stora pojk är verkligen mammas pojk, men ibland behöver även en mamma få en paus....

Men men....vad är en bal på slottet.....

Ska natta mig nu istället för att deppa ner mig...i morgon är en ny dag...och en ny dah kommer alltid med nya möjligheter :)


Epilator?



Är för feg för att vaxa så jag kör på rakhyvel istället, men kanske är det smidigare med en epilator?!

Hade vart jättekul om man blev utvald till att få testa Philips nya epilator SatinPerfect, har funderat innan på om man skulle skaffa sig en epilator men tänk om jag inte tycker om den...känns som att jag inte har råd att göra en sån chansning.

Så nu håller jag tummarna för att jag kanske kan få testa en :)

Har du någon erfarenhet av en sån här?


Sol och bad

Om en stund blir det bassängen för lite sol och bad :)


Inga nyheter....bra eller dåligt?

Inget nytt efter gårdagens händelse, vet inte om jag kan kalla det bra eller dåliga nyheter när man inte hört ngt alls. Just nu verkar det mest konstigt.....

Vaknade med huvudvärk idag som jag nu försöker bota, idag kommer lilleman hem så det gäller att va pigg så man orkar med hans tempo :) På midsommar när jag träffa han va han väldigt mammig och gosig....härligt :) Hoppas han e det idag med!

Ska snart starta upp dagen här och få lite ordning så jag inte behöver städa massa sen idag.

Ska försöka hinna med solen en stund sen med :)


En sån kväll....

Satt ute med en kopp kaffe och en bok och njöt av en härlig sommmarkväll för några timmar sedan, helt plötsligt så ändrades min lugna kväll.....

Jag bryr mig om mina nära och kära och även vänner som en gång i tiden var nära vänner, och som idag man kanske har på mer avstånd. Kan jag göra ngt för att hjälpa så gör jag det.
Det har iaf vart en omtumlande kväll på många olika sätt och jag hoppas att allt blir bra till slut, har många tankar nu fast det enda jag kan göra är att försöka slå undan dom för jag kan inte göra ngt mer nu ändå.

I morgon är en ny dag och då hoppas jag på lite bra nyheter :)


Inköp på internet.... hur gör ni?

Handlar ni mycket på internet?

Är lite nyfiken på hur ni brukar göra era betalningar då för at det ska kännas säkert?


Matlagning i värmen.....

En dag som denna då solen skiner som den gör så är matlusten inte på topp och att stå i köket för att laga mat är inget som lockar heller, men trots det så är det ett måste idag.

Idag är det jag som fixar maten på jobbet men det är inte jag som bestämt vad det ska bli, men gott blir det iaf :)

Detta är vad vi ska äta idag, fast jag tror att jag gör en enklare variant än denna.... ;)



Smarriga hamburgare blir det alltså idag :)


Ny människa :)

Tänk vad en dusch och lite mat kan göra :)

Känner mig som en ny människa och är nu redo att starta dagen

En kopp kaffe till bara och en cig, sen är jag redo att bege mig til jobbet :)


Ny vecka - Nya möjligheter

God morgon alla solstrålar :)

Måndag idag och ny vecka börjar, den börjar med sol....det gillar jag :)

Klockan tolv börjar jag jobba så tyvärr blir det inte att ligga ute i solen idag, istället ska jag försöka få lite ordning här hemma. Det jag gillar minst med denna årstid är att det blir så smutsigt inomhus, tycker det dammar myket mer än vanligare....sånt är stresande för mig :( Jag är inte jätte pedantisk av mig men jag försöker ändå ha rätt så bra ordning hemma.

Vill ha semester och massa ledigt nu men i sommar känns det som att jag inte har ngn riktig semester även om jag är ledig massa. Och idag känns meningslöst att jobba, vi kommer vara 3 personal och vi har en brukare bara..... snacka om skillnad mot när man jobba i äldreomsorgen då man ofta va 2 personal på 10 brukare!

Önskar er alla en riktigt härlig dag nu!
Njut av solen!


Flitiga bloggvänner :)

Har inte tagit mig så mycket datatid de senaste dagarna så  ikväll har jag tagit igen endel, måste berömma mina kära bloggvänner som vart otroligt flitiga med blogginlägg :)

För att jag inte skulle behöva sitta här hel natten så har jag vart snål med kommentarer, hoppas ni förlåter mig :)

I dag har jag och hjärtat tillbringat dagen vid havet igen, var lite skeptisk till detta först eftersom himlen var täckt av moln men det lättade sen så det blev en riktigt bra dag ändå.

Efter att ha latat mig i solen 2 dagar i rad så har jag även hunnit med att läsa ut en av mina senaste böcker. Den va helt ok.



Funderar på vilken bok jag ska ge mig på härnäst....

Men ikväll blir det ingen läsning iaf, istället är det strax sovdags för min del. I morgon är det jobb som gäller igen, tråkigt att jobba kvällen bara men skönt med sovmorgon :)

Hade tänkt lägga in lite bilder från helgen men tyvärr krånglar det när jag ska föra över korten från kameran till datorn, det fungerade en stund i går sen stod det helt plötsligt att kameran inte får ngn kontakt med datorn....

Fattar inte vad som hänt?!

Irriterande är det iaf och jag hoppas älsklingen kan lösa problemet åt mig :)

Nu säger jag iaf natti natti :)


En dag i solen...

Har tillbringat några timmar vid havet idag, det blåste endel men vi hittade ett bra ställe med lä så det va riktigt behagligt :) Var helt säker på att solen inte tog ngt på mig idag men när vi kom hem kunde jag konstatera motsatsen :)

I morgon blir det havet igen....underbart!


Midsommardagen

Hur mår ni idag? Blev det kanske en och annan snaps i går? :)

Själv mår jag bara fint, gårdagen blev en riktigt bra dag. Lite mys med barnen och på kvällen blev det grillning med goda vänner. Naturligtvis vistades vi utomhus men det blev lite kyligt och Robin var lite smått utttråkad så vi gav upp i god tid. Väl hemma igen bäddade vi ner oss och satte istället på en film, en film som vi hört skulle va riktigt bra...bröllopsfotografen...men nääää, den va inte alls bra!

Idag är vi iaf pigga och utvilade och funderar på om ví ska dra oss neråt kusten idag.

Vad ska ni hitta på idag?

Lite morgonmusik....



Hej hopp...

En underbar dag med massa sol , härligt :)

Men vart har dagen tagit vägen?

Trodde jag skulle kunna ligga ute och sola lite idag men det hanns inte med, precis som alla andra var vi tvugna till att bege oss till affären. Tvätta skulle jag göra med under dagen men första maskinen ligger i först nu eftersom det var upptaget tidigare.

Äh...känner inte för att blogga nu. Vill ut o leta upp solen innan den försvinner för dagen :)


Snart....



God Morgon allihopa!

45 minuter kvar innan jag går på mitt första dygnspass, känns konstigt att snart gå till jobbet och sen veta att man inte är hemma innan i morgon igen....

Har iaf lagt ner en bok som jag tänkte börja läsa, det är Guccikrigen som får följa med mig till jobbet :)

Någon som har läst den?



Nu är det dags iaf att dra mig från datorn för att fixa ordning mig och packa väskan så jag får med mig allt jag ska till jobbet.

I morgon när jag kommer hem är det torsdag och då har jag ledigt ända tills på måndag sen :)

Önskar er alla en riktigt bra onsdag!


Inget kul alls

Skulle lika gärna kunna strunta i att blogga nu eftersom det bara är massa jobb i huvudet på mig, räkna timmar...plus ena veckan, minus andra veckan och så ska man få det att gå ihop i slutändan på ngt sätt och ändå få så mycket som möjligt ledigt....

Möte med en av cheferna nästa vecka....fattar inte varför eftersom det ändå är jag som fått ordna upp allt med mitt schema. Jag har stenkoll nu så jag anser att det inte behövs ngt möte och de ska istället baa lita på mig :)

När denna sommaren är över så känns det som att jag skulle behöva en riktig semester innan det är dags att ta nya tag och verkligen få prova på det nya jobb som jag fått utan att behöva vara på massa andra ställen.

Som sagt...inget kul att blogga om just nu!

Säger god natt istället, börjar jobba 09 i morgon bitti och slutar inte innan 09 på torsdag morgon, ett helt dygn att jobba :(


Härliga tisdag :)

Känns som att det är onsdag idag eftersom min arbetsvecka började i söndags redan men det är bara att påminna sig om att det allt bara är tisdag. Hur många arbetsdagar det blir mer denna veckan för mig vet jag inte än. Och som vanligt får man inte tag på cheferna i denna kommun som man söker :(

Börjar jobba klockan 13 idag men innan dess tänkte jag ta en sväng förbi mitt gamla jobb och säga hej :) Saknar mina gamla "tanter" där.

Men nu blir det att ta hand om disken först...



;)


Statistiskmätare?

har tidigare nämnt att mätaren jag har på sidan inte stämmer överens med den på blogg.se och ikväll gör den verkligen inte det.

På blogg.se har mätaren skjutit iväg rejält...den måste ha fått fnatt...haha

Skulle den stämma så måste det vara ngn som länkat mig som gjort att det blivit så...konstigt. Får ta och kolla detta i morgon tror jag så ser jag om bloggen vart länkat ngn stans.


Midsommarmat

Det börjar närma sig midsommar och då äts det massa gott.

Nu är jag lite nyfiken på vad ni brukar äta för gott på midsommar?


Andra dagen...

I går hade jag introduktion på ett nytt arbetsställe, det var hur lugnt som helst och mycket information att ta in. Det gjorde mig helt slut så jag somnade gott väldigt tidigt i går, tur va väl det eftersom jag idag började 06.30 för att göra andra introdagen. Denna dagen har vart lika lugn, blir nästan galen av att inte göra ngt.... Stor skillnad mot mitt tidigare jobb och jag vill ju gärna ha mycket att göra så det blir väldigt trist för mig detta :(

I morgon är det intro igen och då ska jag försöka få ihop ett schema för mig över sommaren.... behöver nog pratat lite med ngn chef också.... Jag har ideér för att allt ska bli så bra som möjligt, hoppas nu bara att de lyssnar på mig :)

Tog iaf en stunds vila efter jobbet idag så nu är jag piggare igen och orkar ta igen lite datatid :)

Nu ska vi se vad alla mina bloggvänner hittat på i solen idag ;)


Dagens goda gärning...trodde jag iaf ;)

Inget regn i sikte...än iaf....

Satt ute och rökade för en stund sen, såg på bordet en burk med sniglar i som barnen hade i går. Tittade på burken och såg att de hade huvudet utanför skalet och jag tyckte synd om dom eftersom dom inte hade ngn mat, så även om jag tycker dom är äckliga plockade jag lite gräs och la i burken.... men efter en stund inser jag att de stackarna inte lever längre....

Får nog ta ett snack med lilleman idag att om man samlar på små djur så måste man se till att de har mat också.


Äckligt

Utanför mitt är det invaderat av massa sådana här äckliga




Bakverken

Conflakesdrömmar och havrerutor med nougat



Kolakakor


Dagens bakning

Tre sorters kakor har jag hunnit med och bakat idag, och nu står en citronpaj i ugnen :)

Har bakat cornflakesdrömmar, kolakakor och havrerutor med nougat :)

Känner mig helt slut nu och vill inte se köket mer idag :( Kvällens matlagning överlåter jag åt älsklingen och själv så ska jag ta igen min missade datatid :)

Ska se om jag kan få in lite kort i datorn med.

Dags att kolla pajen.....


Bakdag?

Lite trist väder idag så jag funderar på att göra detta till en bakdag :)

Tror barnen skulle kunna tycka att det är lite kul med, och så måste vi ju passa på att fylla upp frysen nu med så den inte bara står tom. Har ett födelsedags kalas i juli med så då kan det ju va bra att ha lite hemma.

Tanken är så nu iaf och jag har skrivit handlingslista för att kunna baka 4 olika saker idag tror jag, frågan är nu bara om jag kommer att göra det...hehe

Tror ni att jag kommer va så duktig?

Men innan jag gör ngt annat idag så har jag ett måste, och det är att införskaffa mig en ny almenacka...och det är inte det lättaste kan jag lova :(

Har ni krav på hur en almenacka ska se ut?


Roxette spelar för Victoria och Daniel

För er som missade bröllopskonserten igår så bjuder jag er på detta klipp :)


Lördag

I dag kommer bröllopsklockorna ringa för Victoria och Daniel, kommer ni följa dagen på tv?

Är jag hemma kommer jag nog ha på tv:n en stund iaf i eftermiddag. I går kväll efter jag och Liam hade kollat film slog jag på tv:n och då var det konsert för Victoria och Daniel, såg ju bara endel i slutet men det va bra. Tycker det va lite häftigt när Roxette upträdde och de fick alla som var där att ställa sig upp. Det märks att Roxette är en stor grupp :)

Avslutet var riktigt bra med, såg ni det inte så tycker jag ni ska se detta klipp :)


I´m alive....

Fast jag känner mig nästan halvdöd, kroppen är iaf helt slut :(

Har inte gjort ngt särskilt men det har vart väldigt mycket denna veckan och idag har jag fått lite mer info angående mitt nya jobb...eller jag kanske ska säga mina nya jobb. Det kommer bli 3 olika arbetsplatser för mig som det ser ut nu .... känner mig lite smått förvirrad just nu.

Fast mer förvirrad än mig är nog den förbannade flugan som surrar omkring mig nu...jobbig jävel!

Kikade bara in snabbt här men nu ska jag återgå till mitt mys med lilleman, som förövrigt ligger precis jämte mig nu :)

Bästa fredag kvällen önskar jag er alla!


Fredag morgon

God Morgon

Var är solen?

Lite jobb idag och sen blir det 2 dagars ledighet, ska verkligen njuta av de dagarna. Hade vart skönare med lite sol då med :) Men inga planer för helgen finns....förslag någon kanske?

Kollade lite på nyhetsmorgon nyss och det är bara bröllopsprat, kocken lagade mat i bröllopets tecken....

Tycker det är lite överdrivet.

Ska ni titta på bröllopet på lördag? Tillhör ni kanske dom som kommer sitta som klistrade framför tv:n hela dagen?

Jag är inte noga med det men jag kommer säkert kolla just på bröllopet ändå :)


Go´kväll

Sena kvällen redan och snart läggdags. I morgon är det jobb igen, sista introdagen på mitt nya jobb. Fast det kan också bli sista dagen jag är där på väldigt länge..... detta hänger ihop med alla krångligheter som är just nu. Verkar som att det blir ny intro nästa vecka på ett annat ställe, tur att man är flexibel av sig ;)

Nu ska jag läsa lite info som jag kan ha nytta av inför sommarens jobb :)

Natti natti


Hej hopp....

Redan eftermiddag.... dagen bara försvinner....

Fick tag på personen jag sökte idag men inte är jag mindre förvirrad för det men jag har ett hopp om att det blir bra till slut iaf. I morgon borde alla mina förvirringar vara borta.....

Mer om dagen då.....

Hjärtat har vart och gjort klart sin tatuering och sen tog han barnen med sig till bassängen en stund medans jag hade vännen Nine på besök. Lite matlagning blev det med så nu hoppas jag att familjen är mätta och belåtna :)

En kopp kaffe blir det nu och sen bär det i väg på lite ärenden.

Insåg idag med att jag behöver mera linnen, lite längre modell helst. Ljusa färger måste det va med. Konstigt att man alltid kommer på nya saker som är livsviktiga och som man bara MÅSTE ha.....

Vad hittar ni på en solig dag som denna?


Storbak :)

Efter vad jag skrev häromdagen om att hjärtat skulle baka så vågade han nog inte annat, och eftersom frysen nu är lagad med så var det bara att sätta i gång :)

Så i går medans jag jobbade så hade älsklingen storbak hemma med alla barnen. Hehe... dom har vart jätteduktiga och bullarna var supergoda :)

 


Morgonirritation....

En ledig dag och inga tider att passa, hade bestämt mig för att ta vara på denna dagen och bara njuta.....

Vad händer?

Vaknar strax före åtta, studsar upp ur sängen för att ringa ett viktigt samtal. Ville få det ur världen så jag kunde koppla av sen och kanske lägga mig en stund igen.

Men inte....här sitter jag än och har fortfarande inte fått tag på den person jag söker! Blir galen, det är jätteviktigt. Och hjärnan har gått på högvarv här på morgonen för att försöka hitta egna lösningar på problemet jag har.

Hatar att inte veta, att inte kunna planera....

Denna sommar kommer bli katastrof!!

Om jag bara får tag på den jag söker idag och så har jag sen ett möte på fredag och efter det så kommer nog det kännas bättre (förhoppningsvis)

Idag är jag negativ och humöret är inte på topp!!


Borde sova...

Är hur trött som helst så egentligen borde jag ligga nerbäddad jämte lilleman och sova nu...men inte då....

Men snart ligger jag där, behöver bara få varva ner och släppa tankarna lite och då passar det bra att kolla lite bloggar :)

Känns som det är lite mycket för mig denna veckan men det löser sig nog snart (hoppas jag....) Istället för att få njuta av att jag fått ett nytt jobb så har det inneburit endel krångligheter :( Dessa små krångligheterna beror nog på dålig kommunikation eller kanske inte så tydlig information mellan olika personer.

Men jag vet att det kommer lösa sig denna veckan men hur det blir löst är ju frågan?!

Men i morgon förmiddag ska jag fokusera på SÄLMA projektet i stället, det ska bli kul. Och jag hoppas att MAS:en kommer vara med då. För er som inte vet vad MAS är så är det den Medicinskt ansvariga i kommunen. Och om han är med så kommer jag få svar på en fråga som jag tagit upp gällande vems ansvar olika saker är, om det ligger på oss undersköterskor/omvårdnadspersonal eller sjuksköterskorna.

Jag och en Ssk är inte överens riktigt där och jag är enveten...jag hävdar bestämt att jag har rätt...hehe. Så nu hoppas jag att jag har det med så jag slipper att ha fel...hatar att ha fel när jag känner mig så säker som jag gör i just denna frågan. (har jag fel så ska jag se till att få till en ändring så att jag ändå får rätt sen...hehe)

Nu svävade jag i väg.... skulle ju bara säga Go´natt :)


Som jag anade....

Frysen gick sönder!

Så nu skickar hjärtat iväg mig för att köpa en ny konstig sak till frysen så den kan fixas igen. Tänk om han hade lyssnat på mig från första början....


Tisdag morgon

God Morgon

Snart bär det av till Borås för röntgen och besök hos Ortopedläkaren med Robin, nu håller jag tummarna för att detta blir sista återbesöket.

Sen kommer lilleman hem idag, härligt! Då blir det kramkalas :)

I kväll ska jag i väg på ett litet möte skulle man kunna säga, kan inte skriva mer om det här i bloggen för man vet ju aldrig riktigt vem som läser :)

Ska också försöka få tag på chefen idag för att få lite rätsida på endel frågetecken....

Robin verkar inte vilja gå upp idag :( Dags för mig att se til att få liv i tonåringen ;)

Ha en underbar dag!


Första dagen avklarad

Första introdagen på min nya arbetsplats är avklarad :)

Det kändes bra och personalen jag jobbade med idag var jättetrevliga och jag kände mig välkommen :)

Kommer nog ta ett tag innan jag kan njuta av att ha det lugnt på jobbet för det var verkligen jättelugnt...hehe. Måste nog säga att det var för lugnt för min del, men det kommer nog ändras när man väl kommit in i arbetet lite mer. Då kan man nog alltid hitta ngt som behöver göras.

Så här kommer min vecka se ut:

Måndag - Intro på nya jobbet 8:30 - 16:30
Tisdag - Återbesök på ortopeden 10:30 med Robin + röntgen 9:30
Onsdag - Projektmöte 9:30 - 11, Intro på nya jobbet 14:00 - ?
Torsdag - Inget planerat :)
Fredag - Intro på nya arbetet dagtid

Veckans måste!

Införskaffa mig en ny kalender som börjar gälla snarast ( min är inte läsbar längre )

Nu är det sängen som gäller för min del, förkylningen vill inte ge med sig och det tar på krafterna. Är dessutom trött efter all ny info som jag fått idag...undra hur mycket jag minns i morgon?!

Trots att jag är ledig i morgon så ska vi upp tidigt för att bege oss till Borås, hoppas verkligen detta är sista återkontrollen.




Åhhh....

Varför kan inte killar lyssna på oss tjejer??

Pratade med älsklingen innan och då var hans bror där, frågade om de nu hade vart duktiga och burit upp frysen?

Jodå, men de visste inte om den funkade..... ringer dig om en timme...

Hmm...Varför skulle den inte funka?

Dom vädrade lägenheten med.....

Älskling...Ni satte väl inte i kontakten med en gång???!!
Jag har sagt MASSA ggr att en frys måste stå ett tag innan den får startas efter att den förflyttats....

Hmm....väntar otåligt på samtalet från älsklingen nu för att höra hur detta slutade....

Killar!!

;)


Min tidsplan....

Jag har ju en förmåga av att aldrig komma i säng i tid men idag har jag en plan, senast 22:30 ska jag va i säng...tror ni jag lyckas?

hehe...nä, klockan är just nu 22:20 så till halv hinner jag nog inte men efter detta inlägg släcks datorn ner så kanske att jag är i säng 22:45 :)

Vill ju vara utvilad i morgon på nya jobbet, och jag ska åka buss dit, hmm...åker typ aldrig buss :(

I går när jag va på hemköp passade jag på att ladda busskortet som jag haft liggandes, laddade med 200 kronor och så fick jag 50 kr in på kortet med eftersom panten för korten tydligen sänkts från 100 till 50. Det tackar jag för. Enligt mina beräkningar skulle jag då ha 250 kronor på kortet sen, men jag hade 390!! hade tydligen laddat detta kort ngn gång för längesen och sen inte använt det...hehe Så kan det gå ;)

Slut på babblet i kväll, säger natti natti nu och håll tummarna för mig i morgon!


Mätt och belåten....

Maten smakade utsökt :)

Nu blir det en sväng till Kerstin och där kommer vi bjudas på en kopp kaffe :) Ska se om jag kan få till ngn mer försäljning på Oriflame också innan jag skickar beställningen i kväll :)
 Brukar ni handla ngt från Oriflame?
vad är eran favoritprodukt i så fall?


Allt är i sin ordning

Hjärtat står och lagar mat och jag sitter vid datan :)

Och förut kom jag med den mest briljanta idén idag, eftersom hjärtat ska ha lite semester i veckan så tyckte jag att han kunde passa på att baka lite. Det är ju alltid bra att fylla upp frysen nu till sommaren, det brukar ju packas en hel del fikakorgar under sommarmånaderna :)

Själv ska jag ju jobba endel i veckan och eftersom det är nytt jobb så kommer jag troligtvis bli lite tröttare än vanligt, mycket ny info som ska in.

Får väl se om älsklingen tog mitt förslag på allvar :)



Ge nu lite förslag på vad hjärtat ska baka!!!

Massa goda förslag önskas :)


1 dag kvar

I morgon börjar jag på mitt nya jobb :)

Kan inte fatta det riktigt än, denna veckan blir det lite introduktionsdagar så jag kommer in i det. Ska försöka få lite klarheter över mitt schema med.

Men nu är det söndag och ledig dag och den ska jag njuta av, lite städning får det bli sen skulle jag vilja baka...men det kanska jag hinner ändra mig med...får väl se....

Men innan allt tråkigt så ska jag kolla med hjärtat om vi ska hitta på ngt :)

Idag regnar det iaf inte så då får man passa på, vad hittar ni på idag?


Kvällens måltid :)

I kväll åkte jag och hjärtat till Gästhuset och åt, det var gudomligt gott. Det vr nästan inga gäster så det va riktigt lugnt och skönt. Jag beställde kycklingspett....synd att jag inte hade kameran med mig så jag kunde visat er min tallrik...den var superfin :)

Ett stort tack till älsklingen som bjöd mig på detta idag...älskar dig!

Ett besök på Gästhuset tycker jag absolut att alla ska göra!


Detta fick jag av älsklingen

Lindex Shop Online - Halsband

Hade ju spanat in detta somriga halsband på lindex så i torsdags hade älsklingen köpt det till mig :)

Tack hjärtat, det kommer att komma väl till användning i sommar!

Även om jag har massa halsband redan så får jag aldrig nog, hittar alltid nya som jag MÅSTE ha :)


Bonprix

Hittade ett skitsnyggt linne...naturligtvis var det slutsålt :(



Bonprix finns ganska mycket snyggt faktiskt

Lite annat som jag hittade är detta

 


Hitta på ngt....

Idag var ju dagen då jag och älsklingen skulle hitta på ngt och det skulle man ju kunna säga att jag gjort....



Japp.... jag har sovit bort denna dagen :(

Förkylningen tar på krafterna och sen va humöret inte det bästa och då är sömn det bästa botmedlet för mig. Har nu fått i mig en kopp kaffe och det är dags att ringa älsklingen. Tänkte föreslå lite god mat i kväll... som kompensation för att jag vart så tråkig idag och sovit bort dagen.


Färdigminglat för en stund

Trots regn så begav vi oss ner till byn, Robin ville lyssna på en kompis som uppträdde så vi följde med, i gengäld så tvingade  vi med han på tipspromenad :)

Sen blev det stationsparken för att lyssna på musik, det bjöds på kaffe med och det passade bra i regnet. Klockan 22 öpppnade discot och Robin hade ställt sig i kön lite tidigare så han kom in snabbt. Vi va utanför för att kolla så han verkligen kom in :)

Det var mycket föraäldrar ute men de verkade mer intresserade av att lyssna på musiken än att ha koll på ungdomarna. Utanför hotellet där discot skulle va såg vi inte en enda vuxen men ungdomar som stod och hängde överallt fanns det gott om och även unga som hade druckit.... Men i det hela var det faktiskt väldigt lugnt och inte massa fylla som det annars lätt kan va på skolavslutningar.

Tycker dom har ordnat detta bra i år.

Nu blir det filmkväll för mig och hjärtat i väntan på att sonen ska hämtas hem, och då blir det en extra sväng i byn med.


Sista dagen avklarad....

.... både för mig och Robin

Robin har idag gått ur åk 7 och jag har gjot min sista arbetsdag på jobbet. ( för detta år iaf sen får vi se)

På måndag ger jag mig in i ett nyt jobb med nya utmaningar och ny kollegor, spännande men fortfarande lite overkligt.

Robin ville naturligtvis inte ha mig med på skolavslutningen så därför jobbade jag så att andra som har mindre barn kunde vara lediga, men efter jobbet köpte vi fika på bageriet och hade en trevlig fikastund hemma. Sen blev det en stunds vila och snart ä det dags för affären.

I kväll ska vi ner till mingla i mark och kolla så ungdomarna sköter sig :)

Kika in på denna länken så kan ni se vad kommunen ordnar för ungdomarna på avslutningen här i mark
http://www.mark.se/Global/Inv%c3%a5nare/Se%20och%20g%c3%b6ra/Evenemang/Affisch%20skola.pdf

Gör eran kommun ngt särskilt för ungdomarna på skolavslutningen?


Dagen till ända....

Jobbat, är trött och mår inte bra...

Jävla förkylning!

Sängen nästa!


Förslag önskas

Jag och hjärtat har pratat om att hitta på ngt på lördag, men vi vet inte vad.

Så nu hoppas jag att ni kan hjälpa mig att komma på ngt kul man kan göra, ngn stans man kan åka kanske?


Torsdag = Sista dagen

God morgon allesammans!

Idag innebär det sista dagen i skolan för många här i kommunen, idag är det dags för studenten. Hoppas verkligen vädret håller upp idag.

Grattis till alla er som tar studenten!

Men det är även sista dagen för mig bland mina tanter på jobbet och med mina kollegor :) (ska jobba i morgon med fast på en annan avdelning)

Kan egentligen inte fatta det än att jag ska sluta.....

Ska försöka hinna in i affären sen och handla lite så jag kan bjuda på ngt gott till kaffet, börjar jobba 14 idag.

Lilleman har kommit hem nu på morgonen, idag är det dags för han o bli fin i håret.

Nu lite kaffe och så ska jag kika in bland mina kära bloggvänner och se vad ni har haft för er :)


Inte så bra....

Förkylningen som är på G känns inte bättre, snarare tvärtom. Hoppas verkligen inte att jag vaknar i morgon och känner mig ännu sämre. Ska ju jobba min sista dag på min avdelning i morgon.....

Har iaf orkat med ett besök hos frissan idag så nu är utväxten blekt igen, känns skönt. I morgon är det lillemans tur att bli fin i håret :) Stora sonen envisa med att INTE klippa sig nu, tycker det hade vart smartare att snagga sig nu och inte mitt i vintern som han gjorde sist...nu är det iaf varmt ute, eller det ska va varmt rättare sagt ;)

Har idag vart på en oriflameträff med, lika givande som vanligt :)

Fick med mig en fin kruka med blommor i att ställa ute, detta fick jag för jag hade vart så duktig med min försäljning...tack :)

Idag testade vi fotvård/handvård. Jag valde bara att göra händerna, först tvätta med en handskrubb, sen ett bad för händerna med olja i och avslutningsvis skulle man ha en handkräm. Jag valde istället att testa en handinpackning som är lite fetare och bra att smörja in händerna till natten med. Detta var riktigt skönt kan jag lova och en handskrubb tänker jag absolut införskaffa.

Just händer och fötter tänker man kanske inte så ofta på att man ska vårda lite extra men det är ändå de kroppsdelar som är väldigt utsatta, du går med fötterna varje dag och händerna utsätts för mycket dagligen med.

Så tänk på att vårda era händer och fötter lite extra ibland!



Sommarläsning....

Fick hem lite nya böcker idag :)

 

 

Har ni förslag på bra sommarläsning?


Zzzzzz.....



Har sovit i flera timmar och kroppen vägrade att låta mig gå ur sängen

Men jag vann fighten och kom upp till slut, har fått i mig lite mat, kaffe och värktabletter. Dags att ge sig ut i regnet och promenera bort till salongen så jag kan bli fin i håret. Skulle tro att det blir lite mer vila sen innan jag ska iväg igen.

VILL INTE BLI SJUK!


Dagens första måste är avklarat

Så var dagens första måste avklarat....ett möte på skolan.

Mötet gick bra så nu väntar jag på att de ska höra av sig senare idag igen så vi kan få detta ur världen.

Passade på att följa med o kolla på Robins nya klassrum sen med, dom har två stycken och i det ena har dom gjort grafitti. Lite coolt :)

Naturligtvis började det regna när jag skulle gå hem så det blev en rask promenad.

Nästa måste som står på schemat är att få tag på ngn på röntgen i Borås eftersom Robin ska till ortopeden nästa vecka för den sista kontrollen och innan det besöket ska vi va på röntgen men denna gången har jag inte fått ngn kallelse med tid, dom kanske har missat det..... Måste påminna dom om att han ska röntga båda fotlederna med eftersom förra gången tog dom bara ena så då fick vi gå tillbaka eftersom läkaren ville ha en bild från den "friska" fotleden med för att kunna göra en jämförelse....ganska logiskt :)

De skulle vara åter 9.35 så om en stund kan jag ringa igen......


3 dagar blev två....

Skulle haft 3 arbetsdagar kvar innan jag byter jobb men nu blev det bara två :)

I morgon skulle jag arbetat delad tur men eftersom jag ska på ett oriflame möte i morgon kväll så valde jag att flexa ut på kvällen, eftersom jag då skulle sluta klockan två fick jag en tid hos frissan kvart över två så jag äntligen kan bli av med min bedrövliga utväxt :(

Sen häde ngt idag som gjorde att jag måste helt plötsligt vara på ett viktigt möte i morgon bitti klockan 8 så då valde jag att flexa ut på dagen med så nu blir jag ledig hela dagen.

Trots ledighet så kommer jag ha fullt upp.

Kan inte fatta att jag redan nästa vecka ska börja mitt nya jobb, vilket ska bli spännande men just nu är det lite rörigt gällande mitt schema men jag hoppas att det löser sig väldigt snabbt så ag kan börja planera lite.

Sen är det ju inte bara tt sluta på ett arbete heller, först vill jag ju se till att jag inte efterlämnar några konstigheter :) Kom på idag med att det finns en person jag måste informera om att jag slutar och det har jag inte gjort, pinsamt :(

Lönekontoret har jag pratat med 2 dagar i rad nu så att allt ska bli rätt men än ser det bara fel ut så på torsdag blir det att ringa dit igen.

Mycket att tänka på nu.....


Lite bilder....

Testade kameran lite i trädgården innan :)

Visst ser det mysigt ut med regndropparna?






Fortfarande vaken....

Lilleman somnade först ;)

Hade kunnat somna oxå eftersom jag är väldigt trött, men inte nog med det....

Jag är säker på att jag håller på att bli sjuk!!!

Det börjar brännas i ansiktet, huvudet har börjat värka och halsen är inte som den borde :(

Nu blir det en stor kopp te!


Dags för nattning....

Undra om det är jag eller lilleman som kommer somna?


Skulle verkligen behöva det här :)

Lindex Shop Online - Armband

Lindex Shop Online - Armband

Lindex Shop Online - Halsband

Allt kommer från Lindex


Fototävling

Jag är med i en fototävling här, man ska tävla med bästa djurfotot så självklart väljer jag en av bilderna som jag tog i lördags på djurparken.

Hade endel att välja på så det var inte lätt men till slut valde jag att tävla med denna bilden



 




Dagens middag




4 dagar kvar

3 arbetsdagar kvar på " min " avdelning och 1 dag på en annan avdelning, sen lämnar jag mitt jobb som jag vart på de senaste 4 år sedan :)

Chefen sa idag när vi pratade "sen när du kommer tillbaka"..... hehe, gör jag det?

Har tjänstledigt året ut, kommer jag gå tillbaks tro....


Söndag kväll....

Tristaste kvällen på hela veckan....

I morgon är det jobb igen och nedräkningen börjar, 5 dagar kvar på jobbet :)

Idag har det iaf vart en bra dag, lillebror verkade nöjd med sin födelsedag

Lite bilder från dagen...




Liam





Gabriella



Johanna



Jag och Celine




Inget kul....

....men tyvärr ett måste


6 Juni

God morgon mina vänner!

Idag är det den 6 Juni - Sveriges nationaldag



Så idag åker flaggorna upp folk kanske firar på olika sätt, själv så firar jag väl inte direkt nationaldagen. Fast på ett sätt kan man ändå säga att vi firar...

För idag fyller min lillebror år - 19 år blir han idag!

Så ett stort Grattis på födelsedagen, hipp hipp hurra!!

Så idag ska jag baka tårta och så ska vi hämta hit farmor, Johanna och gabriella kommer hit med.






Dagens shopping

Fick köpt ett par skor till Liam vilket var behövligt, sen blev det naturligtvis ett besök på Gina Tricot som resulterade i lite shopping

Ett par vita tights



Ett till par vita tights fast i spets



Och till slut en bikini som jag kollade på redan när vi var i varberg, gillar egentligen inte modellen på överdelen men det får väl duga...

Hittar ingen bild på nätet så jag får fota den en annan dag och visa er, dock så får ni INTE se hur den ser ut på mig.


En dag i djurparken

Här kommer lite härliga bilder från Borås Djurpark










































I väntans tider...

För ovanlighetens skull så är jag och Liam klara och väntar nu på att älsklingen och barnen ska komma och hämta oss :)

Kameran är nerpackad och jag har fått med mig båda mina objektiv idag, förhoppningsvis blir det några bra kort som jag kan visa er sen.

Vilka djur är era favoriter när ni besöker en djurpark?

Mitt favoritdjur är helt klart aporna :)

Ska se om jag kan hitta ett kort som är taget på Ölands djurpark för många år sedan när jag håller en apa i handen :) Måste scanna in det kortet i så fall....




Rabarberkräm

I går kväll gjorde jag rabarberkräm för första gången - supersmaskigt :)

Ska bli kul o se om Liam kommer tycka om det....



Ingredienser:

Gör så här:

Skölj och skala rabarber. Skär i mindre bitar, ca 2 cm tjocka bitar.

Koka upp vatten och socker. Lägg i rabarber. Låt koka 4-5 min till rabarbern delar sig.

Blanda ut potatismjölet i lite vatten. Häll i en stråle ner i kastrullen samtidigt som du rör om. Låt krämen koka upp, när första bubblan kommer är den klar.

Servera med mjölk.


Lördag morgon


God Morgon allesammans!

Idag blir det en strålande dag, så det blir att smörja in lilleman ordentligt innan vi beger oss till djurparken.

Jag som vanligtvis är morgontrött hade inga problem med att komma upp i morses, tänk vad lite sol kan göra :)

Nu behövs några koppar kaffe med och lite frukost så kan dagen starta sen!


Tävling

Jag är med och tävlar om en helt otrolig Goodiebag hos Marias Krypin som innehåller alla möjliga lyxiga produkter. Bland annat heminredning, smink, hårprodukter, hudprodukter, kläder, väskor och mycket annat. Vinner du inte har du fortfarande chans att bli miljonär.. Va med och tävla HÄR du också...

De som sponsrar med priser är:Eyeslipsface, Rosenserien, Goldwell, Campadre, Fluffbabes, Girlstuff, Mahingo, Myaloevera, Textilonnet, Turistguider, Fotoförstoring ,Jo-line , Bröllopsbubblor , Prylstaden ,Anna & Ivan design ,Caroma , Mymoment och sedan sponsrar Amorspilar med sexleksaker.

Det kommer även delas ut 10 stycken skrapbingolotter från Skrapbingo som tröstpris till några som inte vinner goodiebagen"


                      

Tävlingen pågår t.o.m: Den 28e Juni


En underbar dag är över

Ledig dag och massa sol, kan det bli bättre?

Va duktig idag och steg upp i god tid och sen bar det av för att skriva på anställningsbeslutet på mitt nya jobb som börjar den 14:e :)

Efter det blev det en tur till kinna med hjärtat där jag drog med han i lite affärer, han blev av med lite pengar med eftersom han envisats med att han ska minsann se till att jag har klänning på mig på midsommar...och en vit sådan med :) (men vi har kompromissat lite så jag får ha tights till om jag vill...hehe) Hittade dock en jättesöt (genomskinlig) klänning idag som hjärtat köpte till mig. Får han bestämma behöver jag nog inte ha ngt alls under den men jag får försöka hitta en lösning så jag inte behöver skämma ut mig alldeles för mycket.

Sen bar det av till blomsteraffären eftersom jag nu hade bestämt mig för att plantera lite i mina krukor, dock så höll jag på att tröttna på allt och strunta i blommor eftersom jag fick beslutsångest, och jag kan ju inget om blommor :( Bästa alternativet hade nog vart plastblommor ;)

men jag skulle tro att min vän Petra hade idiotförklarat mig om jag hade satt plastblommor i mina krukor ute, tror hon tycker det räcker med att grannen tvärs över gatan har det...hehe. Dessutom lyser dom upp halva kinna med alla sina lampor. Jag har absolut inte ngt emot folk med utländsk bakgrund men det skiljer ju sig ibland med vad dom tycker är snyggt mot vad vi svenskar är vana vid....

Jag fick iaf köpt blommor som nu planterats och här är resultatet






Eftersom jag ändå höll på så passade jag på att klippa gräset med och efter det så invaderades trädgården av dinosaurier och massa andra otäcka djur....







men jag hittade även ngt roligare i trädgården ;)



Älsklingen passade på att vila upp sig en stund innan det va dags för han att ta hand om grillningen så resten av familjen fick lite mat i sig :)

Kvällsen avslutade jag med massa mys på tu man hand med lilleman!

Har haft en toppendag även om det har gått i ett, i morgon blir det en tur till djurparken :)


Skenet bedrar....

Det finns en person i min närhet skulle man kunna säga som jag kan erkänna att jag ibland kan bli lite irriterad på, hon kan va väldigt envis och säger precis vad hon tycker även om det innebär att hon kan trampa ngn på tårna.

Men....

Denna person har ett väldigt stort hjärta och visat väldig omtanke för människor i sin närhet, Idag fick jag uppleva detta!

Hon läser inte denna bloggen men jag vill ändå ge henne en stor ros för det hon gjorde idag och jag hoppas hon fortsätter att vara den hon är.

Vi har alla lite skelett i garderoben som har format oss till dom vi är och alla har nog ngn gång i livet vart med om jobbiga saker.

Ett jättestort tack till X!


Familjen humör

Humör på olika sätt har vi allt i denna familj

Inte bara jag som hade en dålig dag i dag....

Samtal från läraren...sonen kan ha ett hiskeliht humör som idag gick ut över skolan. Dock så kunde läraren erkänna att han själv kan tända till lite för fort ibland med så nu är allt löst igen.

Kan bara hoppas att resten av dagen blir lugn och bra nu!


En jobbig dag

Att arbeta med människor är ngt jag älskar, att få hjälpa andra, att stötta och att finnas till hands på olika sätt. Hade jag inte älskat det så mycket hade jag aldrig valt att jobba med det.

Men efter att man jobbat en hel dag så vill man kanske när man kommer hem bara få va, rå om sig själv och barnen. Men så är det inte...

Istället ska man alltid finnas tillhands för ngn annan, man ska hjälpa i olika situationer och om man inte orkar så blir det sura miner. Det är inte acceptabelt på ngt sätt att jag inte orkar mer efter alla år.

I dag blev det extra jobbigt vilket resulterade i att jag fick gå hem från jobbet, att inte orka, att inte veta hur man ska kunna hjälpa, att behöva oroa sig hela tiden, att bara vänta.....

Det gör så jävla ont, och när det blir som jobbigast vill jag fly undan och inte tänka på det.

Kommer det lösa sig denna gången med eller hur blir det?

Jag är i en återvändsgränd och har ingenstan att ta vägen, jag finner ingen lösning!

Tänk att livet ibland kan vara så orättvist mot vissa och att de som redan ligger ner ska bli sparkade på hela tiden.



Att vara stark


Fota i rörelse

Tog lite kort häromdagen när Robin var på väg att hoppa över staketet, blir rätt ok faktiskt :)








Fota ett ärr?

I kväll har jag förstått att det inte är så lätt att fota ett ärr.

Hade fått brev från försäkringsbolaget om att det nu är ett år sedan som Robin gjorde ingreppet på sin fot och det är dags att fota ärret och skicka in. Detta för att de sen ska bedöma om det är vanprydande eller ej....

Det sitter ju som tur är inte på ett jättesynligt ställe utan på insidan av ankeln. Men snyggt det är det absolut inte.

För er som inte vet vad som hänt var att Robin fick Osteomyelit (en infektion som sätter sig på skelettet), han fick göra ett ingrepp i foten och sen blev det en lång behandling med antibiotika.

Efter ingreppet sattes ett antal stygn och såret skulle börja läka, efter ett par dagar hemma tyckte jag att det inte såg riktigt ut. Det vätskade alldeles för mycket fortfarande och det var väldigt rött så enligt mig och med mina erfarenheter så var jag övertygad om att såret var infekterat. Uppsökte disktriktsköterskan som i sin tur inte tyckte att det var ngn fara. Men redan dagen efter ringde jag ortopeden och krävde att de skulle titta på såret och visst hade jag rätt, det var infekterat. En dag senare fick vi komma in så de fick sätta en bedövning för att sedan snitta upp såret igen och spola rent. Efter det så gjorde de ngt som jag ansåg märkligt, de satte inget stygn igen utan la bara på en omläggning.

Pga detta så är ärret väldigt brett och det ser nästan ut som en liten grop.

Svårt att se på bilden men ni kanske förstår ändå vad jag menar....




Min...

Han är min och han är underbar :)

Tack älskling för att du är tålmodig och finns där för mig i alla lägen!

Love U!


Coolstuff

Har ni inte kollat in Coolstuffs hemsida tycker jag att ni ska göra det, där finns det massa av roliga och praktiska saker :)

Coolstuff har även en blogg och där kan man nu läsa om deras taggsystem som består av ca 120 st smala kategorier. Taggarna finns på lite olika ställen på CoolStuff, bla kan du när du befinner dig på en produktsida se vilka taggar produkten tillhör och därmed enkelt klicka dig vidare för att se fler liknande produkter.

Nu erbjuder dom dig som har en blogg eller hemsida att länka till en valfri tagg och få ett prylpaket, en länk tillbaka samt ha chans att vinna ett fint pris!

Detta ligger i potten:

  • ALLA som lägger upp en länk får prylpaketet på bilden ovan bestående av 1 st lysdiodsficklampa med solceller, 1 st Kylmugg, 1 st Värmehjärta, 1 st Massagegubben och 1 st Ice Shooters 4-pack! Totalt värde 215 kr! Självklart skickar vi prylpaketet fraktfritt.
  • ALLA som lägger upp en länk (och pingar sin blogg hos Twingly) får automatiskt en länk tillbaka till sin blogg längst ner på taggsidan du länkade till. (detta gäller alltid - inte bara nu)
  • 1 person vinner en Vooni Internetradio värd 1195 kr

Finns massa bra taggar men ju taggen Födelsedagspresent tycker jag är toppen för det är ju ofta man inte vet vad man ska köpa och genom att gå in där så får man massa bra tips :)


Från April 2008

Kollade igenom min gamla blogg från April 2008, det var mycket som hände...
(hittade detta inlägget där) 

Det var just under den månad som mitt liv förändrades.... vad hände under den månaden?

2 April - Dagen då jag blev tvungen att bli brunett pga misslyckad blekning

9 April - Fick reda på att lillebror några dagar tidigare hamnat på lasarettet efter en överdos av GHB. Denna gången hade han tur som klarade sig.

10 April - Jobbigt samtal med lillebror om hans missbruk, jag inser att det är värre än jag trott... Ger han en chans att ta tag i problemen själv... mitt största misstag!?

13 April - Rädslan över att få samtalet som säger att Jimmy gått bort gör sig påmind...får ett samtal men det var morsmors syster som gått bort. Oron över att det ska ha hänt Jimmy ngt finns där hela tiden...

19 April - Sista gången jag och mina barn träffade lillebror då han skulle vara barnvakt här. (Varje gång jag sitter ute på min framsida kan jag se hur han kommer med sin cykel, stressad och irriterad...)

22 April - Så här har jag skrivit den dagen :

Det känns så bra, jag känner mig lugn inombords på ngt sätt. Svårt att förklara, men måste nästan ha haft depressioner o ångest själv för att förstå.... Men jag har nog en liten bit kvar så nu får jag bara hoppas på att inget jobbigt väntar mig.

23 April - Dagen som förändrade allt. Samtalet som jag fasat för kom....Jimmy vad död..min älskade lillebror!

Resten av månaden var det sorg och massa tankar. Det var också då man insåg vilka ens riktiga vänner är.... kan inte tacka er tillräckligt för vad ni betyder för mig!


Tänk vad livet kan ta vändning fort, 2 år har gått sen jag upplevde detta. Mycket har hänt sen dess och idag är jag nöjd med mitt liv och funkar rätt så bra som människa skulle jag väl vilja säga. Sen finns väl fortfarande mycket inombords som jag inte visar utåt. Men allt är på rätt väg iaf.

Man ska leva för dagen och njuta av livet för man vet aldrig vad som händer i morgon.


Oj då....

Ringde kommunen och sökte en person som skulle vara tillbaks nu efter att ha vart sjuk, nu är det ändrat och personen ifråga kommer inte innan den 10/6!!

Och jag skulle helst ha pratat med denna personen redan för en vecka sen, så nu gjorde jag ngt som jag inte har velat göra innan ( jag ringde hem till personen ) Hade visserligen fått tillåtelse till detta men har dragit mig för att göra det ändå. Men nu var jag tvungen...  :(

Ska ringa igen om en halvtimme, hoppas på lite bra nyheter då eller en hänvisning till ngn som hjälper mig att lösa mitt lilla bekymmer.

Håll tummarna....


saknaden av min bror

Hittade ett inlägg som jag skrivit på min gamla blogg när det hade gått ett år, ville göra ett minnesinlägg för Jimmy idag kände jag och kom då att tänka på detta inlägg så jag väljer att lägga upp det här med.

Läs, lyssna och minns....

I dag är det ett år sedan du lämnade oss, och det var nu på morgonen som jag fick samtalet...jag visste men jag ville inte tro på det ...vill fortfarande inte tro att det är sant. Önskar man kunde vakna upp och sen inse att allt bara har vart en mardröm...



Tänder ett ljus för dig idag

Vill ni också tända ett ljus så kan ni göra det HÄR

Saknar dig.....

Denna låten får mig att tänka på dig och Johanna.... det gör så ont i mig att du inte får vara med och se hur stor Gabriella har blivit, nu är hon precis så där busig som du hade gillat...är säker på att hon hade älskat dig precis som mina barn gjorde/gör



 

Jag minns dig som den snälla, omtänksamma lillebror som du var. Du ville inte att ngn skulle vara ledsen och må dåligt.

Många gånger kunde man bli irriterad på dig för din glömska och ditt disträ sätt men det har gett oss många skratt...

Som när du trodde att ngn hade tagit min cykel som du lånat, som du egentligen själv glömt vid fritidsgården. Eller när du trodde att du blivit av med din egna cykel...ännu en gång, då hade du ställt den vid fel hus när du skulle till en kompis och kom inte i håg det.

I skolan kunde du inte ha ett eget skåp för dina böcker för det tog inte en dag innan du hade tappat bort nyckeln.... Men det ordar sig som du alltid sa...

Har ni också roliga minnen från Jimmy...skriv som kommentar och dela med er...låt folk få minnas Jimmy som den underbara männsika han var.

Du tyckte det var jobbigt för att du stammade, men vi andra tänkte inte på det som du gjorde....

När du gör vad som helst för en dialog som Winnerbäck sjunger....det är sant, alkohol och droger får en person att slappna av och det blir lättare med en dialog.

En solig dag på en uteservering....



Himlen är oskyldigt blå....

Alla mina tankar till dig idag lillebror, vet att du inte hade velat att jag skulle vara ledsen men jag gråter...men jag ska låta tårarna vara av glädje, glädje att jag fick dela 20 år med dig, jag gläds över att du var min lillebror och det säger jag med stolthet!

Nu är du hos din pappa...i 10 år fick ni va utan varandra, jag får leva med tron om att det var meningen att ni skulle vara tillsammans nu...och en dag så möts vi igen!



Vila i frid Jimmy

22/9-88 - 23/4-08



Låt minnet av Jimmy leva vidare och till er alla som läser detta låt detta bli en tankeställare om hur värdefullt livet är, var rädda om er och ta inga risker med droger - det är livet ni sätter som insats.



Idag har jag en anledning att gråta....




Platt mage på bara en minut

Så står det iaf här, men nu är det väl inte riktigt så att om du gör detta i en minut så har du en platt mage sen. Det behövs nog ett antal minutrar skulle jag tro ;)

    1. Sätt dig på en stol som är tillräckligt hög för att du ska kunna pendla fritt med benen utan att röra vid golvet.
2. Sätt dig på dina händer.

3. Lägg över kroppsvikten på händerna (som om du skulle lyfta dig själv från stolen). Böj något på knäna och lyft låren cirka 6-8 cm från stolen. Sänk dem långsamt och kontrollerat igen.
 
4. Gör rörelsen minst en minut, men gärna längre.


Premiärbad

Solen skiner och det ser ut att bli en varm dag idag med. Själv så ska jag jobba men för Liam innebär det att han får ta årets första dopp i poolen :)

Det är Johanna som är så gullig och ska ta med han dit, han vet inget än men jag är säker på att han kommer bli superglad :)


Om

Välkomna till min blogg! Presentation kommer inom kort och fram tills dess så tveka inte att fråga om det är något ni undrar över. Lämna gärna en liten kommentar när ni vart här. //Petra

RSS 2.0