Erbjudande!

Oriflame Beauty Wonder Colour Lipstick



Pris: 79 kronor/styck eller 2 st för 119 kronor!!

Kika mer här

Önskar ni beställa ett eller två läppstift av mig och inte bor i närheten så skickar jag naturligtvis dom till er, och beställer ni endast läppstift så bjuder jag på frakten!


Leverans

Idag kom varorna från Oriflame :)

Alltid lika kul att packa upp och titta på, så nu är det dags att börja kolla i nästa katalog som förövrigt har massa bra erbjudanden!

Återkommer med det i ett annat inlägg.

Under tiden tycker jag att ni ska titta i katalogen, det kan ni göra här

Önskar ni beställa något så lämna en kommentar eller maila mig!


Tråkigt

Fick svar från Buzzador idag och tyvärr kommer jag inte få ngt nytt paket skickat till mig med vanish, så den kampanjen får jag hoppa över. Lite tråkigt för jag hade sett fram emot att testa alla de produkterna, och med barn hemma i olika åldrar så får man ju alla möjliga sorters fläckar på kläderna.

Men istället är jag med i en annan kampanj...lusmedel..japp, ni läste rätt :)



I fredags fick vi lappar från skolan dr de uppmanade att alla skulle luskamma sina barn till helgen, om alla luskammar samtidigt så minskar det ju risken för spridning...jättesmart :)

Så i helgen ska det luskammas :)

Har fått några extra såna här förpackningar så om ngn i min närhet skulle behöva lusmedel så hojta till så kan ni få en flaska!


Hemma igen

Ett besök på infektionsmottagningen är nu avklarat men det blir ett nytt besök dit på fredag, och i morgon är det ett annat läkarbesök jag ska följa med på....

Och på måndag ska jag till Borås igen såg jag, ett förbannat tandläkarbesök! Känner att jag varken har tid eller lust!

Vill ingenting just nu...jo...jag vill att vi hittar ngt tillräckligt stort för oss så vi kan flytta!


God Morgon

Idag har jag en piggare Liam hemma, men om en stund tar hans pappa över för jag ska åka på återbesök med mamma till läkaren i Borås. Måste även till försäkringskassan och reda ut lite frågetecken så allt blir rätt med min FP nu när jag ska jobba en del.

Så det verkar som att jag kommer att få denna dagen att gå med.

Vad ska ni hitta på idag?


Besviken!

Hade kommit med i Buzzadors kampanj med Vanish och idag skulle jag hämta ut mitt paket... då visar det sig att paketet gått sönder och det hade läckt ut endel vanish så paketet skickades tillbaks.

Typiskt, så nu vet jag inte om jag får ett nytt paket eller om jag blir borttagen från den kampanjen!


Sjukling

Har en sjuk liten son hemma idag :(

Nu sover han efter att febern vart uppe i 39,8...stackarn!

Men han har iaf sysselsatt sig här på förmiddagen, i går va vi på gekås och då fick han köpa ett litet lego som han lekt med idag.

Och på tal om Gekås...det blev en dyr historia!

2 tröjor till Robin

Till Liam blev det idrottskläder, kalsonger, 2 par byxor, mössa, vantar,2 t-shirts och en collegejacka

Till Molly var det tvättlappar, dyna till matsolen, gossefiltar, 2 pyjamas, byxor, body, klänning, vantar och så köpte Fredrik en leksak och en babyvakt :)

Sen va det allt sånt där nödvändigt till hemmet som man alltid handlar. Till mig blev det endast ett par vantar :(

Nu blir det att snåla resten av månaden ;)


Molly 5 månader

Idag är Molly 5 månader, och i lördags så rullade hon runt från rygg till mage helt själv  :) Hon har vart på G länge nu men det där sista har bara inte funkat, hon förstod inte att hon måste flytta ena armen sen med.

Molly är ju väldigt nyfiken av sig och hon gillar sina leksaker, hon har länge kunnat greppa dom och hon kan även flytta från ena handen till den andra. Ibland när hon får tag på nappen kan hon även sätta in den riktigt i munnen :)

Något annat hon gillar är att skrika, alltså inte som när hon är ledsen utan hon har lärt sig att ligga att skrika/tjuta så det skär i öronen på oss...det tycker hon är jättekul :)

Kan inte fatta att hon redan är 5 månader!


Ombytta roller!

Fredrik ligger fortfarande och sover och jag är uppe.

Idag är det Fredrik som ska vara föräldraledig och jag ska på APT, det är dags för mig att sätta mig in i jobbet igen...spännande :)

Fast det är lite fusk, Fredrik har inga andra barn som ska lämnas/hämtas idag...han behöver inte väcka Robin, inte laga middag...han har bara en riktigt härlig dag med Molly :)

Och jag är hemma redan strax efter 12 igen. Men söndag den 11 september så ska jag jobba ett helt dygn och det är jag nervös för, hur ska jag klara av att va ifrån Molly så länge...och hur ska hon klara sig utan mamma?! Det kommer säkert gå jättebra men nervös är jag ändå...antagligen är det jag som är mest nojjig!


Ekonomisk!

Eftersom jag inte är tillräckligt motiverad för att sluta röka så ska jag iaf bli lite mer ekonomisk med rökningen.

Här ska rullas egna cigaretter!

Och ska jag ändå lägga ner jobb på det så ska det göras ordentligt så jag köper råtobak som jag maler och torkar själv, låter kanske jobbigt men det tar faktiskt inte så himla mycket tid. Och med tanke på vad jag tjänar på det så är det värt det.

Jag köpte 1 kg råtobak (kostade nog ca 250 kr)
Tobaken låg uppdelad i 6 st såna här förpackningar



Det räcker att göra ordning en förpackning åt gången för när det är klart blir det en full 2 liters glasslåda med mald tobak :)

Sen smular man i sär tobaken i en stor bunke



När man köper tobaken får man med en liten flaska smaktillsats som man ska blanda ut med vatten, jag blandade endast en del av det nu i en petflaska



Häll sen lite vätska över tobaken och blanda runt så den blir genomfuktig (det behövs mindre vätska än vad man tror så det gäller att va försiktig)



Låt stå och dra i ca 30 minuter

Sen ska man då mala tobaken, det finns en speciell maskin för detta som man kan köpa men vill man spara på den kostnaden så gör man som jag....använder mixern ;) Det funkar alldeles utmärkt!

   

Sen är det bara att hälla ut allt på t.e.x en plåt och låta det torka :)



Man kan snabbtorka det i ugnen på 50 grader eller så låter man det lufttorka :)

En kompis till mig har gjort på detta sätt i flera år och hon säger att hon får ut ungefär 5 limpor på 1 kg råtobak. ( antar att det beror lite på hur hårda/lösa cigaretter man rullar och hur mycket tobak man spiller...hehe)

Pris för tobak och hylsor hamnar kanske totalt på 350-400 kronor!

JA...det är värt jobbet :)





Tuffa kläder till tuff kille

Här är Liams nya kläder som han köpte i fredags på Kapp Ahl




Tips till barnfamiljer

Jag har ju varit testpilot åt Smartson 2 ggr och tycker det är jättekul att testa nya produkter, nu hittade jag en produkt som de söker 10 testpiloter till men tyvärr är våran lilla Molly för liten så jag kan inte ansöka om det, därför tänkte jag tipsa er andra om detta istället :)



Testa nya BeLogic från AKTA GRACO. En bakåtvänd bilbarnstol för barn från 9 månader till 4/5 år (9-25 kg). BeLogic är den första bilbarnstol som klarat det tuffa Plus testet, upp till 25 kg!

Plus-testet är utvecklat för att visa hur bilbarnstolen skyddar barnet under de mest påfrestande situationer. I Plus-testet utsätts bilbarnstolen för tuffare krav än de som finns i R44-reglementet. Vi söker 10 Testpiloter som vill testa AKTA GRACOs bilbarnstol BeLogic. Under en månad bloggar du om familjens åsikter och upplevelser samt betygsätter produkten i en utvärdering i slutet av testet. Som tack för ditt engagemang får du behålla bilbarnstolen.

Ansök som Testpilot nedan senast 6:e september

Klicka här för att komma till sidan där du ansöker om att bli testpilot


Lördag kväll

Idag kom äntligen älsklingen hem efter att ha varit bortrest sen i torsdags :)

Det firades med kina/thai mat för hela familjen i kväll, resten av kvällen har jag och Liam kollat fångarna på fortet. En härlig och lugn kväll.

Hela dagen har egentligen vart väldigt lugn, men när Fredrik kom hem passade jag på att åka och storhandla, skönt att åka i väg själv en stund. Sen fick jag ett samtal av mamma som yrade runt i Borås..... inte lätt när hon inte vart där på flera år. Hon hade åkt till jouren först som skickade runt henne där tills de kom på att det va nog medicin som skulle kolla henne men det va så lång väntetid där så de hänvisade henne till en vårdcentral nere i stan i stället....

Efter många om och men så hittade hon rätt iaf och fick medicin så nu hoppas vi att armen blir bra ( inflammation tror dom )

Huvudvärken har kommit på besök hos mig nu i kväll med, har vart ofta det senaste tycker jag men jag antar att det beror på att det är så mycket runtomring mig just nu som oroar mig och jag kan inte riktigt slappna av.

Ska bli så skönt att få komma i väg och jobba ngn dag emellanåt så jag får lite annat att tänka på, dock så vet jag inte om just det jag jobbar med är det bästa för mig just nu...det återstår att se hur jag fixar det.

Skulle tömt kameran på bilder idag egentligen men orkar inte så det får nog bli i morgon.

Säger God Natt nu så ska jag försöka komma i säng


Lördagsmys

Mys med lilleman :) Vi kollar fångarna på fortet, fast jag hade vart gladare om den där Anna Anka inte vart med i programmet....

Inget internet

Vaknade i morse av ett jävla skitväder, ösregn och åska. Det slutade med att com hem inte funkar nu, varken tv eller internet  bloggar på mobilen nu, fan vad jag hatar att det i te finns ngn riktig app för detta. Har funderat på att byta bloggportal men eftersom vi ändå tänkt bygga upp en ny från grunden och ha som en egen hemsida så är det ingen ide att byta nu. Vet bara inte när vi kommer i gång, kan inte komma på ngt namn till sidan... Såg att jag fått en kommentar på inlägget om dåliga nyheter, ngn tipsar om en tävling. Blir så irriterad på folk som skriver kommentarer utan att ha läst inlägget, för hade dom läst så borde dom kanske lagt kommentaren under ett annat inlägg.

Mindre bra nyheter

JÄVLA SKIT rent ut sagt!

Det samtalet jag skulle ringa gav inte mycket, telefonsvarare så jag lämnade mitt nummer men än har de inte ringt upp. Men fick ringt ett annat samtal med för att kolla upp en sak och där va dåliga nyheter så nu är jag tillbaks på ruta ett och som det ser ut kommer jag ingen vart.

Jag ger upp....kan någon annan ta över nu?


Jaha..

Fredag morgon och dags att starta dagen, tänker starta denna dagen med att ring ett mindre roligt telefonsamtal.
Kommunen...psykiatrin.... det är en jävla djungel men jag hoppas att detta samtal jag ska ringa nu kan hjälpa oss vidare iaf.

Vill inte gå in på här i bloggen exakt vad det handlar om eftersom det gäller andra personer än mig, men håll tummarna för mig nu att jag får bollen i rullning :)


Torsdag

Älsklingen åkte på Kick off med jobbet idag och kommer hem på lördag, lilleman är hos sin pappa så det är bara jag Molly och Robin hemma.

Har haft en toppendag som försvunnit snabbt.

På förmiddagen åkte vi med mamma och handlade och sen fick jag vännen Nine på besök, passade på att locka in henne i frestelsen att spela Wordfeud så nu är hon fast med ;)

Lite senare fick jag även besök av Jessica och Filippa....det blev jag extra glad för... det va evigheter sen vi träffades!! "Min" lilla Filippa har blivit så stor :(

Efter det trevliga besöket så begav jag och Molly oss i väg till en annan vän på en kopp kaffe och hämtade blöjor som jag beställt. När vi väl va hemma igen va det läggdags för Molly och nu sitter jag här :)

Tar det bara lugnt och njuter av ensamheten i kväll, i morgon är det Fredag och Liam kommer hem igen. Har lovat han att vi ska bege oss till Kinna för lite shopping, han ska på kalas på lördag så present måste inhandlas och så ska Liam kolla på kläder, han blev såååå avundsjuk på Elias som hade sååååå cooola byxor och tröja så nu ska vi se om vi kan hitta likadana ;)

Oops...nu plinga mobilen...antar att det är min tur att lägga ett ord i Wordfeud :)


Slut på internet för idag...

Så skrev jag ju i går kväll och nu tänkte jag berätta för er vad det innebär :)

Det innebär att jag har en timer till vårt internet så nu när skolan har börjat igen så stängs internet av klockan elva varje kväll.

Perfekt...behöver inte tjata i en timme på sonen varje kväll om att han ska stänga av datorn för nu stängs det av oavsett han vill eller inte :)


Slut på internet för idag

Alldeles strax stängs mitt internet av för idag...

Varför undrar ni säkert men det hinner jag inte berätta nu, får berätta i morgon :)

Hoppas jag hinner publicera detta nu.

Go´natt


Tävling


Jag tävlar hos Millah om ett valfritt ljusarrangemang från Onlinedesign.se"




God Morgon

Hade ställt klockan på halv sju och Molly vaknade klockan 6...typiskt :(

Men nu har hon somnat om så jag sitter och tar det lugnt med en kopp kaffe, huvudvärken har jag kvar men kanske det hjälper med en liten morgonpromenad som jag får när Liam lämnas på skolan.

Och på tal om Liam så är det nog dags att väcka han nu, ska bli spännande och se om han har träningsvärk idag efter gårdagens brottningsträning :) Tycker nog att han borde ha träningsvärk i magen, hade jag vart med på träningen så hade jag nog inte kommit upp ur sängen idag.


Usch!

Känns som om huvudet kommer sprängas när som helst och det känns som jag har en stor sten inombords.... eller kanske en tickande bomb...

Hur som helst så är det inget vidare just nu, ska äta lite nu och sen ska jag nog försöka sova så hoppas jag att det känns bättre i morgon.

Va skönt att ha Liam hemma idag igen ialla fall!


Tips!!!

Säger bara Wordfeud!



Har ni inte spelat det så se till att ladda hem det till er mobil NU!

Som alfapet och man spelar mot andra vänner, efter att den ena har lagt ett ord så har man upp till 72 timmar på sig att lägga ett ord. Man kan alltså spela det i vilken takt man själv vill :)

Fram tills idag hade jag inte förlorat en enda gång, sen kom Fredrik och förstörde för mig då han vann med 3 ynka poäng....jag är SUR!

Har ni lust att spela så lämna en kommentar så får ni mitt användarnamn på spelet :)


Ut i arbetslivet igen

Den 29:e augusti blir Molly 5 månader och i början av september kommer jag börja jobba lite igen så Fredrik kommer få vara hemma med Molly.

Jag har bara gjort schema fram till 16 oktober än så får vi sen sen hur vi gör.

Jag kommer jobba ungefär 52%, men det bästa är att det är ungefär bara ett pass i veckan jag kommer jobba ändå. I bland jobbar jag en dagtur medans vissa veckor så är det ett helt dygn jag jobbar. Att jobba dygnet kommer kännas jobbigt men är tack vare att jag har såna långa pass som jag kan jobba väldigt få dagar.

Tror detta kommer bli bra, och skönt för Fredrik att få va hemma lite med Molly med för när han jobbar så är han inte hemma innan halv sex och då blir det inte så mycket han hinner va med henne på vardagarna.

Ni som är mammalediga, hur gör ni? Delar ni på föräldraledigheten?


Shopping

Kikade lite på Lindex hemsida på barnkläder, det är dags att handla lite nytt till Wilma (Fredriks dotter)

Lindex Shop Online - Treggings
Mjuk och stretchig manchestertreggings med fickor fram och bak. Mjuk resår i midjan med dekorativ tryckknapp. Sömmar vid knät. Finns i brunt, svart eller lila. Vilken färg tycker ni?



Lindex Shop Online - Tröja Lindex Shop Online - Tröja

Någon av dessa tröjor, beroende på vilken färg på byxorna vi köper. Vilken tycker ni?

Lindex Shop Online - Klänning
Denna klänning till ett par tights, den finns i lila/svart, grå/svart, cerise/marin. Vilken färg är snyggast?

Kanske denna väst till klänningen?

Lindex Shop Online - Väst

Ska höra med Wilma om vad hon tycker om detta :)
Måste gå igenom hennes kläder med och kolla vad hon mest behöver.


Tävling

Jag är med och tävlar om ett par jättefina fårskinns Uggs från Lundmyr of sweden som finns att köpa på Sagoliktbyanna.se

Jag tävlar hos Evelina


Någon snäll själ där ute?

Har ni facebook och har lust att hjälpa en medmänniska?

I så fall tycker jag att ni ska klicka här och rösta på mitt bidrag i tävlingen "Who are you with Nikon?"

Jag är med och tävlar med denna bild



Blir jättetacksam om ni vill rösta!


Söndag

Helgen försvann väldigt snabbt tycker jag...eller vad tycker ni?

Idag har jag i alla fall vart väldigt redig!

Körde iväg Fredrik med Molly så jag blev själv hemma sen satte jag igång och städa, det behövders verkligen så nu kan jag koppla av i kväll.

Ett litet avbrott i städningen fick jag då en vän kom på besök, hon skulle hjälpa mig med lite tobak. Jag har fått mamma till att börja rulla egna cigaretter, och för att det ska bli ännu billigare så är det råtobak som vi köpt. Den ska blötas, malas och torkas innan den går att röka. Lite jobb är det men man tjänar MASSA pengar på att göra på detta viset. Och cigaretterna smakar riktigt bra.

Eftersom det var första gången vi skulle göra detta så tog jag hjälp av en kompis som gjorde detta i flera år. Så nu har jag en plåt med tobak som håller på att torka.

Tvättstugan har hunnits med också så nu finns det t.o.m lite rena kläder i hushållet igen.

Känns som jag kan koppla av nu i kväll och bara njuta, men först måste jag uppdatera mig bland lite bloggar :)




Lapp från grannen

Fast inte från min granne ;)

Denna lapp hittade vi uppsatt när vi va på besök i kollektivet ;)


Arlas smaksatta grädde



Denna gången var det Arlas nya smaksatta grädde jag fick testa, den finns i smakerna jordgubb och choklad

Den första jag testade var jordgubb...wow säger jag :)
Den är mycket tjockare i konsistensen än vanlig grädde och jag tyckte den påminde lite om youghurt. Den går helt klart att använda som den är som tillbehör till ngn dessert.

Men jag valde att göra pannacotta på denna grädden och det gick alldeles utmärkt, gott blev det med. Men jag föredrar nog pannavcotta gjord på vanlig grädde. Men jag kommer absolut köpa denna fler gånger!



I går testade vi grädden med chokladsmak, den var i konsistensen som grädde brukar vara och det va bra med chokladsmak på den.



Jag gjorde en dessert med maräng, banan och vispad chokladgrädde till...jättegott!



Kommer säkert köpa den igen men jordgubbsmaken var nog favoriten :)

Ett stort tack till Smartson för att jag fick vara med och testa Arlas nya smaksatta grädde!


Shopping

Fick med mig stora grabben ut idag för lite shopping, inte illa. Han gillar verkligen inte att ge sig ut och handla men nu var det ett måste. Ett par skor va det viktigaste så ett besök till visko blev det, sån modell som Robin vill ha fanns det endast 2 sorter av så det va inte mycket att välja på. Det blev iaf ett par Reebok och 650 kronor fattigare . Stora barn = Stora utgifter.

Ett besök till Jeanson blev det med, halva reapriset hade dom och där blev det shoppat med.

Ett par Lee - jeans, en G-star tröja med luva och 3 t-shirts ( 1 på rea och 2 till ord. pris), detta för 1020 kronor. Mycket pengar men bara G-star tröjan hade kostat 1000 kronor innan så vi gjorde ju ändå ett kap.

Nu är det väldigt sällan Robin köper kläder men när han väl gör det så får man räkna med lite dyrare utgifter. Nu skulle jag även behöva ha in lite extra pengar eftersom det är fler i familjen sim behöver lite nytt...och då kan jag också säga att jag kommer i sista hand. Finns det pengar över så köper jag till mig själv annars får det va...

Är ialla fall glad att jag fick handlat till Robin idag.


Första skoldagen

Robin började nionde klass och vi började första skoldagen med ett möte med rektor, mentorer och en annan lärare. Verkar som att det kan bli bra denna termin men det kommer krävas ganska mycket av Robin eftersom han har mycket att ta igen men det borde funka. Han får göra så gott han kan.

Sen var det lilleman som började första klass, han är ju hos sin pappa nu men jag ringde han för att höra hur första skoldagen vart och han va jöttenöjd. Han satt och gjorde "läxa" när jag ringde...hehe. De skulle tydligen skriva lite och berätta om de själva. Han kan ju inte skriva riktigt än så pappa skrev på ett papper och han skrev av ;) Detta skulle göras till nästa vecka men han va tydligen ivrig med att göra det med en gång :)

En bra start för båda mina grabbar alltså!

Efter jag vart på mötet på skolan så sprang jag på Karin så vi passade på att ta en fika, vi träffas alldeles för sällan så det va riktigt trevligt. Nu hoppas jag att det inte tar lika lång tid innan vi ses igen ;)

Mer som gjorts idag är att packa traderavinster som ska skickas, väntar på några betalningar till sen är det klart för denna gången!

I morgon är det fredag och det blir en härlig hemmakväll med älsklingen , Molly och Robin. Tror jag ska laga ngt gott till kvällen så får det nog bli en bra film med.

Snart blir det sängen men först ska jag trycka i mig lite chips, blev så himla sugen på det ;)


Tradera

Har haft lite auktioner ute på tradera nu och det har gått rätt så bra, några hundra extra att handla lite nytt för till Molly blir det iaf :)

Perfekt att kunna sälja på Tradera!


1 dag kvar



I morgon börjar skolan igen, en tonåring som vänt på dygnet ska jag då lyckas få upp i tid...önska mig lycka till ;)

Nionde klass ska han börja, blir ett spännande läsår. Vet fortfarande inte riktigt hur det kommer se ut eftersom han har anpassad studiegång och kommer alltså inte läsa alla ämnen. Det blir tufft eftersom han så gott som missat hela åk 8. Anledningen är inte att han skolkat för han har haft väldigt få frånvarodagar, anledningen är att de startade ett nytt projekt med en klass som sonen fick gå i och det lät ju jättebra men det har vart alldeles för slappt och de har inte ens haft möjlighet att nå upp till målen.

Men nu är det nytt läsår och jag hoppas att det blir bättre.

Sen har vi ju lilleman som ska börja första klass...spännande!

I går var vi nere i byn så han fick köpa sig ett pennfack och lite pennor, det tyckte han va kul. Han skulle absolut ha ett pennfack i plåt....skulle tro att någon kompis till han har det ;)

Har ni barn som börjar skolan nu med? Vilken klass och ser dom fram emot det?


Stor kille


Min lilla kille som börjar bli stor, börjar 1:a klass på torsdag


Borde egentligen inte blogga....

Inte nu iaf, klockan är mycket och det är en dag i morgon med men ett litet inlägg ska jag nog hinna med.

Har haft en härlig dag idag, tog det lugnt på förmiddagen och medans Molly sov gick jag igenom mitt schema och gjorde en preliminär planering med jobbdagar för mig under en 6-veckor period. Ska nu kolla med chefen och se om jag får godkännande för detta.

Har sagt det innan men säger det igen, ÄLSKAR att va hemma med Molly men känner att jag behöver lite avbrott från vardagen med. Har ju inga speciella intressen så istället för att kanske träna eller gå på krogen så väljer jag att jobba för att komma i från lite...samtidigt sparr vi några FP dagar och det ger några extra kronor i kassan. Det sistnämnda kan verkligen behövas nu...får panik bara jag tänker på allt som måste införskaffas till barnen nu till hösten :(

Har några auktioner ute på tradera nu som iaf kommer ge mig några extra hundralappar och det är ju inte fel, alla kronor är välkomna.

Var även iväg och handlade nya hjullager till Robins moppe...den jag funderar på att slänga i viskan :( Men än en gång har Fredrik lyckats laga den så förhoppningsvis håller den ett par dagar till...

Medans Fredrik lekte mekaniker så passade han på att laga Liams punktering på cykeln med...tack hjärtat !

Ett besök av vännen Linda och hennes pojk Oscar hade jag idag med och vännen Nine med sambo Jens fick ett besök av mig och Molly.

Städat fick jag gjort lite idag med, inser nu att det har hänt massa idag :)

Som sagt...en riktigt bra dag!

Nu blir det att krypa ner i sängen jämte älsklingen som sover sen 1 timme tillbaks

PS: vet att man inte ska skriva så här långa inlägg för det blir bara jobbigt att läsa men slarvar man med uppdateringar som jag gör så blir det lätt så här...och det är helt ok om ingen orkar läsa. Skriver för mig egna skull ;)


En röst i natten....

Minns ni den tv-serien?

Hehe...vet inte varför jag kom på det...antagligen för att jag tänkte blogga nu mitt i natten fast det är ju inte min röst ni hör...ni får nöja er med att läsa mina ord :)

På tal om röst...jag gillar inte min egna röst...tråkig röst har jag :( Vad tycker ni om er egna röst?

Känns som att detta inlägg är på väg att spåra ur så jag tar en rökpaus och återkommer om en stund :)


Uttagen igen

Va precis inne på Buzzadors sida och såg att jag blivit utvald för att testa Vanish, detta är vad jag kommer att få hem att testa:

  • Vanish Oxi Action Pulver
  • Vanish Crystal White Pulver
  • Vanish Extra Hygiene Pulver
  • Vanish Oxi Action Gel
  • Vanish Crystal White Gel
  • Vanish Förbehandlarspray
  • Vanish Soffa & Matta spray
  • 10 samples med nya parfymfria Vanish Oxi Action Pulver att dela ut

Som buzzador får du utan kostnad testa nya produkter och tjänster.

Hur länge det dröjer innan du kommer med i din första kampanj kan variera från någon vecka till månader beroende på hur väl du passar in i de kommande kampanjerna.

När det finns möjlighet att komma med i en kampanj så får du besked om det via mail.


För att registrera dig så klicka här 





Invigning

Tog barnen och begav mig hit idag



Fredriks barn Wilma och Lasse tränar där i vanliga fall.
Bilder kommer senare idag eller i morgon :)


Djävla moppe!

Sämsta köpet ever kan jag tala om!

Och så har man köpt fanskapet av en "vän".... den kostade några tusen och så har vi sen i maj redan lagt ut mer pengar på att laga skiten än vad den kostade!

Gashandtag, gasvajer, lampor, batteri, trottel m.m. Och nu måste vi nog köpa nytt hjullager med....

Ser ni en blå moppe ligga i viskan någon dag så bli inte chockade :(


Dumma tandfe!

Tandfen glömde av att besöka oss i natt så jag hade en jätteledsen liten kille här i morse :(



Någon sa till mig att tandfen ger dubbelt om hon missat så det får vi väl hoppas nu då ;)


Trött och hungrig...

Trött...och hungrig... ska jag va helt ärlig med vad jag har ätit idag så är det två smörgåsar vid två olika tillfällen, 2 bullar och en massa kaffe....

Varför blir det så här....dagen har bara försvunnit och saker har kommit emellan så då blir det så här för mig. Vet att det inte är bra men snart ska jag få i mig lite mat förhoppningsvis.

Molly har somnat, Liam och Wilma är ute och leker och Robin är hos en kompis. Men snart är det dags att samla alla för lite mat. Idag blir det chickenbits och pommes/vitlökskroketter/potatisskruvar/klyftpotatis :) Haha...sån blandning...blir jag alltid massa rester i påsarna så nu tömde jag resterna :)

Dags att kolla maten....


Fredag

God Morgon

Har vart en vecka med mycket att tänka på men nu börjar det lugna sig som tur är.
Fredrik började jobba i måndags så nu har man vart själv på dagarna med alla barn, det har funkat bra men man blir ju lite låst...

I går hade Liam sin första dag på fritids och det va många kompiar som blev glada när han kom, innan jag lämnade han va vi iväg och köpte present till hans pappa som fyllde år och naturligtvis lyckades Liam glömma sin jacka i affären...slarver ;) Så idag måste jag åka till skene järn och hämta den.

Idag kommer Liam hem igen och så ska Wilma vara hos oss i kväll/natt medans Fredrik är i väg med sina kollegor på Gullholmen och har det trevligt :)

I går kväll va vi i Borås och kollade Smokie som uppträdde på stora torget, det är ju inte riktigt min musiksmak egentligen men jag måste säga att det var skillnad att se dom live. Jag tycker att det va mycket bättre än vad jag hade hoppats på.

Känner att jag kommer av mig i skrivandet här nu då jag har en liten dotter som ligger och tjattrar..haha, så jag ska ta o gosa med henne lite så försöker jag återkomma senare igen.


OBS!!

Genom att klicka här så kommer ni till mitt bidag i en tävling på facebook, "Who are you with nikon?"

Klicka sen bara på gilla så har jag fått er röst, skulle bli jättetacksam om ni ville hjälpa mig!






Somnade

Medans jag grejade på andra våning la jag Molly i spjälsängen och efter en stund somnade hon där så nu fick jag lite ledig tid.

Tänkte jag skulle fota lite som jag tänkte lägga ut på tradera, bättre att sälja av en del barnkläder som växts ur och kanske få en slant som man kan köpa nya kläder för :)

Synd bara att det är så tråkigt...först ska det fotas sen vägas för att veta vad frakten blir och sen ska man lägga upp alla annonser. Men får jag fotat och vägt det idag så kan jag lägga upp annonserna en annan dag.

Brukar ni handla eller sälja på tradera?
vad tycker ni om det i så fall?


God Morgon

Är sommaren slut nu?
 
Idag verkar det så i alla fall, men har vi tur så får vi några fina dagar till med sol.

Ska försöka med lite mer uppdateringar här i bloggen än vad jag haft senaste tiden. Får väl se till att hitta på lite kul så jag har ngt att skriva om sen ;)

Men för tillfället ska jag förflytta mig från datorn och ta med Molly upp, Liam och 2 kompisar sitter och spelar WII här nere så det känns som att vi är i vägen...

Återkommer senare...under tiden kan ni ju klicka här så kommer ni till mitt bidag i en tävling på facebook, "Who are you with nikon?" Klicka sen på Gilla så har ni gett mig er röst :)

Ni som röstar och har en blogg kommer jag länka till här sen, glöm iså fall inte att lämna er bloggadress i en kommentar här.


Finns det några snälla bloggläsare?

I så fall skulle jag vilja ha er hjälp :)

Genom att klicka här så kommer ni till mitt bidag i en tävling på facebook, "Who are you with nikon?"

Klicka sen bara på gilla så har jag fått er röst, skulle bli jättetacksam om ni ville hjälpa mig!




Vill ni hjälpa mig?

Genom att klicka här så kommer ni till mitt bidag i en tävling på facebook, "Who are you with nikon?"

Klicka sen bara på gilla så har jag fått er röst, skulle bli jättetacksam om ni ville hjälpa mig!


Detta är kortet som jag är med och tävlar med!



Ännu gladare skulle jag bli om ni ville tipsa era vänner på blogg och facebook om detta med :)


Prisskillnad?

Hittade detta bord på denna sidan, pris 3110 kronor!



Det roliga är att jag har nästan exakt samma bord hemma, skillnaden är att mitt bord är vitt istället för svart och så är benen på mitt bord i silver. Hade inget riktigt kort men här ser ni en liten del av bordet :)

Pris på mitt bord: 500 kronor :)


Söndag

Denna dag var planerad som städdag men planerna ändrades. Istället blev det jobb 7-14 och sen en stunds vila innan jag skulle iväg med Wilma för att rida.

Idag var det alltså premiär för mig att rida islandshästar, trots att jag inte suttit på en hästrygg på säkert 20 år så gick det riktigt bra :)
Så jag kan faltiskt tänka mig att rida igen :)

Wilma tyckte det var jättekul och hon var jätteduktig, det va första gången hon red själv. Fast vi fick byta häst jag och Wilma..haha, den hon red på först tyckte det va väldigt gott att äta gräs så han stannade hela tiden och började äta. Eftersom Wilma inte är van så hade hon lite svårt att få med sig han så vi bytte så gick det bättre för henne sen. Mot mig va han lite snällare, lite kul va det med att han va lite piggare när man väl fick igång han än vad den första hästen va som jag hade...bytet vi gjorde va bra på alla sätt :)

Det har inte blivit så mycket tid med min lilla Molly idag, det kändes jobbigt men jag fick en stund i kväll och i veckan har jag massa tid :)

Fast det bästa med denna dagen var nog ändå att jag fick hem min Liam idag, har längtat jättemycket efter han! Så efter ridturen var jag snabb med att duscha och byta om så jag kunde få hem han sen och kramas! Han är allergisk mot hästar så jag ville inte att han skulle komma innan jag hade vart iväg.

Har han jämte mig i soffan nu så nu blir det mera kramkalas här :)


Vem vann?

En tripp till Varberg blev det idag och ett besök hos svärmor som va i husvagnen. När Molly sov så passade jag och Fredrik på att spela lite minigolf :)



Gissa vem som vann?


Rydell & Quick på stora torget

Som vanligt var det en riktigt bra spelning Rydell & Quick bjöd på, många nya låtar som jag inte hört dom spela innan så det va extra kul. Tycker dock att showen inte var lika "explosiv" som den brukar va.

Men jag var supernöjd med kvällen :)

  

  

  




Borås i kväll


Torsdag

God Morgon

Lite nervös för idag måste jag erkänna.

Två möten inplanerat, det ena är jag bara med på som stöd men det andra är ett lite viktigare möte...så håll tummarna för mig!

Ett besök hos en gammal vän ska jag hinna med idag med är det tänkt och sen borde jag sätta mig med almenackan och kolla planeringen framöver. Lite jobbtider, möten på jobbet och utbildningar måste jag kolla med...mycket pusslande framöver för att få allt att gå ihop.

Ikväll blir det borås och kolla på Rydell & Quick som spelar på stora torget, ser fram emot detta :)

Nu får det bli lite morgonmys med Molly och en kopp kaffe till :)


Mollys mat

Nu har Molly precis fått lite mat i sig, gröt äter hon varje dag en hel portion och vi har börjat med smakportioner av morotspuré och morot/potatis- puré.

Gröten gillar hon men det andra går så där, ska prova dessa sorter några dagar tills en ska hon få majspuré tänkte jag, hoppas hon gillar det bättre.

Vill inte ge henne av de sötare pureérna innan hon lärt sig att äta vanlig mat först, som dryck får hon vatten. Det är hon inte jätteförtjust i men vi provar ett tag till annars får vi väl köpa ngn dryck och bara smaksätta vattnet lite grann, vill inte att hon ska vänja sig vid att dricka massa "gott" bara.

Men i går va vi tvugna att ge henna lite katrinplommonpuré pga att hon haft lite problem med magen ett par dagar, och det gillade hon och det satta fart på magen så sen va det en glad Molly igen :)

Det märks på Molly nu att hon äter mycket mer för hon börjar bli lite rundare, ska bli kul att se vad hon väger nästa gång.

Nu vill hon ha mammas uppmärksamhet så det är bäst att lämna datorn ;)


Livet just nu

Vardagen börjar komma tillbaks...

Fredrik har börjat jobba och veckorna börjar bli fullbokade med diverse möten osv. Planering för lite jobb för min del ska fixas med också.

Liam är hos sin pappa men kommer på söndag igen och nästa vecka är det mycket som ska tänkas på, möten, tandläkare, ögonläkaren, fritids...känner redan hur förvirrad jag blir...

Njuter av mammaledigheten med lilla Molly men nu när allt drar igång igen så känner jag mig bara stressad...massa tider att passa samtidigt som man har en liten man ska försöka ha lite rutiner för också. Molly ska äta och sova samtidigt som det ska hämtas och lämnas på skola, mat ska fixas till hungriga barn.....

Nä...än är det några dagar ledigt så jag släpper den tanken för tillfället.

I morgon har jag INGET inplanerat :)

Men på torsdag är det ett möte på morgonen som jag ska va med på och sen ska jag på ett litet viktigare möte, på kvällen ska vi till borås och kolla på Rydell & Quick och det ser jag fram emot :)

På fredag ska vi på kalas och lördag är inget bokat än, sen är det söndag och alla barnen kommer igen.

Nu blir det film och slappa i soffan medans jag väntar på att Robin och hans kompis ska komma hem från liseberg!


Molly 4 månader

Tänk att våran lill tjej redan är 4 månader, tiden går alldeles för fort


Om

Välkomna till min blogg! Presentation kommer inom kort och fram tills dess så tveka inte att fråga om det är något ni undrar över. Lämna gärna en liten kommentar när ni vart här. //Petra

RSS 2.0