Min lediga dag

Ledig dag hemma med Molly, tyvärr har det regnat massa idag så ngn utelek har det inte blivit. Hade behövts, Molly har inte alls vart på humör de senaste dagarna och hon älskar att va ute så det va synd att det inte gick.

Men vi har haft lite besök idag av Sara och barnen så Molly fick iaf leka med en kompis en stund, fast hon tittade mest på när Nova lekte ;)

Vårat sovrum börjar bli ordning på med, på fredag ska jag försöka fixa klart så lägger jag upp bilder sen :)
Men nu ska jag iaf upp o lägga mig i nya sängen :)


Sovrummet

En liten skymt av sovrummet som är under renovering


Lite sen uppdatering

Förra inlägget skrev jag i morse men då ville det inte publiceras, men nu gick det :)

Lite sent kanske nu när hela måndagen är över men det får bli väl.

Jobbdagen är över, i morgon är jag ledig och lilleman kommer hem :)

Morgondagen kan bara bli bra... Eller hur?!


Måndag igen

Så var det ytterligare en ny vecka, veckorna går fort så snart är det väl jul ;)

Barnen är i väg i skolan, Molly ska till dagis och jag ska jobba. Hade hellre vart hemma idag och skruvat ihop möbler som vi köpte igår men det får jag väl överlåta till Fredrik när han kommer hem.

I veckan borde vårat sovrum bli helt klart, bara gardiner som behöver inhandlas nu med. Ska kolla tyg i veckan, en av mina favoritbutiker i Kinna ska ha rea nu så kanske att man kan göra ett fynd ;)


Regn och rusk

Idag är det en regnig dag men för min del gör det inget för jag ska ändå jobba :)

Sovrumsrenoveringen är i full gång, fondväggen är tapetserad och de andra väggarna är målade :)

Nu ska bara garderoben fixas och lite nya möbler inhandlas :) äntligen!

Här får ni en bild på vår nyinskaffade leksak :)


Ett samtal är en början

Idag ringde jag ett samtal för att få reda på lite mer om en viss utbildning. Funderar på att studera på halvfart vid sidan om jobbet, det är en yrkesutbildning jag funderar på.
Man vet ju aldrig va man vill syssla med i framtiden ;)

Nästa steg är nu att kolla upp om kommunen kommer gå med på det eftersom dom tydligen måste köpa en plats åt mig... Vet inte riktigt hur det funkar man det skadar ju inte att kolla upp iaf


Sötis


Dagisbesök

Snart är det dags för ännu ett dagisbesök för Molly och i morgon ska hon va där hela dagen :) De är säkert ute idag med när vi kommer men det hade vart bra om de va inne idag eftersom det är en annan avdelning som är öppen nu mot vad lillan är van vid.


Boktips

Jag är absolut inget fan av Ozzy Osbournes musik, men jag gillade faktiskt tv-serien :)
 
Köpte iaf boken om Ozzy till Fredrik i julklapp men han har inte läst den än, istället har jag läst den nu under semester och jag säger bara LÄS DEN!
Gillar man självbiografier så ska man absolut läsa denna bok, det är verkligen ett under att denna man lever idag.
 
 
I början på boken kan man läsa följande:
 
"Andra människors minnen av det som händer i den här boken kanske inte överensstämmer med mina. Det är inte nåt jag tänker bråka om. Dom senaste fyrtio åren har jag varit fullproppad med sprit, kola, syra, Quaaludes, lim, hostmedicin, heroin, Rohypnol, Klonopin, Vicodin och en mängd andra tunga substanser som är för många för att lista här. Vid flera tillfällen har jag tagit samtliga samtidigt. jag är inget uppslagsverk direkt, om vi säger så. Det du läser här är vad som sipprade ur degklumpen jag kallar min hjärnba när jag bad den om min livshistoria. Varken mer eller mindre..."
 

Dålig babywatch

har en babywatch här hemma som vi använder varje kväll eftersom Molly sover uppe och vi sitter i vardagsrummet nere, vi har vart jättenöjda med den men på senaste tiden så har det inte alls funkat bra....
 
Vi har två olika kanaler som vi kan välja på den och varje kväll får vi hålla på att växla mellan dom för efter en stund så får vi störningar på den och då funkar den inte riktigt. Alldeles nyss började det brusa massa i den och jag blev osäker på om Molly vaknat så jag gick för att kolla till henne, samtidigt hör jag ljud från ett barn...kommer upp och Molly stensover....hmm....antagligen ngn annans barn....ngn som har en babywatch med som kom in på våran kanal :(
 
För ett par veckor sedan så hade jag med den när jag gick på toa och då helt plötsligt började jag höra musik...som om det kom från en radiokanal...helskumt!
 
Har ni vart med om ngt liknande?

Det va ett tag sedan

Så va man här igen :)
 
Bloggen har också haft lite semester, vad har jag hittat på under tiden då?
 
I måndags åkte vi till Falkenberg, närmare bestämt Skrea camping. Det va jag, Fredrik , Molly, Robin och hans kompis Adam. Vi stannade tills i fredags och vi hade några riktigt härliga dagar i husvagnen. Molly trivs verkligen att va iväg och hon sover mycket bättre i husvagnen än hemma.
 
Vi tog en tripp till Danmark en dag med, skönt att komma iväg lite.
 
Men nu börjar allvaret i veckan igen och jag tror jag kommit i kapp med det mesta här hemma nu.
I morgon ska jag och Molly till dagis och hälsa på i en timme, eftersom hon vart ledig så länge nu så tänkte vi att det kunde va bra med en mjukstart så det blir två dagar nu som vi bara ska hälsa på så ska hon va där själv på onsdag. Men jag är inte ett dugg orolig, det kommer funka utmärkt. Våran lilla tjej har blivit stor nu...hela 1 år och 4 månader, det har hänt mycket nu i sommar och jag tror personalen på dagis kommer märka en stor förändring också :)
 
Ska försöka uppdatera lite oftare här men det känns lite trist om jag ska va ärlig, vill komma i gång med den nya bloggen men det är långt kvar...har inte börjat med designen av den än :(

Om

Välkomna till min blogg! Presentation kommer inom kort och fram tills dess så tveka inte att fråga om det är något ni undrar över. Lämna gärna en liten kommentar när ni vart här. //Petra

RSS 2.0