Stoppa tiden

11:20 redan och så sitter man fortfarande och bara njuter av morgonkaffet, jobbet kallar om några timmar. Borde verkligen komma i gång nu så man får ngt gjort innan man ska iväg.  Visserligen har jag inget planerat men jag täbkte iaf att jag skulle åka ner till Fredrk en stund innan jobbet.

Funderade också på om jag skulle ge mig ut o köpa lite julklappar men kom sen på att det är bättre om jag försöker komma i väg till Borås ngn dag, fast i går fick jag faktiskt handlat till Liam då jag sprang ner på Extraplanet en snabbis. Köpte han en Star Wars- dräkt som han önskat sig, ett litet handdataspel med cars och "ett ägg" som man lägger i vatten som sen kläcks och så är det en Gormitfigur där i.

Julklappsinköpen til barnen är så gott som klara nu förrutom lite kläder och kanske annat småplock som säkert tillkommer. Har även Fredriks dotter Wilma kvar att köpa till och så naturligtvis hjärtat, men eftersom han brukar läsa här så kan jag inte skriva mer om det :)

FAN!! Mitt minne är ju katastrof, jag börjar jobba 16 så därför har jag ju inte heller haft ngn brådska här för att bli klar o åka ner till Fredrik, men så kom jag på nu att han ska ju vara på dop kl.14 och ska ju åka innan dess....fan, får sätta lite fart nu o åka ner till han ( har ju dessutom hans bil som han troligen vill ha också..hehe)

Vad hittar ni på idag?


Kommentarer
Postat av: lilla my

Ja här blir det bio och lite mat och så Robinson förstås.Kram och ha en bra dag.

2009-12-05 @ 12:02:43
URL: http://www.metrobloggen.se/miumiu



Du heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat?:



Trackback

Om

Välkomna till min blogg! Presentation kommer inom kort och fram tills dess så tveka inte att fråga om det är något ni undrar över. Lämna gärna en liten kommentar när ni vart här. //Petra