Dagens skämt....



Denna personen måste helt klart vara ett stort skämt!!

Usch.....


Lycka :)

Att ha fikat med underbara Nine och sen få ett paket på posten :)

Det är dagens lycka :)


Huvudvärk...igen...

Vaknade med huvudvärk idag med men det tog inte lång tid innan jag förstod att det var spänningshuvudvärk, kände själv hur stel jag var i nacken och när jag sen la mig för att vila igen kom jag på mig själv hur jeg bet ihop käken :(

Så det va bara att försöka koncentrera sig på att slappna av och till slut gick det nog och jag somnade en stund igen, nu är huvudvärken lite bättre.

Och nu fick jag besök så jag får återkomma sen....


Nattjobb....

Nu är jag i alla fall äntligen klar :)


Hit vill jag åka....

Som jag känner nu så skulle jag gärna ta en tur hit på lördag....



Är inte i Göteborg så ofta så det hade vart kul att bara komma iväg för att göra något, sen tänkte jag väl också att man kunde planera in att Robin kanske kunde träffa sin far några timmar eftersom det va längesen nu.

Mirakel kan faktiskt hända ;)


Lite bra dag trots allt

Kändes verkligen inte som en bra dag i morses men efter att ha fått i mig kaffe och sen ytterligare några timmars sömn så var det lite bättre.

Tänker inte låtsas för er och för att vara helt ärlig så har jag en svacka just nu och krafterna är inte många, men en dag i taget så ska jag nog va i form snart igen. Sen har jag en underbar pojkvän som finns där för mig, och jag kan lova att jag är inte alltid så lätt att ha och göra med så en stor ros till hjärtat som orkar med mig ;)

Lite uppiggande var när hjärtat kom med 7 röda rosor till mig idag :) Idag är det 7 månader sen vi träffades...jisses vad tiden går fort :)

Något annat kul idag var att för ett tag sedan så var jag med i en tävling hos Johanna - Sofia där jag tävlade om en Goodiebag, tyvärr vann jag inte den men däremot så fick jag ett tröstpris. Det var tigerbalsam ifrån företaget Sunnycoco. Idag kom paketet och då hade jag fått det här....


(bild lånad från hemsidan)
18 gr Tigerbalsam + 7 st små söta 3 gr burkar,

De var så söta de där små burkarna :)

Tackar så jättemycket :)

Ibland krävs det inte mycket för att pigga upp ngn som känner sig nere....


Dålig start på dagen


Ordningen är återställd :)

Älsklingen är hemma igen :)

Dock utan bagage för det blev kvar i Wien...hehe


Vissa stunder....

Ibland krävs det inte mycket för att luften ska gå ur en och man bara vill lägga sig ner och sova bort resten av dagen för att sen vakna upp och hoppas att allt har löst sig.

Ett litet problem kan jag handskas med men blir det mer så fixar jag det inte :(

Varför kan jag inte få tillbaka alla mina krafter igen och den där jävlar anama sidan av mig?

Ska försöka få semester i morgon och då ska jag finnas till hands för en annan person som behöver mitt stöd, känns som att en repris återupprepar sig.....

Ibland känner man sig väldigt maktlös och det spelar ingen roll hur mycket man försöker så blir det inte bra.

Längtar verkligen efter älsklingen nu, behöver lite energi från han....


Monster Jam



Detta har Robin tjatat många gånger om att han vill gå på, frågan är bara om han fortfarande vill eller om han växt ifrån det nu?! Hade vart en bra födelsedagspresent annars....

Monster Jam är tillbaka med en storslagen motorfest för hela familjen lördagen den 29 maj. De urstarka monstertruckarna är redo att utmana varandra i hårda race, prestigefyllda luftfärder och spektakulära freestylemoment.
Showstart kl 14.00 men redan klockan 10.30 är du välkommen på Pit Party. Detta kostar 75 kr per person. Då kan du titta närmare på din favoritmonstertruck, kolla banan och prata med förarna.
Du får se publikfavoriterna Grave Digger, El Toro Loco, Monster Mutt och de andra fyrhjuliga superstjärnorna i en kamp om vilken monstertruck som är snabbast, starkast och mest utmanande.
Monster Jam bjuder också på Freestyle Motorcross med några av världens absolut bästa åkare.


Jobbiga förkylning

Min förkylning vill inte ge med sig, men den vill inte bryta ut riktigt heller. Just nu är den bara besvärlig, den har get mig en öm kropp och det känns som om jag skulle ha feber vilket jag inte har. Det kliar i halsen så jag har en irriterande hosta, det känns som om jag har en klump i halsen som får mig att må illa. Sen i går kväll har jag vart övertygad om att jag skulle kräkas men det har jag inte gjort. Det smakar äckligt i munnen och mat smakar inget...

Förrutom allt detta så mår jag väl ok så det är väl bara att pallra sig i väg till jobbet i eftermiddag.....

Är på gränsen till att behöva va hemma men jag gör ett försök, hinner ju vila några timmat till för att få lite krafter ;)

Passar på att önska er en underbart regning måndag :(


Duktiga jag....

Jag hittade vad det var som spökade :)

Jag lyckades alltså titta bland olika koder och se vad som inte såg riktigt ut, hihi....stolt!!

Nu ska jag väcka barnen som verkar va väldigt trötta idag, och sen måste jag säga att det är 3:e natten som Liam sover hela natten i sin säng nu :)


Vad har hänt med min blogg?

När jag går in på bloggen finns inte vänsterkolumnen, den hittar man på ngt konstigt sätt längst ner på sidan. Och tittar man på inlägg längre ner så ser de konstiga ut med, inget mellanrum mellan inläggen och texten där det står lämna kommentar är jätteliten....

Hur kan det ha blivit så helt plötsligt?

Ser det ut så för er med?


Hittade en ny butik

Hittade en ny butik på nätet som jag aldrig vart inne på innan, de hade jättemycket fint!

MILQ.se



Tävling



Jag tävlar hos BeckaHBitcH.se om ett presentkort på hela 500 kr hos Kid Rox.
Tävla HÄR du också!


Filmkväll??

Känner för att kolla på ngn film men har ingen jag vill se just nu.

De jag har att välja på är Bangkok Dangerous, Gran Turino, Hancook, Righteous kill, Seven pounds

Funderar på om jag har några mer på den externa hårdisken.... tror jag får kolla det ;)

Sen är jag lite sugen på att baka ngt men det känns lite som att klockan är för mycket för det....såna bekymmer jag har denna kväll ;)

Vad hittar ni på då?


Fy fan sånt folk det finns!

Fattar vad det finns för hemska människor egentligen!!

Om ni minns så har jag tidigare skrivit om David Birgersson som försvann i Varberg, detta var den 5 februari och man har idag inte återfunnit han än och inga spår finns. Som alla förstår hoppas jag så är detta oerhört jobbigt för nära och kära att inte veta vad som har hänt.

facebook skapades det en grupp som heter "Vi som hoppas David Birgersson kommer tillbaks levande", gruppen har nu 11 733 medlemmar och det är många som bryr sig och även Davids familj är medlemmar där.

Nu har några idioter skapat en ny grupp på Facebook som heter " Alla vi som hoppas att David Birgersson aldrig kommer tillbaka"

Hur fan kan man ens komma på att skriva ngt sådant och sen även skapa en grupp.

Som kategori har de valt att lägga gruppen under Underhållning och kultur - kändisar, Som beskrivning av gruppen står det så här: hade varit bra om ni kunde slänga in lite skämt om David Birgersson också.

Jag blir så jävla förbannad
när jag läser sånt här, visst visste jag att det fanns respektlösa idioter i vårt samhälle men ändå blir jag chockad när jag läser sånt här. Hoppas dom som startat denna grupp får det dom förtjänar!

Alla mina tankar till David och hans nära och kära, jag hoppas att ni får svar på vad som har hänt snart så att ni sen kan börja bearbeta allt som hänt hur utgången än blir.


Semester....

Har skrivit in schema, kollat med exet hur han ska ha Liam och kommit fram till hur jag vill ha min semester för att det ska bli så bra som möjligt för oss alla. 3 veckor planerar jag att ha.

Ska lämna in mitt önskemål i morgon sen är det bara att hoppas på att det blir som jag önskat, annars har jag problem som jag inte vet hur jag ska lösa på bästa sätt....

Hur har ni det på erat jobb? Har ni börjat med semesterplaneringen än?


Snart....

Snart är det dags att lämna lilleman på kalas, riktigt finklädd är han med. Han har valt kläder helt själv och naturligtvis blev det kläder som han köpte i går, så i dag är det premiär för han att ha slips...han är jättestolt :)

Ska visa er kort sen!


Simskola

Dags att bege sig til simskolan med Liam, under tiden han lär sig simma tänka jag passa på att skriva in schema eftersom jag måste senast i morgon ha lagt in om när jag vill ha semester.


Nya smycken

I julas fick jag ju ett halsband med 2 olika hängen till av Fredrik som Marie har gjort

 
(bilderna lånade från Maries hemsida)

Nu har jag ialla fall beställt ett nytt hänge som ska gå i rosa har även beställt själva halsbandet i beige med så nu kommer jag ha lite att variera med till våren :)

Sen hittade jag dessa örhängen som jag har beställt med fast i rosa :)



Inte nog med att denna tjejen gör jättefina smycken så tar hon jättefina kort, tycker ni ska kika in på hennes sida och titta på både kort och egengjorda smycken!

Klicka här för att komma till sidan


God Morgon

Blev ju inte chockad när jag såg att det regnade även idag....det är ju min lediga helg så vad ska man vänta sig egentligen? 
Har iaf vart duktig att komma i håg att vrida fram klockan så vi kommer inte missa simskolan :) 

Förr hade jag alltid så svårt att komma i håg om det var fram eller bak man skulle dra klockan men så berättade en person en sak för mig som gjorde att jag nu kommer i håg.... På våren plockar vi fram trädgärdsmöblerna och på vintern blockar vi bort dom.

Nu lite kaffe och bloggläsning


Dags för soffan....

Som vanligt hinner klockan bli väldigt mycket men ikväll ska jag ändå bädda ner mig och kolla på en film.

I kväll blir det Wallander - Skytten



Känns lite som att jag skulle ha sett den redan visserligen...men det märker jag väl :)


En nattsvart timme....perfekt för brottslighet?!

Lördagen den 27 mars 2010 klockan 20.30 genomförs världens största klimatmanifestation. Genom en enkel handling – att släcka ljuset under  en timme – visar du ditt stöd för klimatet och uppmanar samtidigt världens makthavare att agera i klimatfrågan. Delta i Earth Hour – var en del av lösningen.

Vad säger man om detta?

En jättebra idé....för privatpersoner och företag!

Men kommuner?

Var precis ute och åkte i ett svart kinna, tack och lov för alla dessa skyltar som affärer och företag har som lyser upp annars hade man inte sett ett dugg! Var lite otäckt att köra där det va så svart eftersom man inte kunde se gångare, det fick mig också att fundera över hur många brott som kommer begås under denna timme?

Nä...jag tycker inte att kommuner ska släcka ner gatubelysningar, det finns andra sätt att medverka på!

vad tycker ni?


Dagens shopping

Det blev en tur till Gekås och lilleman shoppade loss :) Tyvärr hittade jag ingen jacka till han men däremot så köpte han en hel del annat....

Ett par badshorts (69 kronor) och ett par flipflop (35 kronor)med Spiderman



3 par byxor (99 kronor styck), 2-pack kalsonger (30 kronor) och 7-pack strumpor (40 kronor)



1 svart och 1 vit t-shirt (20 kronor styck), 1 svart t-shirt med tryck (49 kronor), 2-pack vantar (17 kronor), 1 kortärmad svart skjorta (80 kronor), och till slut en slips som han absolut ville ha :) (25 kronor)



Han är duktig på att shoppa min lille Liam :)

Sen köpte han för sina egna pengar ett dataspel och en lampa (det är dinosaurier i lampan som rör sig, dom åker runt)

 

Till Robin blev det 2 enfärgade t-shirts som han bett om och så naturligtvis strumpor :) Sen köpte jag ett spel som han bad mig köpa som han sjäälv betalar. Han har haft det innan men det hade blivit strul med hans konto när han spelar online så han va tvungen att ha ett nytt.

(hittade inte det kortet nu så det får jag tyvärr hoppa över...konstigt...men kameran krånglade lite innan så det kan ju bero på det)

Och till mig då...hehe, det blev inte mycket. Lite bakformar som jag tyckte va söta och en tröja(tunika) för 59 kronor

 

Så dagens shopping blev inte så dyrt ändå eftersom exet är snäll och betalar hälften av lillemans kläder :)


God Morgon

Eller ska man kanske säga God middag?

Låg kvar riktigt länge i sängen idag, min kropp orkade inte röra sig och utanför kunde jag höra hur det regnade....
Regnar på min lediga helg!! :(

Nu är jag iaf uppe och kaffe pimplar jag som om det inte fanns ngt annat att dricka. Ringde även Johanna för att kolla så hon inte gått vilse nu när hon är i stora staden (Stockholm). Men allt va bra med henne trots lite för mycket alkohol i går :)

Dagens planer då, först och främst måste vi åka och mata fiskarna hos Fredrik (har glömt detta så jag hoppas det är ok med dom ändå)

Sen funderar jag på Gekås, har ju bil och det finns ju inte så mycket annat att göra idag. Men risken är att man hittar alldeles för mycket kul om man åker dit vilket jag inte har råd med. Det jag behöver nu är endel till barnen och även en jacka till mig. Liams pappa vill att jag ska handla till Liam från han med så det behöver ju inte bli så dyrt för mig.

Frågan är då om Liam känner för att åka till GeKås?!


Kvinnors (o)vanor angående handväskor/plånböcker

Funderar på det här varför vi tjejer alltid måste ha en väska, inte nog med att den ska va snygg så ska den vara funktionell och ha gott om plats. Och varför ska vi ha gott om plats när vi ändå stoppar den full med massa onödigt. Nu kanske det inte är så för alla men för många är det nog så.

Om en kille ska i väg så tar de sina nycklar, mobil och plånbok och stoppar på sig utan att de behöver en väska.

Och när man ska i väg så stoppar man i allt man anser sig behöva men när man kommer hem igen, tömmer man då väskan? Nä...man låter allt ligga kvar och så kanske det har tillkommit endel också under tiden man vart i väg, nästa dag man ska ha väska så är det ngt nytt som hamnar i den och till slut är väskan överfull och man hittar inte det man behöver.....

Varför gör vi kvinnor så?

Och när en kille ska köpa plånbok så ser ju nästan alla likadana ut, en enkel plånbok är det oftast. Men vi kvinnor kan ju inte bara köpa en enkel funktionell plånbok, nä...den ska va snygg och så har vi massa andra krav....

Varför är vanorna så olika bland kvinnor och män gällande detta?

En fråga till de tjejer som läser detta: Hur mycket onödigt har ni i eran handväska? Hur ser era vanor ut gällande detta?




Vissna blommor blir som nya

Hade en vas med rosor som inte var så pigga längre,även en bukett med Gerbera. Istället för att slänga de så tog jag till vara på dom och fixade lite så de kan pryda bordet några dagar till :)

Vem kan ana att dessa blommor var vissna ;)


Lådor....

Gårdagens shopping resulterade i att jag kom hem med 2 kartonger med skor :)



Nästa kartong för dagen bestod av ett paket som jag hade att hämta ut på posten :)

Innehållet i det var det här....



Massa produkter från Oriflame :)

Så nu har jag även massa prover på olika parfymer, läppstift och underlagscremer.

Nya katalogen fick jag med och det var massa roliga erbjudanden, lovar att visa er några senare!


Dålig start på fredagen.....

Vaknade med en sprängande huvudvärk, värktabletter och en stunds vila till trodde jag skulle hjälpa men det vill ändå inte riktigt ge med sig. Men nu är det dags att snart bege sig till jobbet, orkar egentligen inte men jag kan bara inte va hemma...... idag är vi dessutom bara två som jobbar på dagen. Så jag gör ett försök.



Önskar er alla en härlig fredag!


Fynd!

Gjorde fynd i skoaffären :)

Fick 3 par för 277 kronor :)

De hade jubileum så man kunde bl.a köpa sådan tygskor som converse fast ett annat märke för 99 kronor, och de låga kostade 79 kronor. Passade då på naturligtvis eftersom jag vet att sådana går åt i vår/sommar :)

Det blev ett par svarta höga, ett par lila höga och ett par röda låga :)

Köpte mest lila för det kan va kul att några med lite färg ngn gång och så kostade de ju inte så mycket.

Känner mig nöjd nu när jag gjort sånt fynd :) Visar er bild senare, nu ska jag vila en stund så jag orkar jobba senare.


Vår = Nya skor

Upptäckte igår att jag har inga skor nu när snön börjar försvinna och våren kommer. Kan ku inte gå omkring i vinterkängor :(

Stövlar har jag gott om men ett par vanliga skor att ha till vardags måste införskaffas. Gillar inte när det dyker upp såna saker som MÅSTE köpas oavsett man har råd eller ej.

Sen är det väl dags för både skor och jacka till Liam snart med, jag själv skulle behöva en jacka med fast det står inte som prioritet på listan.

Sen tror jag att Robin äter strumpor för det skulle jag kunna köpa hur mycket som helst och ändå minskar det i byrån hela tiden. Behöver absolut åka till Ullared, där skulle jag kunna köpa både strumpor till Robin och jacka till Liam mycket billigare än här.

Utgifter innan lönen ens har kommit....inte kul!

Dags att lämna lilleman på dagis och sen blir det en tur till visko för att se om jag kan hitta några billiga skor.


God Morgon

Så var det onsdag, arbete väntar i kväll.....

Just nu känner jag mig si så där men jag hoppas inte att det ska bli väre under dagen. Men Robin är inte bra idag och kommer va hemma, märkte redan igår att han inte va ok eftersom han va hemma hela eftermiddagen/kvällen....inga kompisar alls igår och det är inte likt han. Sen somnade han tidigare än vanligt i går med. Hoppas att det bara är en dag med vila som han behöver och att han är bättre i morgon.


Nu är det dags....

....att förflytta sig till övervåningen och närmare bestämt sängen.

Säger God Natt till mina läsare och så hoppas jag att jag är piggare i morgon igen.


Har ju inte berättat....

Älsklingen har åkt ifrån mig idag :(

Inte bara det att jag kommer sakna han i några dagar så är jag väldigt avundsjuk ;)

I dag har han suttit på buss och tåg hela dagen så nu befinner han sig i detta land som har den här :)



Och i morgon bitti reser han vidare och då ska han bege sig hit.....



Även om jag är avundsjuk så hoppas jag att han får några riktigt bra och härliga dagar i solen.

Så vem ska nu ta hand om mig om jag blir sjuk :( ;)


Liams nya rum

Så här såg Liams rum ut för en vecka sedan



Och här lite bilder från hur det ser ut nu :)

   


Kan det va så??

Kan det kanske va så att min trötthet jag känt den senaste tiden beror på att jag håller på att bli sjuk?

Kände mig lite småhängig i morses och hade huvudvärk och öm i kroppen, särskilt nacken. Sen jag kom hem från jobbet har jag legat helt utslagen och har ont i halsen och känner mig tjock i halsen, och så har jag en sån där äcklig smak i halsen som man kan få när man är förkyld.....

Kan lova er att nu är det absolut inte rätt tid att bli sjuk på, kaos på jobbet.....

I dag har jag och kollegan jobbat häcken av oss då vi vart underbemannade och samtidigt har vi letat vikarier för att täcka upp i kväll och i morgon. Har verkligen inte hunnit med att ge vårdtagarna det där lilla extra i dag så det kändes inte så kul. Dessa jävla besparingar!

Nu ska jag läsa lite bloggar istället och hoppas jag kan läsa lite kul :)


Kellogs special Bliss

Fick ju 2 st sådana här i en Goodibag från KappAhl sist jag handlade där och jag måste säga att de var riktigt goda :)



De var väldigt söta så jag tycker de passar bra om man är lite sugen på ngt sött, tror dock inte att de är så jättenyttiga ;)


Inte som planerat....

Dagen blev inte som jag planerat, lite mindre roliga saker inträffade som jag var tvungen att ta hand om. Känner mig väldigt trött psykiskt just nu pch vet inte var jag ska få krafter från.

Önskar bara att det ngn gång kunde va lugnt omkring mig.

Har ett måste kvar att göra idag sen ska jag låta älsklingen ta hand om mig och sen får det bli tidig läggning i kväll så jag orkar med morgondagen då jobb väntar, har även en annan sak att ta hand om då och på eftermiddagen/kvällen ska vi fira min lilla Liam. Längar efter han jätte mycket just nu!!!!


Utvilad...

Sov tills nu och känner mig relativt utvilad men lite stresad samtidigt eftersom jag har en del att göra idag!

Gårdagen gick i ett....

Först jobbade jag och det gick bra, personal va sjuka och det hade vart lite problem att få in vikarie men som tur va löste det sig. Det fick mig att än en gång fundera över det jag skrev om häromdagen, de som är arbetslösa som tackar nej till jobb av olika anledningar.....

Medans jag jobbade fortsatte älsklingen att slita med att få klart Liams rum, fototapet sattes upp och skrivbordet målades om. Fototapeten var en liten besvikelse eftersom måtten inte stämde riktigt och så blev det lite "sprickor" i den när den sattes upp :( Men det blev ändå bra och Liam kommer nog inte tänka på det.

När jag kom hem från jobbet var det bara att sätta igång att få in alla leksaker (evighetsgöra), men det blev klart och det enda som saknas nu är gardiner och det kommer upp idag. Dock så borde jag ha en kappa men det är 2 längder som jag får idag för när jag bad Fredriks mamma sy gardiner visste jag inte om att jag skulle möblera som jag gjort nu. Men det får duga så ändrar jag till kappa nästa gång.

Rummet blev iaf bra, det är ett litet rum så det finns inte så mycket möjligheter. men det är mysigt nu iaf :)

På kvällen blev det sen att springa till tvättstugan med eftersom tvättkorgen var överfull, hade ingen tid innan på onsdag men jag hade tur att det var min vän som tvättade så när de var klara så kunde jag köra några maskiner.

Dagen gick alltså i ett och det blev sent, var jättetrött i går kväll.

Ska försöka att ta det lite lugnt i dag så jag varvar ner, men jag har lite ärenden som ska göras och så borde jag förbereda tårtan tills i morgon :) Håll tummarna nu bara att tårtbilden kommer idag annars vet jag inte hur jag ska lösa den biten :(

Nu lite kaffe och sen bloggläsning :)


Blogga?



Får berätta om min dag i morgon.....


Äntligen söndag

Många tycker nog att det är tråkigt att det redan är söndag nu, sista lediga dagen på helgen. Men jag är glad, det innebär att det är sista arbetsdagen på helgen och i morgon är jag äntligen ledig en dag!!

7-16 ska jag jobba idag och sen blir det att försöka få ordning på Liams rum. Har tyvärr inte fotat ngt så ni får nöja er med att se hur det blir när det är klart, kanske kan ha ngt före kort i datorn.

Skulle ju kolla ett program i kväll med som jag fick ett mail av min lärare om, det var en dokumentär på kanal 2

Sluten avdelning
Svensk dokumentär. Under två söndagar får vi på nära håll följa några patienters tid på en sluten psykiatrisk avdelning i Stockholm. I den första delen får vi en inblick i hur det är att leva med bipolär (manodepressiv) sjukdom. Filmaren Maud Nycander har under ett och ett halvt års tid följt livet bakom de låsta dörrarna.

Nu ska jag försöka njuta av lite sånt här...


Lördagens jobb avklarat

Dagens jobb är gjort och älsklingen har arbetat bra med :)

I morgon är det jobb för mig igen och Fredrik har lite jobb kvar här hemma med, vore ju dumt om han kunde va ledig och ta det lugnt ;)

Efter jobbet i morgon kommer jag ha massa att göra här hemma med för här ser ut som ett bombnedslag just nu. Men en paus ska jag tydligen ha klockan åtta i morgon kväll enligt min lärare, hade fått ett mail om ngt program hon tyckte jag skulle se i morgon.... får väl kolla upp sen va det va för ngt.

Nu blir det en kopp kaffe och så ska jag kolla när hjärtat fixar med Liams födelsedagspresent :)


Lördag morgon



God Morgon

Någon mer än jag som är vaken tro?

Tycker likadant som jag brukar: Det borde vara förbjudet att behöva jobba på helgen ;)

Trots att jag inte är en morgonmänniska så är jag faktiskt inte så värst trött som jag annars brukar va vid den här tiden :) Antar att jag går på högvarv, reservbatteriet har gått in.... :)

Eftersom jag gillar rättvisa i ett förhållande så är ju naturligtvis älsklingen vaken med, jobb har han ju att sysselsätta sig med lite senare men han bör ju också börja jobba tidigt så här på helgen så han har fått servera mig kaffe och sen får han äran att agera chaufför :)

Nyheter i bloggvärlden är lästa så nu är det dags för lite verkliga nyheter med.

Hoppas ni får en härlig lördag!


Hipp hipp hurra....



Idag fyller min söta busiga lilla Liam 6 år



Säg Grattis allihopa till han nu :)


Fredag kväll

Är på lite bättre humör mot innan idag, har alldeles för mycket att tänka på just nu känner jag men jag hoppas att det har lugnat sig lite efter helgen.

I morgon är det jobb som gäller och eftersom jag kommer tillbringa nästan hela dagen där så har jag fått sätta Fredrik i arbete hemma. Han har fått äran att måla om Liams rum ;) Dålig planering kanske av mig att det skulle göras denna helgen när jag jobbar eller så kan man se det som ett smart drag av mig...hehe. Nä...jag hade faktiskt inget annat val. Dessutom ska Fredrik hjälpa mamma att hämta brorsans nya säng så att Liam sen kan få sin nya, han får riktig lyx...en höj och sänkbar säng :) Har inte köpt den ny utan han han får ärva brorsans eftersom han nu får en ny.

Har inte så mycket annat kul att berätta just nu så jag återkommer :)

Jo....en sak till....

I dag var det premiär för det här detta året



Förhoppningvis rök det inte lika mycket som på bilden när Fredrik grillade ;) Gott var det iaf kan jag lova :)


Ingen blogglust....

Orkar inte.....

Har ingen lust....

ÄR IRRITERAD!

Ser iaf fram emot att jobba med min gamla jobbarkompis T i kväll, och idag är det sista dagen för min elev med.... tråkigt :( En jätteduktig tjej och trevlig med :)

Önskar er alla en härlig fredag!


Trodde jag hade en ledig dag....

Enda lediga dagen denna veckan!

Vad vill man göra då?

Jo...jag vet vad jag vill iaf och det är att bara ha en lugn och skön dag.

Har jag haft det?

ABSOLUT INTE!

Dagen har fan gått i 110!

Ska berätta om min dag och då ska jag också tala om att såna här dagar är allt annat än bra för mig.

Älsklingen var iaf gullig och hjälpte mig att få upp Robin i morse så den biten kunde jag släppa, istället kunde jag ta min sovmorgon. Och så trött jag var den senaste tiden så behöver jag massa sömn...och ännu mera sömn :(

Ställde klockan på tio eftersom jag skulle få besök klockan elva, snoozade några ggr och somnade om. Helt plötsligt var klockan tio i 11 och jag var mer död och levande och hade huvudvärk. På med en balja kaffe och som tur va så var mitt besök (vännen Fia) försenad.

När Fia väl kom så blev det några koppas kaffe och massa prat och vi fick även gjort det vi skulle. Hon skulle hjälpa mig lägga första beställningen på Oriflame, så nu vet ni att jag säljer det om ni skulle vara intresserade av att handla ngt :)

Helt plötsligt var klockan halv två och jag hade nästan glömt av att jag skulle vara på jobbet klockan två, på min lediga dag :( Schemana skulle fixas!

Kom på att jag inte hde ätit ngt så 2 mackor fick det bli och sen stressa iväg till jobbet, trodde det skulle ta en stund bara men sen hade klockan blivit 16. Tror allvarligt talat att ngn drivit med mig idag och flyttat fram klockan hela tiden för tiden har bara rusat förbi.

Fick sen bråttom iaf eftersom jag skulle hämta Liam på dagis, blev lite försenad och sen hem. Liams pappa kom redan efter en stund för att hämta han igen, fick hämta han för att hans pappa skulle åka och hämta cykeln som Liam ska få i present på lördag när han fyller år.

Sen skulle jag iaf tömma Liams rum på alla grejer, så det var bra att sätta fart. Hämtade kartonger i förrådet och började packa ner, sen kom älsklingen till undsättning så jag fick hjälp så rummet står nu tomt så det kan målas i helgen.

Började sen känna mig lite smått irriterad och yr...oj då. Har visst inte ätit ngt annat än de stackars smörgåsarna vid halv två....

Det fick bli McDonalds, sen kunde jag andas ut igen!

Lämnade av Fredrik och barnen och jag tog bilen sen till min kära vän Linda som jag hade lovat att besöka. Alltid lika trevligt men även där var det ngn som drog fram klockan....dags att åka hem, eller rättare sagt till Fredrik för att lämna bilen.

Sen jag kom hem har jag druckit ännu mera kaffe samtidigt som jag läst bloggar!

Och nu sitter jag här och skriver i min egna.

Sammanfattningsvis måste jag säga att jag är oerhört glad över att ha fått träffa 2 vänner idag som jag inte träffat på länge men jag måste också säga att jag är otroligt korkad som bokar in allt på samma dag!

Kom sen på också att jag har en studieträff på måndag.....har ju endel som måste pluggas innan des men tid har jag inte!

Jag är totalt slut nu men jag är samtidigt så uppe i varv så jag kan inte lägga mig än....

En underbar men helvetisk dag!


Go´kväll

Dagen på jobbet började lite rörigt men det blev bra ändå, och idag har jag fått lagt mitt schema för de 5 första veckorna...men det kommer nog bli lite ändingar. man kan ju inte räkna med att få precis som man vill.

En höjdpunkt på jobbet var idag att jag fick träffa min "minttu", min Linda alltså för er som inte vet att hon är min "lillminttu" :) Har inte träffat henne å jättelänge och saknar henne :(

Men på Torsdag ska hon få uppdatera mig :)

Väl hemm från jobbet så bjöds det på tacopaj som hjärtat gjort...mumsigt :) Och skönt att få mat serverad när man jobbat kvällen. På bordet stod också en underbar bukett med mina favoritblommor...gerbera!!

I morgon har jag ledig dag men massa saker står på schemat, på förmiddagen kommer en gammal vän på besök och sen är det operation tömma Liams rum som gäller. Måste även hämta Liam på dagis och ha han en stund på eftermiddagen, vet bara inte vad jag ska hitta på med han då för han får ju inte se att jag tömmer hans rum för då börjar han ju undra vad jag håller på med...det ska ju bli en överraskning!

Sen var det ju det här med tandläkaren, har ju fortfarande inte kommit iväg och vet inte hur jag ska få in ett besök heller...skjuter på problemet ytterligare en dag ;)

Klockan tickar iväg idag med så nu blir det en dusch och sen sängen

Natti natti


Hemma igen

Mötet gick jättebra och egentligen är det inte så mycket jag funderar på nu...inte just nu iaf. Nu återstår ytterligare ett tag att vänta på mer information....eviga väntan :)

Nu blir det en stunds vila innan det är dags att jobba....


God Morgon

Idag är den stora dagen här :)

Hihi... spännande spännande

Lilleman är lämnad på dagis och själv ska jag sätta lite fart här nu och plocka ordning lite och sen försöka få lite ordning på mig själv, sen blir det en promenad till det efterlängtade mötet :)

Har massa frågor som jag hoppas kunna få svar på och sen...... ja, sen kommer jag antagligen ha ännu mer funderingar och tankar....men det tar jag då.

Kan det vara så att denna dagen är början till ett nytt kapitel i mitt liv?

Det återstår att se!

Ha en bra dag allesammans nu så hörs vi senare


Lite sent....

Jobbade till halv tio, sen hem, natta lilleman och sen en stund med älsklingen. Sen var klockan helt plötsligt över elva, satte igång datorn, kollade mailen, kikar in på facebook och sen bloggläsning....

Mina bloggvänner har vart flitiga idag för först nu var jag klar med allt och ser att klockan blivit 00:50 redan :(

Så för min del blir det inte så mycket bloggande nu, lika bra det kanske för just nu är jag lite smått upprörd över en sak jag läste tidigare. Upprörd är kanske inte rätta ordet men jag blir "skogstokig" (kan man säga så?) på en person..... vill inte skriva ngt om dethär men jag hoppas verkligen att en viss person tänker till lite.....  Kan iaf lova er att om jag hade berättat vad det handlar om så hade ni undrat vad personen ifråga tänker med.....

Bäst att sluta skriva nu innan jag säger för mycket!

Och jag behöver sömn...i morgon är en viktig dag för mig :)

Kram


Konstigt

Innan jag börjar skriva detta inlägg vill jag påpeka att det är inte riktat mot ngn speciell person utan det var bara ngt som slog mig häromdagen som jag började fundera över.

Arbetslösa.....

Jag jobbar ju inom vården och när vi vill vara lediga så använder vi oss ofta av timanställda. Många av våra timanställda är ju arbetslösa annars och stämplar den tid de inte jobbar. Men många ggr händer det när man frågar en vikarie om de kan jobba att de inte kan pga att de är sjuka, ska bort, har andra planer eller är på semester.....

Hallå....hoppas dom vet att man inte får tacka nej till jobb, för jag är helt säker på att när de tackar nej till jobb en dag pga ngn orsak så uppger de ändå till a-kassan att de är arbetslösa.

Nu är det absolut inte alla som är sådana, men det finns endel och de borde faktiskt tänka sig för. Dels så när vi märker att vikarier ofta tackar nej pga olika orsaker så anser vi inte att de är så noga med att jobba och då är det inte längre dom vi frågar i första hand utan de som man märker verkligen vill jobba och som nästan alltid ställer upp.

Vet att det är svårt på arbetsmarknaden nu och om man verkligen vill ha jobb så gäller det ju att man visar det med.

Måste säga att Marica (bloggvän) är verkligen flitig med att söka jobb och hon blir lika glad varje gång man läser på hennes blogg att hon ska få jobba! Är säker på att du inom en snar framtid kommer få ett jobb!!

Detta var bara lite tankar och funderingar från mig....nu är det iaf dags för mig att kila till jobbet :)


Tårtbild beställd

Har ju glömt att beställa tårtbild till Liams tårta.....

Men nu är det gjort, tänkte gjort ngt kul med ett foto av han men jag kände att jag hann inte just nu och ville beställa så att jag är säker på att jag får hem bilden i god tid.

Så det blev alltså denna bilden till tårtan



Tror han kommer bli nöjd :)

Han fyller ju år på lördag men är då hos sin pappa och jag jobbar så på tisdag nästa vecka ska vi fira lillemans 6-års dag :)

Han kommer bli supernöjd med sin födelsedag kan jag lova, och det är först då han får se sitt "nya" rum. Det ska vi fixa i helgen och han har inte en aning om detta :)


Tisdagsbabbel

1 dag kvar nu bara innan jag ska på mitt efterlängtade möte som jag pratade om häromveckan, tänk om alla bitar bara faller på plats då och jag bara vet.... längtar iaf :)

Idag borde jag kanske haft ett mindre roligt möte, tandläkaren...

Men jag har inte ringt om en akuttid idag. Anledningen är enkel....kan inte ta mig dit på ngt sätt ändå idag. Får skjuta på det ytterligare ngn dag.

Har ju som tur är ingen tandvärk ialla fall :) Men däremot så vaknade jag med en kraftig huvudvärk som jag hoppas ska gå över innan jobbet. Börjar ju redan klockan 13 idag :( Så jag har en lång dag framför mig nu.

Men nu ska jag gå ut i solen och njuta lite med mitt kaffe och en cigarett :)

Ps. En liten påminnelse till mig och alla som rökar.....SLUTA!! Det är faktiskt farligt :( Förstår inte varför jag ändå fortsätter....


Kvällens planer....

Detta är vad vi ska göra i kväll :)


Mat :)

Dags för kvällsmat :)


Som jag anade....

Fredrik var snabb med att messa telefonumret till tandläkaren till mig idag så jag inte skulle "glömma" att ringa, fick sen en påminnelse med....hehe

Började ringa i morse men först kom jag inte fram och sen var det en jädrans telefonkö så till slut fick jag lägga på eftersom jag va på jobbet när jag ringde, kan ju gärna inte säga till vårdtagarna att de får vänta på hjälp för jag är i telefonkö....

Sen rusade dagen iväg men på eftermiddagen ringde jag igen, och kom fram....

Ringde då till skene folktandvård där jag va sist, men eftersom jag inte går där regelbundet så hade de ingen tid nu utan jag skulle få vänta till maj månad och det går ju inte. Istället får jag ringa till den folktandvård som har jour denna veckan så nu får ja vänta tills i morgon bitti med det.

Måste kolla med mamma hur hon har det i morgon, om hon har möjlighet att åka med mig i så fall :(

Så jag får stå ut med den eländiga halva tanden ett tag till, förstår inte heller varför jag inte kan låta bli att va där och känna på den vassa tanden med tungan :( Ibland är man bra korkad....

Nu blir det lite slappande tills Fredrik kommer och sen blir det affären :( Måste ju tyvärr handla lite...


Tandhelvete

För ca 1,5 år sen så gjorde jag en dum sak så att en flisa gick i min ena kindtand, men eftersom jag har en fruktansvärd tandläkarskräck så gjorde jag inget åt det...hade ju ändå inte ont :( Sen tog det inte lång tid innan jag förstod att precis där flisan gått hade jag fått ett hål men fortfarande ingen värk så inget tandläkarbesök....

I maj förra året fick jag en fruktansvärd tandvärk och ringde då tandläkaren, värken var verkligen fruktansvärd (annars hade jag aldrig ringt). Tyvärr så kunde jag inte få komma den dagen men skulle ringa dagen efter igen, men dagen efter så var värken borta....alltså ringde jag inte :(

Har haft problem med att matrester gärna fastnar i det där hålet och i kväll när jag skulle peta med tandpetare där så försvann ytterligare en stor bit från tanden, så nu är halva tandfan borta!!

Vasst är det på tanden med :(

Förstår ni vad detta innebär?

Att jag måste ringa tandläkaren i morgon, och ni som känner mig vet hur dåligt jag mår över att behöva göra det. Sen ska jag se till att få en tid med och det är inte det lättaste. Eftersom man har tandläkarskräck så har jag ju ingen tandläkare som jag går regelbundet hos.... och det är inte lätt att få folktandvården att ta emot en då....

Det största bekymret som alla tänker är ju sen kostnaden, för det här har jag en känsla av att det kan kosta många tusenlappar....vad fan gör man då när man inte har de pengarna??!!

Massa extra bekymmer pga en rädsla jag har... ibland är livet riktigt åt helvete!!

Sen kan jag också meddela att om jag nu skulle få en tid så gäller det att hitta en vänlig själl som åker med mig o håller handen medans jag blir som ett barn på nytt!




Minneslunden

I går tog jag med mig Fredrik och alla barn till minneslunden för att tända lite ljus och lägga blommor. Brukar oftast gå dit själv men det kändes bra att de var med i går. Tråkigt bara att det är vinter nu för det är inte lika fint där då.

 

I går la vi tre blommor och tände tre ljus

Varsin blomma och ljus till Jimmy och Farfar , de la vi jämte varandra för nu är de återförenade igen.



Sen la vi en blomma för M, tyvärr kände jag inte M men det gjorde Fredrik men flickvännnen till M känner jag så det kändes som en fin gest att tända ett ljus för han och lägga en blomma....än en gång har en alldeles för ung människa lämnat livet.



Vit ros var det jag valde till alla eftersom jag alltid köper det till Jimmy, vitt och lime var färgerna vi hade på hans kistdekoration på begravningen.

R.I.P


Badhuset

Så här såg det ut på badhuset idag :)


Söndag

Ser ut att bli en underbar söndag med massa sol :)

Ett härligt avslut på ledigheten. Har haft en lugn förmiddag men nu börjar det bli dags att starta upp dagen, simskola står på schemat idag. Ska försöka komma i håg att ta med kameran idag och försöka fånga några volter på kort ;)

Lite städning borde jag försöka hinna med idag med men det känns trist att va inne hela dagen och inte ta vara på det fina vädret. Får väl se hur jag gör. Nu är det iaf dags att få på sig lite kläder.

Ha en underbar söndag allesammans!


Fel fel fel....

http://www.expressen.se/noje/melodifestivalen2010/1.1917123/anna-bergendahl-vann-melodifestivalen

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/melodifestivalen2010/article6773748.ab

Fel vinnare!

Japp... enligt mig ialla fall så vann fel låt!

Men hur ska man tänka, ska man rösta på den låt man tycker är bäst eller den låt som man tror har en chans att vinna Eurovision?

En riktig svensk schlagerlåt som var med idag tycker jag att Pernilla Wahlgren hade, men inte att den skulle komma ngn vart i Eurovision. Vi måste ha en låt på engelska. Har önskat i flera år att vi ska bidra med en rocklåt men inte då!

Varje år är det likadant, alla låtar som jag tror på kommer inte vidare! Men inte kan det va så att jag har så dålig musiksmak?!

Kommer ni ihåg Lordi 2006?



Minns så väl hur jag och min vän Petra hejade fram dom som vinnare...hehe...och dom vann! Så där ser ni...inte fel på min musiksmak ;)

Ikväll hade jag hoppats på att Ola skulle stå som vinnare eller kanske Darin, nu är Darin absolut ingen favorit hos mig egentligen men det var en bra låt och jag tror att han hade kunnat haft en chans att ge Sverige en bra placering.

Men istället skickar Sverige återigen ett bidrag som inte kommer ta oss till en bra placering (hmm...detta kanske jag får äta upp sen för att jag sagt men det är iaf min åsikt )

Fast det absolut bästa numret i kväll var ju detta, synd bara att vi inte kunde skicka det som bidrag i Eurovision



Lördag morgon

God morgon ala läsare :)

Blev väckt redan 7.20 av Liam idag som vill att jag genast ska sätta på min dator till han, ett nytt avsnitt av Barda hade ju kommit upp på SVT Play :) Han älskar verkligen dom programmen.

Så en trött mamma startar upp datorn och vänder sig sen om och somnar om, jämte mig hade jag en nöjd son.

Men nu är jag iaf lite piggare, 1 kopp kaffe har jag fått i mig och andra koppen väntar på mig. Sen blir det att fixa ordning sig, ska iväg på en visning av Oriflame produkter.

Efter det väntar en tur till minneslunden, mer om det senare.

Önskar er alla en underbar lördag!


Bra början....

Nu har vi kommit i gång lite med att börja lägga de nya schemana på jobbet :)

Varje helg ska tre personer jobba och det är helgerna vi ska börja boka in. Alla får lägga in så som de önskar jobba och sen får vi kolla på det och naturligtvis så kan ju inte alla få som de själva vill.

Som det ser ut just nu så har 4 personer bokat in sig 2 helger...hehe, stor miss redan där. Och dessutom måste 2 personer byta för en av de som ska jobba måste vara en av de som ska jobba varannan helg...och så ser det inte ut nu. Kan undra om vi ngn gång får ihop vårat schema.... får vi va lediga annars tro? ;)


Fredag

Äntligen har ledigheten börjat!!

 

Kan lova er att denna dagen har gått otroligt långsamt på jobbet, dels så har det vart en relativt lugn dag och så har jag vart förbannat trött!

Så efter jag hade hämtat Liam så la jag mig på sängen och vilade en stund, sen efter lite kaffe så vaknade jag till igen...lagom till att Fredrik kom och hämtade oss. Tror inte ni blir så chockade om jag säger nu att jag sitter vid datan och Fredrik står vid spisen ;)

Idag blir det tacos, och jag kan lova er att det är inte mitt förslag...snarare barnens önskemål. Själv är jag inte så jättenoga med det men det ska ändå smaka bra :)

Men i morgon lovar jag er att jag ska ta hand om matlagningen, då lyxar jag till det ordentligt. Vet bara inte vad jag ska laga än...förslag? Tänkte göra efterätt också men det vet jag nästan redan vad jag ska göra :)

Så...hur ser eran fredag kväll ut?


Vaken?



God Morgon!

Tröttare än tröttast är jag, underbart att veta att det är fredag och att 2 dagars ledighet väntar.

Ngn som har ett bra tips om hur man får ögonen att hålla sig uppe när ögonlocken är väldigt tunga? :(

Tror nog att jag får ställa undan datorn nu och kila ut i kylan för att röka lite så kanske jag piggnar till.....


Go´kväll

Inte mycket bloggande för mig i kväll men tyvärr blir det ju så när man jobbat kvällen. En dusch och lite mat och klockan har rusat i väg. Sen har vi testat en projektor här hemma idag...hehe, blev riktigt bra bild men tyvärr var min tv i vägen :( Men nu är det tyvärr inte jag som ska ha den men det va kul o se hur det blir.

Vill visa er ett annat kort idag med som jag hade i kameran som jag ändrat lite i färgen på men som jag tycker är så otroligt sött. Säg gärna vad ni tycker om det.... funderar på at göra en liten förstoring av det och sätta upp på Liams rum.


Bilder

Ändrade om 2 bilder på mig som jag hittade i kameran som var väldigt knasiga egentligen, men nu blev resultatet lite bättre :)

 

Bilderna är klickbara


Shopping och Goodiebag

Tog en sväng in på Kapp Ahl och där hade jag 30% idag så det blev en tröja till Liam som han ska få när han fyller år och så blev det en kofta till mig :) Passade på nu när jag hade rabatt ;)

 



Sen var de så snälla och gav mig en liten Goodiebag med, så med mig hem fick jag även detta



Tackar :)


Ingen ro...

La mig för att vila eftersom jag ska jobba kvällen, och för att orka så behöver jag lite xtra sömn...är ju helt slut jämt nu för tiden :(

Men inte blev det ngn vila...telefonen ringer...det är jobbet :(

Kan jag ev. börja tidigare??

Nix det kan jag inte!

Nu tar jag bilen ner till byn istället för här får man ju ändå ingen sömn


samtal med chefen....

Schema schema schema.....

Blir tokig på detta snart, tänker nästan inte annat än på schema nu och försöker hitta en lösning. Upptäckte ju igår att vår senaste lösning inte skulle funka så nu har jag haft samtal med chefen om detta och nu håller jag tummarna för vi kan ha tur och få det att lösa sig!!!

Blir det inte som vi hoppas nu så är vi på ruta ett igen :(

Massa kaffe behöver jag nu!


Leggings

Älskar verkligen leggings :)

Hittade några på Nelly som jag inte hade sagt nej till :)

Silver Studded Leggings SEK 199, Purple - NELLY.COM Cut & Sewn Leggings SEK 199, Serious Sally by Rut m.fl. - NELLY.COM Trashy Leggings SEK 159, Serious Sally by Rut m.fl. - NELLY.COM


Go´kväll

Dagen började mindre bra, vaknade tjugo över sju och jag skulle börjat jobba kl. 7 :( Så dagen började alltså med att stressa....

Men dagen flöt ändå på bra och så har vi även haft APT, blev endel schemaprat. När vi gick därifrån så trodde jag och säkert dom andra med att nu löser det sig...dags att börja boka in helgerna till att börja med. men när jag kommer hem kommer jag på en miss... det kommer inte funka som vi tänkt! Och att inte schefen tänkte på det :(

Så i morgon är det jag som ringer The Boss och informerar om problemet så får hon fundera över detta.

Nog om jobb och schema!

Älsklingen och barnen va här i kväll och åt kvällsmat, krabbelurer blev det idag :) Ska jag erkänna så fick jag idén häromdagen när jag läste Sisses blogg..hehe

Det va jättelängesen vi åt det och varken Fredrik eller hans barn hade ätit det innan så de va lite nervösa över vad jag skulle bjuda på :) Men alla var nöjda och tyckte det va jättegott (än en gång kan jag pusta ut över att jag lyckats)

Annat roligt i kväll är att jag sprungit till tvättstugan 17 ggr typ och har säkert lika många vändor kvar :( Och på tal om tvättstugan så är det dags att kila dit nu....


Poison!

Min lilla kille som uppträder för oss till hans favoritlåt ;)


Tävling

Hittade en tävling där man kan vinna denna underbara tavla



Visst är den fin?

Tävlar gör jag hos Heléns hantverk

Tävlingen håller på till den 31/3


Ikea

Det blev IKEA idag :)

Det va egentligen inte så mycket jag skulle ha men jag fick iaf tag på det jag skulle. Jag har ju vart ute efter ett nät som man hänger i taket för att lägga gossedjuren i och det hittade jag, och jag kan lova er att jag hade riktig tur! Denna produkt ska nämligen utgå från sortimentet :( Men det fanns några kvar och endast 1 st blå, den hade dom upphängd som visningex men dom plockade ner den till mig :) Det tackar jag för, passade även på att köpa ett extra i en annan färg ifall man skulle behöva ett till, och det kostade endast 5 kr styck...hehe

En plastback som Liam ska ha sitt lego i under sängen sen fick jag köpt med och en lampa till skrivbordet som han se ska ha när vi gjort om på hans rum.

Förrutom det blev det några nya kaffemuggar (endast 5 kr styck) och så det vanliga naturligtvis....ljus!

Köpte även 2 förpackningar värmeljus till Petra som hon hade bett mig om :) Duktigt av mig som kom ihåg det ;)

Man blir trött av att gå på Ikea även om vi inte va där så länge, men trots trötthet i kväll så har jag skrivit klart det jag skulle inför socialpsykiatri kursen som jag ska läsa :) Känner mig duktig i kväll.

Men det får nog bli sängen snart för i morgon är det jobb tidigt och så ska vi ha APT, skulle tro att det blir en del prat om scheman :( Vi ska ju ha nya scheman från 1 april och vi har inte ens börjat...... ser inte så bra ut just nu....

Men innan det är läggdags blir det lite bloggläsning :)


Härliga Tisdag :)

Har sovit tills nu!!

Sover alltså bort det underbara vädret...hmm, lite dåligt samvete får man allt men min kropp behöver massa sömn just nu har jag märkt.

Nu måste jag ha i mig massa kaffe så jag vaknar till och sedan en dusch, sen kanske det blir IKEA om inte klockan blir för mycket. Och Petra....om jag åker så lovar jag att köpa värmeljus till dig :)

Vad hittar ni andra på en sån här fin dag?


Nyheter från Lóréal

 

 

  I dag fick jag hem dessa tre nyheter från Lóréal

Rejuvenating Anti-Wrinkle Day Cream, Rejuvenating Anti-Wrinkle Concentrate, Rejuvenating Anti-Wrinkle Eye Cream


Youth code ögoncreme motverkar påsar och mörka ringar under ögonen. den rika formulan skapar en sensationell mjukhet och smälter på huden vid applicering. Fina linjer och mörka ringar döljs. För att ytterligare optimera hudens lyster innehåller formulan färgpigment med optiska egenskaper som ger huden lyster.

Tack vare sin gelkonsistens ger Youth code dagcreme en särskilt mjuk och sammetslen yta efter applicering. Förutom sin förmåga att jämna ut hudens yta, verkar den ”mattifierande” för en sammetslen hy. Vid applicering kombinerar formulan en lätt känsla av friskhet och närande vård och ger en fin finish på huden.

Youth code koncentrat med bivax och sheasmör smälter vid kontakt med huden och ger ett mjukt, mattifierande resultat. appliceras morgon och kväll i hela ansiktet och speciellt på extra markerade linjer i panna och vid näsvingar


Ser verkligen fram emot att testa dessa produkter eftersom jag använt andra produkter från Lóréal innan som jag vart väldigt nöjd med.

Och att jag har fått dessa hemskickade för att prova är tack vare att jag är medlem på buzzador där jag blev utvald att vara med i denna kampanj.

Är ni inte själva en "buzzador" så tycker jag ni ska bli medlemmar där, det kostar inget att vara med och nästa gång kanske det är just du som blir utvald till en kampanj :)


För att registrera er som på buzzador så klicka här:


Go´kväll

Det va en lång dag på jobbet idag kan jag lova, usch vad trött jag vart :( Efter jobbet blev det direkt sängen för en stunds vila, och nu väntar jag på att kaffet ska bli klart så man vaknar till liv lite mer.

I morgon har jag iaf en ledig dag och det ser jag fram emot kan jag lova, är riktigt sugen på att åka till IKEA då, frågan är bara om älsklingen är det ;)

Det återstår att se i morgon.

Nu.... kaffe!


Helgens slut.....

Söndag kväll och en helg är över, denna helgen har fösvunnit väldigt fort och inget annat än jobbat har jag gjort.

Nerbäddad i sängen är jag nu och inte en meter kommer jag röra mig, nu blir det lite datatid och bloggläsning, har ju endel kommentarer att ta tag i med men det är inte säkert att jag orkar ikväll, får ta det i morgon annars.

Hoppas ni alla haft en riktigt bra helg!


God Morgon

Söndag morgon och en trött Petra

Som vanligt när jag arbetar helgen så tycker jag att det borde vara förbjudet att gå upp så här tidigt på helgen, och söndagar.....det är väl en vilodag?! ;)

Önskar er alla en härlig söndag och är ni lediga så passa på att njuta, i morgon börjar en ny arbetsvecka ;)


Dagen efter....

Go´kväll allihopa :)

Idag kan man lugnt säga att det varit "dagen efter" en partykväll.

Har dessutom jobbat idag vilket kändes som ett evigt långt arbetspass. Orkar inte skriva så mycket just nu men gårdagen var riktigt trevlig och det var kul att träffa endel av de gamla klasskompisarna igen. På hotellet var det jättemycket folk och idag kan jag säga att jag är gladatt jag avslutade kvällen lite tidigare än väntat.

En riktigt vidrig drink lyckades jag få i mig i går med, när jag tänker tillbaks på det idag så är det ett mysterie hur den lyckades slinka ner :(

Just nu sitter jag nerbäddad i sängen hos hjärtat och mätt är jag eftersom jag fick en riktigt god middag när jag kom från jobbet. Nu rör jag mig inte en meter till idag och jag skulle tro att jag somnar gott här om en stund, i morgon är det jobb igen.

Såg att jag fått endel kommentarer så de tar jag hand om i morgon och besvarar, just nu orkar jag inte.

Önskar er alla en riktigt fortsatt trevlig lördag kväll!


Party

I kväll blir det fest

Förberedelserna är nästan klara, och för att visa alla hur nyttig jag är så bjuds det inte på något snacks som chips...nä, här är vi nyttiga så ikväll blir det grönsaker med dip :) För ni som känner mig vet väl hur nyttig jag brukar va ;)

Ville bara kika in en snabbis och önska alla en underbar fredag så hörs vi i morgon igen


Bra erbjudande



En namnmössa vill jag absolut ha till Liam, det är ju perfekt till dagis bl.a så vet alla vems mössa det är :)

BusMonstret är riktigt generösa mot oss bloggare just nu med.

"Blogga om BusMonster - få presentkort!"

Ett presentkort värt 100 kronor ger dom bort, så då blir ju mössan inte alls dyr när jag vill beställa en :)


Favoriter från Oriflame

Har använt endel av Oriflames produkter genom åren och mina absoluta favoriter är dessa

Giordani Gold Adaptive Foundation

se.oriflame.com:80
Makeupcreme som smälter samman med din egen hudton och ger ett naturligt och jämnt resultat. Pigmenten i cremen anpassar sig för att efterlikna hudens ton och yta. Mjuk konsistens som är enkel att applicera.


Silk & Cashmere Hand Cream

se.oriflame.com:80

Återfuktande handcreme med silkesprotein och kaschmir-extrakt som gör huden mjuk och len. Har en mjuk doft. Jumbostorlek. 150  ml.

Finns massa andra bra produkter men just dessa två är några som följt med mig genom åren och igår beställde jag hem nya, och jag hade tur....båda två fanns med i denna periods katalog så det var specialpris :)

Funderar på att börja sälja Oriflame igen...

Silk & Cashmere Hand Cream

Giordani Gold Adaptive Foundation


Jag och Paolo

Ett kort på mig och Paolo Roberto som togs i onsdags när vi va på hans föreläsning



Som ni ser så är han faktiskt inte så stor ;)


God Morgon



Underbart att se solen ännu en dag när man vaknar

Sitter med mitt morgonkaffe medans Liam spelar tvspel, fast just nu är han väldigt arg eftersom kontrollen inte verkar fungera riktigt.

Planen idag är att ta det ganska lugnt och att städa här hemma lite eftersom jag ska ha folk här  kväll, ska även sätta i min hårförlängning :)

Men innan jag gör ngt så blir det lite bloggläsning :)


Go´kväll

Full fart på lilleman här i kväll, förstår inte varifrån han får sin energi ;)

Haft besök av vännen Nine idag med, lite planering för morgondagen. Då har vi klassåterträff på kinna hotell men det är ingen från vår klass som ska dit och äta först men däremot så är vi några som ska samlas hemma hos mig tidigare på kvällen så beger vi oss senare till hotellet. Det ska bli riktigt kul, tyvärr så verkar det inte vara så många som kommer men det blir nog kul ändå :)

Så i morgon åker hårförlängningen i igen, Nine hjälper mig som vanligt :) Hur skulle jag klara mig utan henne ;)

Dags att äta nu...återkommer senare igen, har ju massa bloggar att läsa med :)


Morning

God morgon!

Efter 2 koppar kaffe känner jag mig nu rätt pigg :)

Dags att bege sig till jobbet, efter jobbet ska jag hämta lilleman...mys :)

Ha en bra dag allihopa!


Såååå bra!


Go´kväll

Måste säga att det var en riktigt bra föreläsning med Paolo Roberto, man var helt fängslad av han hela tiden och tiden gick fort. Rekomenderar verkligen alla att gå och lyssna på han om ni har möjlighet någon gång.


Familj

Ibland kan man ju undra vad som räknas som familj? Vilka personer räknar man till familj? Måste det vara biologiska blodsband för att man ska räknas...

Tydligen så tänker vissa annorlunda mot hur jag tänker....och det kan jag lova att det kändes inte kul när man upptäckte.


Paolo Roberto

Har ju glömt att berätta.....

I kväll ska jag, Fredrik och Robin på en föreläsning med Paolo Roberto om Inre trygghet och värderingar.

Har många gånger velat lyssna på han eftersom jag hört att han ska vara en väldigt bra föreläsare och sen är han faktiskt en av de personer som jag beundrar. Att ha haft det liv som han en gång hade och sen ta chansen till en förändring som han gjorde, och framförallt visade att det går att förändra sig.

Fredrik hade fått inbjudan till denna föreläsning och självklart sa jag att vi MÅSTE gå och eftersom den riktar sig främst till ungdomar så var det en självklarhet att ta med Robin. Frågan är bara vad han kommer att tycka.....

Lovar att berätta i kväll hur föreläsningen var




Narcissism

Begreppet narcissism härstammar från den grekiska sagan om Narcissus som förälskade sig i sin egna spegelbild och tynade bort av sorg för att han aldrig kunde få den han älskade.

Oj oj..... tala om att va egenkär ;)

Hehe....sitter och pluggar just nu som ni säkert förstår.

Detta har jag skrivit om hittils:

Psykoser
Affektiva störningar
Olika typer av depressioner
Manodepressivitet
Neuroser

Håller på att skriva om:

Narcissism

Kvar att skriva om:

Psykopati
Borderline

Dags för en liten paus :)


Fel skola, tonårsbarn och en trotsig 6 åring

Häromdagen fick jag ett mindre roligt brev på posten gällande val av skola till Liam

Vårat område där vi bor ligget mittemellan de två skolar som kinna har och som är alternativ till Liam, områderna till vart man hör delas av genom den väg som går bakom vårat område, men Liams pappa bor på andra sidan vägen. Så när han bor hos mig så hör vi till ena skolan och när han bor hos sin pappa hör han till den andra skolan. Men eftersom Liam står skriven hos mig så hör han först och främst till den skola som jag inte ville ha.

Vi hade valt att få den andra skolan eftersom jag känner till skolan och många av personalen där då båda mina bröder har gått där och även Robin, det har alltid fungerat bra och personalen har vart jättebra. Tyvärr är det alldeles för många elever som börjar där till hösten så vi får inte den skolan utan får nu bekanta oss med en ny skola. Det känns väldigt trist men det får väl gå, våran granne ska också börja där så vi ska försöka så de får komma i samma klass iaf.

Kan inte fatta att Liam redan blir 6 år snart och ska börja förskolan till hösten, vart har tiden tagit vägen? Och Robin....14 år snart....och min lilla kille har kommit i målbrottet....jisses. Det händer mycket nu och ibland är livet här hemma inte så ljuvligt...mycket tonårshormoner som vissar sig på olika sätt och en trotsig 6-åring.... Bara att bita ihop ibland ;)


Vårkänslor...

Så underbart att se solen skina även idag :) Man får lite förhoppningar om att vi kanske kan få vår ändå....

Lite blombilder passar väl bra en sån här dag?

Hade en bukett blommor ståendes på bordet som började se hängiga ut så istället för att slänga allt så plockade jag ur en del och gjorde ordning på 2 olika sätt...

 


Dags att bege sig...

Ut i solen på en kort promenad till jobbet :) Ibland har det sina fördelar med att inte äga ngn bil...man kommer ut mer i friska luften än vad man kanske gjort annars pga att jag vet hur lätt det är att man blir lite väl bekväm när man har bil :)

Jag har också fått ett möte inbokat där jag kan få endel svar på alla mina frågor....tyvärr så måste jag vänta ända tills den 17/3 :(

Ha en bra dag allihopa!


Fredriks födelsedag

I fredags fyllde ju hjärtat år och det firade vi här hemma enkelt med barnen, och i lördags hade han lite kalas hemma.

Under dan i fredag stod jag och Liam hemma och fixade tårta för att överraska Fredrik med, så här såg den ut...



Lite paket blev det med, bl.a det här

  

Lite att plocka med :)

Så här ser den ut när den var ihopsatt



Tycker själv att det blev jättebra på bordet, här tillsammans med lite tulpaner på bordet som han också fick. Naturligtvis fick han en vas också :)




Morning

God morgon :)

Vaknar upp och ser solen skina...underbart!

Hoppas det värmer ordentligt så mer snö smälter bort, då kanske vi kan få vår trots allt i år ;)

Nu är det dags att kila i väg och lämna Liam på dagis och sen får det nog bli lite studier, olika typer av depressioner skriver jag om just nu. Förstår inte varför man ska ha olika namn på det, räcker väl att man säger depression...


Lite bilder

Kom på att jag inte tömt kameran på kort på ett tag så det är vad jag sysslat med nu

Hittade ett kort bl.a som jag tog på Liams kläder då han kom hem från dagis häromdagen



Så kan det se ut om man heter Liam och har lekt med lera på dagis ;)

Is är inget kul men istappar kan faktiskt vara väldigt fina att titta på...eller vad tycker ni?

 

Hoppas ingen fick den isen i huvudet bara ;)

Men jag kunde nog haft otur och fått massa snö över mig om jag inte uppmärksammat det här utanför mitt häromdagen



Självklart fick jag rivit ner den snön, kan ju vara bra att ta det säkra före det osäkra ibland. Likadant gjorde vi hos Fredrik för att slippa få massa snö över oss där

 

Mer bilder kommer senare, bl.a från Fredriks födelsedag :) Då får ni se vad jag gjorde för tårta till han :)


Jippi!!

Ikväll hade jag äntligen fått det där efterlängtade mailet jag väntat på :)

Samtidigt som det var behövligt att få så har jag nu massa olika tankar....hmm

Väldigt mycket att tänka på nu, och väldigt mycket frågor. Hoppas på att få inbokat ett möte så snart som möjligt för att kunna reda ut alla frågetecken jag har just nu, sen ska det funderas, vändra och vrida.

Tyvärr är jag inte alltid så bra på att visa min tacksamhet men till älsklingen vill jag iaf säga TACK för att du finns där för mig, både för att du lyssnar, disskuterar med mig och ställer upp och hjälper mig.

Ska försöka släppa alla funderingar resten av kvällen för jag får inga svar just nu ändå. ( Förstår om endel undrar vad det handlar om och tyvärr kan jag inte säga så mycket just nu men inom en snar framtid lovar jag er att ni ska få veta)


Inte min dag....

Först ett negativt besked och sen männsikor som bara suger ur en all energi vid bara blotta tanken på dom!

Det negativa beskedet är väl egentligen inte så farligt ytan mer en besvikelse...mer om det senare...

Sen vissa människor, förstår inte att vissa personer är så himla duktiga på precis ALLT och bara MÅSTE göra allt annat så de slipper undan annat....

Usch....

Stackars Fredrik när han kommer sen som kommer få lyssna på massa gnällande från mig, och så väntar jag fortfarande på ett speciellt mail.... just nu känns det ännu mer viktigt!


Hjälp till att sprida vidare!!

FÖRSVUNNEN

David Birgersson är saknad sedan natten till fredagen 5/2-10 han sågs senast i Varberg utanför Oscars kl. 01:22.

  


Har du hört eller sett något?

Alla tips är av stor vikt, även anonyma!

Kontakta Polisen 11414

Vill ni ladda hem en lapp som ni kan kopiera upp och sätta upp på just er ort så hittar ni den här: http://www.speedyshare.com/files/21128488/David_Saknad.doc

Jag såg i går att McDonalds i kinna hade en lapp uppsatt, bra gjort!

Det har gått lång tid nu sen David försvann och för hans anhöriga är det väldigt jobbigt, hoppet är det sista som försvinner. (David är Liams tredjekusin)


1 Mars - 2010

Tittar man ut så kan man inte tro att det är 1 mars, fortfarande massa snö och det har snöat idag med. Kan undra när vi får vår i år?!

Idag blir det att hålla sig inomhus iaf, är hemma med lilleman som vart lite febrig men för ett par timmar sen så undrade jag om det kanske är jag som är sjuk istället för han.... Liam är ju ganska pigg precis som barn har en förmåga att va trots att de inte är så bra medans jag hade sånt fruktansvärt illamående innan, nu känns det bättre men det känns ändå lite....

Blir nog inte så mycket datatid för mig idag när jag har lilleman hemma för han vill ju gärna använda min dator, han spelar och så tittar han på Barda på svt. Hoppas verkligen jag snart får min stationära inkopplad igen..det är egentligen bara en skärm som saknas.... Fast sen är det ju bara 19 dagar kvar tills Liam fyller år och då behöver jag inte heller låna ut min dator längre ;)

Vad hittar mina läsare på idag?


Om

Välkomna till min blogg! Presentation kommer inom kort och fram tills dess så tveka inte att fråga om det är något ni undrar över. Lämna gärna en liten kommentar när ni vart här. //Petra

RSS 2.0