Ringde datasupporten

Ni som känner mig vet ju säkert redan att jag inte är så tekninskt lagd av mig så i kväll blev det att ringa min personliga datasupport ( älsklingen ), för mig har han öppet dygnet runt och inga frågor är dumma. Dock så har han nog insett att det ibland kan va lite svårt att förklara för mig via telefon hur jag ska göra eftersom jag inte fattar så mycket. Så idag gjorde han istället intrång på min dator hemifrån sitt (med mitt tillstånd naturligtvis)

Så jag kunde luta mig tillbaks medans jag såg på hur min dator arbetade och muspekaren rörde sig över hela skärmen, öppnade fönster, stängde fönster, laddade hem drivrutioner osv.... sen va det klart..hihi..perfekt!

Hur jag ska klara av att betala för denna servicen så här innan jul är ju ett bekymmer...hmm...tror nog att vi kan komma överens om ngt ;)

Det var meningen att jag skulle haft en filmkväll nerbäddad i soffan eftersom jag inte kännt mig kry idag, just nu känns det som att klockan börjar bli lite mycket för det *funderar lite på det*

Bilder...fan! Kom på nu att jag skulle lagt upp bilder från första advent...attans, ni får vänta tills i morgon istället.

Nu blir det faktiskt film en stund iaf!


Tävling

Hittade en tävling hos Carina som jag självklart vill vara med i , det man kan vinna är en av de här jättefina lådorna som Carina gjort

   

Visst va dom fina?

Om jag skulle vinna så skulle jag vilja ha den med hyacint.


Måndag morgonTyckte att jag va smart i morse när klockan ringde och jag tände lampan sänglampan med en gång så att jag verkligen skulle gå upp. Tror ni att jag gick upp??

Nix, det gjorde jag inte. I stället somnade jag om för att vakna för sent. Så nu sitter jag med mitt morgonkaffe utan stress och ska strax bege mig till jobbet. Ringde och förvarnade om att jag blir sen, sa dessutom att jag stresar INTE.

Hur gör ni om ni försovit er? Brukar ni rusa upp och iväg med en gång eller tar ni ändå lite tid på er?

Min dag blir helt förstörd om jag stressar så det är inte värt det för min del. Och just denna veckan är lite stressande för mig ändå, mycket som jag inte vet hur jag ska  ihop än..

Dags att avsluta här och göra lite nytta istället.

Önskar er en underbar Måndag!


Kameratömning

Kameran är nu tömd på kort så lite godbitar som fanns i den tänkte jag visa er nu

Jag gratulerade min vän Nine för ett par veckor sedan när hon fyllde 35, först fick hon ju en tårta med sin idol Marilyn Monroe på. Och eftersom Nines älsklingsdryck är Champagne fick hon en flaska med, naturligtvis den som just Marilyn Monroe drack.

   

Förrutom detta så fick hon även en film i form av ett bildspel på 8 minuter som jag gjort av massa kort från massa kul vi vart ute på ihop, i bakgrunden spelades musik. Kan rekomendera er att göra ett sådant bildspel för att ge bort, det är uppskattat och ett minne för livet.

 

Mer på kameran fanns bilder från i torsdags då jag var i Göteborg och kollade på Takida. Det var i lisebergshallen så naturligtvis kunde man även skymta endel av lisebergs alla lampor som pryder alla träd.

   Tyvärr så blev det inga bra kort under konserten men ett kort som blev ok var iaf precis när de skulle börja spela och en stor ljus skylt gick up över hela scenen där det stod GÖTEBORG, det va coolt.

 

Detta får räcka för idag, men i morgon lovar jag att visa er lite kort som jag tagit idag så får ni se hur jag har haft det under första advent.

Ps. Bilderna är klickbara om ni vill se dem i större format
Premiär

Första inlägget på nya bloggen

Önskar Er läsare välkomna och hoppas ni kommer gilla min blogg och att ni kommer besöka den igen.

Designen är gjord av mig och min pojkvän Fredrik och jag hoppas att allt funkar som det ska här nu, skulle det vara ngt som krånglar så tala gärna om det för mig så att jag kan fixa till det. Vill gärna höra era åsiker med om vad ni tycker om designen, både positiva och negativa saker.

Nog om designen....

Ska försöka att bjuda er på mycket bilder här i bloggen så till och börja med tänkte jag köra en kameratömning i kväll så lite senare kommer det in lite bilder. Men innan dess ska jag ta och kika in hos några bloggvänner för att lämna min bloggadress så att de kan kika in här, lite besökare är ju alltid trevligt att ha.

Lämna gärna ett litet avtryck när ni vart här

Tills vi hörs igen önskar jag er en trevlig första advent kväll!


Om

Välkomna till min blogg! Presentation kommer inom kort och fram tills dess så tveka inte att fråga om det är något ni undrar över. Lämna gärna en liten kommentar när ni vart här. //Petra

RSS 2.0