Jobb, möte, möte och möte

En hektisk dag, först jobba sen APT, hämta lilleman och är nu hemma en stund innan jag ska iväg på nästa möte som är utvecklingsamtal på dagis, sen blir det ännu ett möte...oriflame. Tänkte ju inte gått på det men nu blir det så ändå fast jag kommer dit senare.

På vårat APT idag var det lite annorlunda, istället för att vara 7 personer + chef på mötet så var vi nu 16 personer + chef. Och det är så vi kommer ha det framöver då vi har möte tillsammans med en annan avdelning. Ganska bra eftersom vi ska försöka få igång samarbetet mellan avdelningarna mer.

Fick även träffa en ny blivande kollega idag, en äldre kvinna som ska börja hos oss den 1 maj.

Chefen berättade även på vårat APT idag om ett projekt i kommunen som vart och som hon nu ska jobba en del med....detta visste jag redan :) Tänkte berätta mer om detta i ett eget inlägg sen eftersom det är lite speciellt...

Detta babbel får nog räcka för denna gången så återkommer jag senare, ska tvätta i kväll med så jag lär väl få sitta uppe läääänge i kväll ;)


Kommentarer



Du heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat?:



Trackback

Om

Välkomna till min blogg! Presentation kommer inom kort och fram tills dess så tveka inte att fråga om det är något ni undrar över. Lämna gärna en liten kommentar när ni vart här. //Petra