Uppdatering från husvagnen :)

Go´kväll allesammans!

Sitter nu i husvagnen på campingen vid kolmården. Måste säga att vi haft tur med vädret, först blev det riktigt varmt och det blev ju lite jobbigt eftersom vi hade klätt oss för sämre väder, men sen blev det svalare och det kom lite regn men inte alls mycket. Just nu blåser det rätt ordentligt och det verkar som att regnet kommer att komma.

Wilma o Liam sysselsätter sig med att spela kort här jämte mig, själv så njuter jag av en kopp kaffe medans jag uppdaterar här.

Kolmården då....

Det har vart en bra dag och det finns otroligt mycket att titta på där så man skulle nog behöva 2 dagar där inne för vi missade nog endel. Men det viktigaste var ju naturligtvis delfinerna så vi ställde oss i kön dit í god tid så vi skulle få bra platser, och bra platser fick vi. Nästan i mitten och på andra raden så vi såg jättebra.

Det var verkligen en upplevelse att få se den showen, man kan knappast beskriva det man måste uppleva det.

En hel del kort är tagna och vi har även filmat delfinshowen, så när vi är hemma igen ska jag nog kunna lägga in det videoklippet här i bloggen. Ska försöka få upp några kort här på bloggen men det brukar va lite segt så vi får se hur jag gör.

Nu ska jag hålla älsklingen sällskap en stund medans han grillar :)




Kommentarer



Du heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat?:



Trackback

Om

Välkomna till min blogg! Presentation kommer inom kort och fram tills dess så tveka inte att fråga om det är något ni undrar över. Lämna gärna en liten kommentar när ni vart här. //Petra