Söndag

Denna dag var planerad som städdag men planerna ändrades. Istället blev det jobb 7-14 och sen en stunds vila innan jag skulle iväg med Wilma för att rida.

Idag var det alltså premiär för mig att rida islandshästar, trots att jag inte suttit på en hästrygg på säkert 20 år så gick det riktigt bra :)
Så jag kan faltiskt tänka mig att rida igen :)

Wilma tyckte det var jättekul och hon var jätteduktig, det va första gången hon red själv. Fast vi fick byta häst jag och Wilma..haha, den hon red på först tyckte det va väldigt gott att äta gräs så han stannade hela tiden och började äta. Eftersom Wilma inte är van så hade hon lite svårt att få med sig han så vi bytte så gick det bättre för henne sen. Mot mig va han lite snällare, lite kul va det med att han va lite piggare när man väl fick igång han än vad den första hästen va som jag hade...bytet vi gjorde va bra på alla sätt :)

Det har inte blivit så mycket tid med min lilla Molly idag, det kändes jobbigt men jag fick en stund i kväll och i veckan har jag massa tid :)

Fast det bästa med denna dagen var nog ändå att jag fick hem min Liam idag, har längtat jättemycket efter han! Så efter ridturen var jag snabb med att duscha och byta om så jag kunde få hem han sen och kramas! Han är allergisk mot hästar så jag ville inte att han skulle komma innan jag hade vart iväg.

Har han jämte mig i soffan nu så nu blir det mera kramkalas här :)


Kommentarer



Du heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat?:



Trackback

Om

Välkomna till min blogg! Presentation kommer inom kort och fram tills dess så tveka inte att fråga om det är något ni undrar över. Lämna gärna en liten kommentar när ni vart här. //Petra