Bröllop

I går va vi på bröllop... Bruden va så otroligt vacker och klänningen hon hade va så helt rätt för henne!

Det va ett jättefint bröllop, önskar dom all lycka i framtiden!

Vid elva körde jag hem Fredrik så han kunde ta hand om Molly och svärmor kunde bege sig hem, sen åkte jag för att kolla om Robin ville ha skjuts hem. han och en kompis hade vart och kollat på kapten Röd i skene och hans mobiltelefon hade laddats ur, så hönsmamma som jag är ville jag kolla så allt var ok.

Hade tur för när jag kom dit så kom precis Robin och hans kompis ut och de blev jätteglada för att jag dök upp så de kunde få skjuts hem :)

Sen åkte jag hem, tänkte först åkt tillbaks till bröllopsfesten en stund men en huvudvärk hade kommit smygandes och eftersom jag ändå inte drack så tänkte jag att det gör nog inget om jag missar den mer "festande" delen av bröllopsfesten :)

Väl hemma så stegrade huvudvärken så det blev en värktablett och sen stupade jag isäng. Idag känns det bättre och jag är redo för att åka till Överlida och besöka en vän och sen åka till Gekås. Fredrik åker till huset och murar fönster ;)

Ha en underbar dag allesammans!


Kommentarer



Du heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat?:



Trackback

Om

Välkomna till min blogg! Presentation kommer inom kort och fram tills dess så tveka inte att fråga om det är något ni undrar över. Lämna gärna en liten kommentar när ni vart här. //Petra